Mamici si bebici din Pitesti 2
Raspunsuri - Pagina 16
Gwendoline spune:
La Multi Ani Ainia! Chear daca e mai tarziu.
Mersi Carla si Anca pentru sfaturi,vezi eu nu stiu toate astea,sunt singurica si nu am avut de la cine invata ,Gwendoline nu prea a fost bolnavioara.Am sa incerc toate astea.
Noi am fost plecati in Brasov ,Btan...A fost super doar hotelul nu.Gwendoline sa distrat de numa,am sa va pun poze!!
Brasov
ank999 spune:
La multi ani Lavinia! Sa fi sanatoasa , fericita si sa te bucuri de puisorii tai!

Scuza intarzierea. Cat despre varsta...fac si eu 30 in curand si ma simt adolescenta!
Noi am tot umblat zilele astea...la munte, la cozia si pe Trivale, iar dupa 3 zile de plimbari (a venit sora de la Constanta si ...hop si noi cu ea) printesa mea azi e miorlaita (nu-i mai place in casa).
pe toata lumea!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez
mirela0521 spune:
buna fetelor! mi-ati simtit lipsa?
rares este bine. facem masaj si gimnastica de saptamana trecuta. este destul de neastamparat si desi am incercat ore diferite rares nu coopereaza f tare. nu are pic de rabdare si stare. trebuie sa il pacalesc cu o groaza de jucarii, cu pufuleti etc nici eu nu mai stiu ce sa fac ca sa le lase pe fete sa isi faca meseria. tati a fost in 3 saptamani de concediu de la Pste pana ieri si am tot fost plecati la plimbarica. weekendul l-am petrecut la munte pt ca de 1 mai tati a lucrat asa ca am mers putin mai devreme. oricum abia asteptam sa fie si el acasa sa ne mai impartim un pic sarcinile si sa ne reorganizam pt ca simteam ca nu mai fca fata ca o iau razna.
lavinia
la multi ani
si din partea noastra. sper ca ai avut o petrecere pe cinste, iar cadourile au fost pe plac. si eu sunt taurita![]()
anca ma bucur pt tine ca te plimbi si mai ales ca ai ajutor din partea alor tai. conteaza enorm sa ti-o mai ia cineva din mana si sa te mai relaxezi chiar si pt 1 ora. e bine sa stai si la casa ta, dar asta cade pe locul 2 cand ai un BB mic, nu?
dariana sper ca acum sunteti bine si ati rezolvat problema cu scaunele dese si moi. a plecat si fetita prietenei sau tot la tine este? rares a avut pribleme mari cu constipatia de la schimbarea formulei, dar acum s-a reglat. el a facut moale si des cand i-au dat dintii. sau cand i-am dat iaurt din comert, iar el nu este obisnuit cu ele pt ca m-am ferit si ii faceam eu iaurt de casa, dar cateodata se nimerea sa mai si cumpar.
lavyada voi cum mai sunteti? a fost de la vaccin febra sau de la ce? poate ca face febra si de la dinti. lui rares i-au dat primii doi dinti pe la 6,5luni.
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
ainia spune:
Vai, ce frumoooos, toata lumea s-a plimbat!! Ma bucur, mai avem si noi nevoie de cate o relaxare!
Mirela m-am gandit eu ca ai fost ocupata, ca tu erai prima aici, pe forum
! Pupici lui Rares
, ca sa stea cuminte!
Multumesc frumos pentru urari!
pe toate!
Tea s-a facut bine, multumesc pt sfaturi, e taaare bun Biotics Baby asta!
Deci si Anca si Raluca sunteti taurasi! Cred ca de mai , nu?
Ce-ar fi sa faceti un tabel si cu zilele noastre de nastere, sa ne sarbatorim si noi intre noi aici pe forum?![]()
Eu nu ma pricep, poate vreuna dintre voi?...
Pupici la toata lumea

!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by ainia
Deci si Anca si Raluca sunteti taurasi! Cred ca de mai , nu?
Ce-ar fi sa faceti un tabel si cu zilele noastre de nastere, sa ne sarbatorim si noi intre noi aici pe forum?Eu nu ma pricep, poate vreuna dintre voi?...
Pupici la toata lumea!
Lavinia
franturi din viata
Cu o zi inaintea ta sunt.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
ainia spune:
Uauuu
!!!Raluca La multi, multi ani
, sanatate, fericire, liniste, prieteni si momente frumoase!

Lavinia
franturi din viata
ainia spune:
Stii, Raluca, cunosc pe cineva nascuta tot pe 28 aprilie si tot Raluca. Era o colega de liceu, o chema Raluca Stuparu. Ce coincidenta!!!
Lavinia
franturi din viata
ank999 spune:
La multi ani Raluca! Sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Tauras este Mirela! Parca pe 21 mai, nu? Eu sunt gemeni - 16.06, dar o luna trece de n-o vezi!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez
mirela0521 spune:

La multi ani
raluca si din partea noastra!
uite asa ne gasim cunostintele pe forum. raluca si lavinia s-au descoperit acum, eu si anca putin mai devreme, dar si noi am vorbit o perioada buna de timp fara sa stim ca am fost colege de birou. ce mica este lumea, nu-i asa?
asa este anca, sunt pe 21 mai nascuta, de sf constantin si elena, si nu intamplator ma cheama si elena. asa ca mai am putin pana la ziua mea, dar nu pot sa zic ca o astept cu nerabdare (probabil ca simt ca imbatranesc

). dar oricum anul asta este mai speciala pt ca este si rares cu noi.
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
ralu80 spune:
Multumesc mult fetelor, sunteti niste dragute. Ziua mea de nastere nu reprezinta mare lucru pentru mine si nici nu mi-o serbez de obicei, nu stiu de ce...dar ma bucur sa primesc urari.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)