Mamici si bebici din Pitesti 2
Raspunsuri - Pagina 17
ainia spune:
Raluca nu stiu daca tu esti cea pe care o cunosc eu. Daca esti nascuta in '80, nu cred, Raluca pe care o cunosc eu e in '76 sau '75.
????????????????
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
ank999 spune:
Mirela nu stiu de ce te plangi de varsta pt ca tu esti adolescenta pe langa mine!
Elena o cheama si pe printesa mea, asa ca va fi prima ei onomastica. Nu stiu cum se face un tort din lapte praf, dar red ca o voi sarbatori. Eu ii voi face cadou un scaunel de masa. Tu de unde ai luat? Cum arata? Cu cat?
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by ainia
Raluca nu stiu daca tu esti cea pe care o cunosc eu. Daca esti nascuta in '80, nu cred, Raluca pe care o cunosc eu e in '76 sau '75.
????????????????
Lavinia
franturi din viata
Sigur nu sunt aceeasi, sunt nascuta in '80.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
lavyada spune:
Salutare fetelor, sa stiti ca ne-ati lipsit.Noi am fost numai plecate: la Curtea de Arges, la gratare, la tara.
In primul rand uram si noi cu intarziere Laviniei si Ralucai LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi.
Si noi avem motive sa sarbatorim, ne-au iesit primii dintisori, fara febra sau alte probleme, pur si simplu ne-am trezit cu ei.
Ada este foarte bine, a spus pentru prima oara tata,ada si baba.Cred ca baba sunt eu, asta este, ma multumesc si cu atat.
Sunt un pic agita, maine facem pomana fetei noastre de un an si jumatate. Tare mult mi-as fi dorit sa fie si ea printre noi.........
Va pupam dulce si sa fiti cuminti.
lavyada - o mamica fericita
mayaione spune:
Lavyada felicitari, ne alaturam si noi! Anei i-a iesit primul dintisor jos, al doilea il urmeaza cat de curand, se vede si el. Dar, din nefericire, azi a fost si prima cazatura din pat, si sper si ultima. Aparent e bine, sperietura a fost mare. A plans vreo 5 minute, apoi s-a calmat si a inceput sa rada si sa dea din picioruse, banuiesc ca asta e semn bun. O sa ma duc luni si la pediatra sa o verifice mai amanuntit.
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
mirela0521 spune:
quote:
Originally posted by lavyada
Salutare fetelor, sa stiti ca ne-ati lipsit.Noi am fost numai plecate: la Curtea de Arges, la gratare, la tara.
In primul rand uram si noi cu intarziere Laviniei si Ralucai LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi.
Si noi avem motive sa sarbatorim, ne-au iesit primii dintisori, fara febra sau alte probleme, pur si simplu ne-am trezit cu ei.
Ada este foarte bine, a spus pentru prima oara tata,ada si baba.Cred ca baba sunt eu, asta este, ma multumesc si cu atat.
Sunt un pic agita, maine facem pomana fetei noastre de un an si jumatate. Tare mult mi-as fi dorit sa fie si ea printre noi.........
Va pupam dulce si sa fiti cuminti.
lavyada - o mamica fericita
lavyada felicitari pt realizarile din ultimul timp. de obicei dintii dau cam pereche. lui rares i-au dat la diferenta de 2-3 zile unul de altul, si nici vocabularul lui nu este prea bogat, dar nu ne facem probleme inca. cat priveste pomana irinei sunt alaturi de tine sufleteste. fii tare si treci peste.

pupici multi de la mineMirela + Rares (19 aug 2006)
poze
ainia spune:

Felicitari pentru Ada pentru primul ei dintisor!!!
Si pentru cuvintelele spuse
! Si pentru tine, Lavinia,
Irina e bine acolo unde e....

Felicitari si pentru Ana pentru primul ei dintisor!
Si pupici pentru ea ca a cazut din pat

Iti inteleg ingrijorarea, si au mei au cazut
; copiii cad altfel, ei se lasa moi si d-aia nu patesc nimic. Eu am fost asa suparata pe mine cand s-a intamplat asta!!!Imi tremura sufletul in mine!
Pupici la mamici si bebici!
Lavinia
franturi din viata
mirela0521 spune:
maya rares a cazut de 3 ori din pat pana acum. prima data la 6,5 luni, apoi de ziua lui la 7 luni si iarasi la aproape 2 saptamani dupa aceea. prima data am fost sokata, nici nu stiam cum sa il ridic, ce sa ii fac, a doua oara am plans fara oprire pt ca imi promisesem ca nu se va mai intampla niciodata, atunci l-am controlat atenta peste tot, am cautat pe net efecte secundare, etc, a 3 oara s-a intamplat cand era cumnata-mea cu el care in loc sa il supravegheze isi butona linistita mobilul cu spatele la el. atunci mi-a venit sa o strang de gat, sa o iau la bataie si sa o dau si afara pe usa, dar m-am calmat dupa ce rares a incetat cu plansul.
deci, ce sa zic... nu e de dorit sa patesti astfel de momente dar se mai intampla din pacate.
pupici si incurajari din partea noastra
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mirela0521 spune:
quote:
Originally posted by ank999
Mirela nu stiu de ce te plangi de varsta pt ca tu esti adolescenta pe langa mine!
Elena o cheama si pe printesa mea, asa ca va fi prima ei onomastica. Nu stiu cum se face un tort din lapte praf, dar red ca o voi sarbatori. Eu ii voi face cadou un scaunel de masa. Tu de unde ai luat? Cum arata? Cu cat?Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez
anca, iti multumesc pt compliment, dar nu il merit. nici eu nu sunt cu mult mai tanara. anul asta fac 28 de ani, asa ca nu ma mai simt de mult adolescenta. la urma urmei a trecut un deceniu de atunci, nu?in privinta scaunului de masa, ce sa zic... am stat mult in cumpana daca sa il cumpar sa nu. am tot citit pe forum despre experienta altor mamici care au dat banii pe el si nu au stat copii, altele care ziceau ca pana la 3 ani au tot stat copii lor in el. pana la urma cand rares a implinit 7 luni i-am luat cu riscul de a nu il folosi (am zis ca daca nu el, macar viitoarea lui surioara pe care ne-o dorim tot il va folosi). dupa ce am studiat oferta in bucuresti si pitesti plus site-urile diferitelor firme de pe net am ajuns sa cumparam unul din PIC de la Miniblu la 2,6mil. este cu inaltime reglabila in 7 pozitii, masuta reglabila si ea in 3-4 pozitii, are tavita detasabila cu loc pt pahar, farfurie etc si un suport lateral pt biberoane/pahare dar pe care nu l-am folosit nicioadata. si ce e cel mai important are spatarul reglabil in 3 pozitii, iar fata de celelalte modele din comert scaunul este intrerupt/separat la jumatate intre spatar si sezut, astfel ca se da pe spate doar spatarul, iar sezutul ramane fix (celelalte modele cand se dadeau pe spate se muta scaunul cu totul, astfel ca se ridicau si picioarele/fundul in sus, pt ca scaunul era turnat continuu dintr-o singura bucata si adancit ca un landou sau cadita). nu stiu daca m-am exprimat bine, sper sa fi inteles ceea ce am vrut sa zic.
poze
mirela0521 spune:
anca cred ca de paste am niste poze cu rares in scaunel.poti sa te uiti sa vezi cum arasta. cred ca sigur mai gasesti la pic daca vrei tot din asta
poze