Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Lavinia sunt tare simpatici gemenii.
Mirela nu am stiut, chiar imi pare rau ca iti spuneam.Dar stai linistita ca or sa mai fie targuri.La sf. lunii aprilie e Kidex-ul se tine la Romexpo.Apoi in septembrie este iarasi Baby Expo la Bucuresti.Oricum eu trebuie sa-i mai iau Alexiei tricicleta caci la targ nu mai erau la preturi rezonabile.Si m-am hotarat, tricicleta din aceea Baby Care, eu nu-i iau.Nu mi se pare suficient de rezistenta.Asa ca mai astept pana la urmatorul targ sau urmatorul drum in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

faza e ca nu au si preturi ca sa te orientezi. sau treb sa le comanzi prin curierat rapid?

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

fetelor sunt suparata rau de tot. stiti ca m-am tot plans ca rares nu doarme bine de vre-o 2 saptamani ca se tot trezeste de 5-6 ori pe noapte tipand. am tot zis ca e de la dinti, etc. aseara rares era f fierbinte. i-am pus un paracetamol in fund si i-am dat 5 ml de panadol baby. de dimineatza era mai fierfinte ca aseara. cand i-am luat temperatura avea 39,1. ardea ca un calorifer. i-am dat iar hapul de panadol si un supozitor si am sunat-o pe dr lui. a zis sa ii dau si 10 picaturi de algocalmin fiola. noroc ca aveam pe acasa una. in 2 ore i-a scazut temperatura. la pranz a venit dr la rares si stupoare: are rosu in gat plus o forma usoara de otita. mi-a dat o lista cu 3-4 medicamente. acum o astept pe mama sa vina sa ma duc la farmacie sa cumpar ce trebuie.
cele care ati trecut deja prin asa ceva, dati-mi sfaturi va rog. cum se procedeaza? cat de repede trece? ce manifestari au in afara de plansete si temperatura? am inteles ca si pofta de mancare va scadea... offfff, asta ne mai lipsea. trebuia sa mergem la control cu piciorutele. am decomandat totul va dati seama....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Of, mititelul, sa se faca bine...eu nu am avut asa probleme cu Riana pana acum, si sper sa nu am.
Stiu ca vand in magazinul lor din Pantelimon, nu pe net. Poate se duce sora ta si-ti spune ce preturi au.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Mirela linisteste-te, nu te impacienta! O sa fie un picut mai greu 2-3 zile intr-adevar, cu maraiala, cu lipsa poftei de mancare, insa o sa treaca. Asa se intampla, nasul si urechiutele si gatul comunica si cand face ingatut, are mari sanse sa se duca si la urechi. Tu fa tot ce spune medicul si sa ai rabdare, ca trece
Sanatate multa lui Rares si tie-rabdare multa!
A, si multumesc frumos pt aprecieri!Si mie mi se pari amuzanti!
anamaria bine ai venit!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

raluca, lavinia multumesc pt incurajari.
am luat pastilele date de medic (super dr asta nou, fata de cealalta care nu i-a dat nici o pastila si mai stateam si la usa ei mai bine de o ora ca sa putem intra). ni le-a dat pe toate compensate. unul din ele nu se compensa, dar a facut ea o chestie si l-am scos gratis si pe ala. i-a dat ospamox, panadol baby, garasone pt urechi (cica sunt bune si pt ochi picaturile astea) si nazomer. asa ca nu ne-au costat decat 10ron totul. acum vom aplica tratamentul si sper sa ii treaca cat de repede. oricum dr zice ca ii dau si dintii de sus. asa ca saracul trebuie sa indure cam multe de-odata. mi-e tare mila de el mititelul...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by mirela0521

raluca, lavinia multumesc pt incurajari.
am luat pastilele date de medic (super dr asta nou, fata de cealalta care nu i-a dat nici o pastila si mai stateam si la usa ei mai bine de o ora ca sa putem intra). ni le-a dat pe toate compensate. unul din ele nu se compensa, dar a facut ea o chestie si l-am scos gratis si pe ala. i-a dat ospamox, panadol baby, garasone pt urechi (cica sunt bune si pt ochi picaturile astea) si nazomer. asa ca nu ne-au costat decat 10ron totul. acum vom aplica tratamentul si sper sa ii treaca cat de repede. oricum dr zice ca ii dau si dintii de sus. asa ca saracul trebuie sa indure cam multe de-odata. mi-e tare mila de el mititelul...

poze

de la doua gagici din Craiovei, ca se face el mare si poate sa se planga la mama de ce-l doare.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna fetelor!!
Vad ca ati fost active!!Eu am fost foarte ocupata zilele astea si inca sunt,dar nu am uitat de intalnire, va invit joi acum sa spuneti cand dimineata sau dupamasa,asta depinde de bebelasi vostri ce program au!
Noi suntem bine nu mai suntem bolnava si nici nasucul nu mai curge.Totul merge bine.
Mirela: multa sanatate la Rares!!

Gwendoline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by mirela0521

fetelor sunt suparata rau de tot. stiti ca m-am tot plans ca rares nu doarme bine de vre-o 2 saptamani ca se tot trezeste de 5-6 ori pe noapte tipand. am tot zis ca e de la dinti, etc. aseara rares era f fierbinte. i-am pus un paracetamol in fund si i-am dat 5 ml de panadol baby. de dimineatza era mai fierfinte ca aseara. cand i-am luat temperatura avea 39,1. ardea ca un calorifer. i-am dat iar hapul de panadol si un supozitor si am sunat-o pe dr lui. a zis sa ii dau si 10 picaturi de algocalmin fiola. noroc ca aveam pe acasa una. in 2 ore i-a scazut temperatura. la pranz a venit dr la rares si stupoare: are rosu in gat plus o forma usoara de otita. mi-a dat o lista cu 3-4 medicamente. acum o astept pe mama sa vina sa ma duc la farmacie sa cumpar ce trebuie.
cele care ati trecut deja prin asa ceva, dati-mi sfaturi va rog. cum se procedeaza? cat de repede trece? ce manifestari au in afara de plansete si temperatura? am inteles ca si pofta de mancare va scadea... offfff, asta ne mai lipsea. trebuia sa mergem la control cu piciorutele. am decomandat totul va dati seama....

poze

Mirela imi pare rau pentru Rares, eu te sfatuiesc sa-i faci tratament injectabil fiindca ii trece mult mai repede, am o prietena care s-a chinuit cu medicamente o luna si dabea dupa ce l-a trecut pe injectii i-a trecut!!! Ai grija de voi!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

raluca, abia astept sa spuna ce il doare. sa se faca mare, nu imi doresc neaparat atat de repede. imi place cum este acum, asa mic si pititc si nebunic, sa aibe nevoie de mine si sa ma asculte in tot ce zic chiar daca nu pricepe multe. dar cand vezi cum se uita in ochii tai cand vorbesti cu el, de parca intelege tot si nu vrea sa scape vre-un cuvintel, te topesti pur si simplu... si cand mai scoate si sunetele lui specifice de parca te aproba si mai trage si un zambet... dar mi-ar placea sa si vorbeasca, ce-i drept, ca sa stiu ce il doare si ce vrea cateodata.
aseara a fost mai bine. cred ca au inceput medicamentele sa-si faca efectul. sau poate ca ma asteptam eu la o seara mai nasoala si nu m-au mai deranjat atat trezirile noaptea pt ca, daca inainte credeam ca se scoala fara rost doar ca sa ragaie si sa bea ceai, acum stiam ca este bolnavior si se scoala pt ca il dor urechiutele si gatutul... sper sa se faca bine rapid, nu de alta dar sotul a programat un munte la busteni in weekendul acesta si nu vreau sa plec in ruptul capului fara pitic si nici cu altcineva nu vreau sa il las. oricum o sa o mai intrebam pe dr inainte.
anca, dariana, tamina, voi ce mai faceti? noroc cu lavinia, raluca, carla si alexuta ce mai intra ca altfel ar fi pustiu pe aici.
pupici la toate fetele!

poze

Mergi la inceput