Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

si Gwendoline era constipata si de vreo luna a disparut nu stiu cum dar a fost bine,iar de o saptamana imi face din ce in ce mai moale nu in fiecare zi dar totusi,eu ma gandea ca sunt dinti din spate care poate ies mai greu.

DE Pasti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by Gwendoline

si Gwendoline era constipata si de vreo luna a disparut nu stiu cum dar a fost bine,iar de o saptamana imi face din ce in ce mai moale nu in fiecare zi dar totusi,eu ma gandea ca sunt dinti din spate care poate ies mai greu.

DE Pasti

Dariana eu ii dau Alexutei Biotics baby-regleaza tranzitul intestinal...ca tot asa a avut problema cu scaunele prea moi si cu mucus...de la diversificare! Dupa o zi s-a reglat1 Intreaba la farmacie din ce am citit eu pe el rau nua re ce sa-i face, sunt niste pliculete cu o pulbere care se pune in lapte! Se da si preventiv pentru cresterea sistemului imunitar, in tratamentul cu antibiotice sau alte medicamente ce ar putea afecta tranzitul intestinal!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La un litru de apa pui la fiert o lingura de orez, iar dupa ce fierbe bine , in apa care ramane faci lapticul (cu o masura mai putin decat trebuie la cantitatea de apa respectiva). Gwen fiind mai mare poti sa-i dai si orezul respectiv cu tot cu zeama ca si mancarica.
Smecta este un antidiareic (se gaseste la pliculet si se dizolva in apa) si stiu ca este si dezinfectant.
Cu ceai de menta ai incercat? Si baby drinkul are menta in el.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Salutare fetelor.
Ainia ne bucuram tare mult ca bebeii sunt sanatosi si va pupam dulce.
Ieri am facut vaccinul de 6 luni si iar am avut o noapte alba, nu a facut temperatura mare dar a fost foarte agitata. Avem 7.300 g ceea ce este bine pentru ea. Si astazi a fost cam agitata, dar pe la 15 a adormit si doarme si acum. Am incercat si eu sa ma odihnesc un pic dar, cand m-am pus in pat a venit finul meu pe la mine si culmea si sotul a venit acasa mai devreme sa se odihneasca. Nu ne-am odihnit nici unul, ma doare capul de nu mai pot.
La ora 14 Ada nu a vrut sa manance decat putin piure, strangea mancarea in gurita si nu vroia s-o inghita. Radea la mine asa cu gura plina, dar de inghitit nu vroia. Este foarte incapatanata, cand nu vrea ceva n-ai ce sa-i faci. Ma rog sa manance la 18, sa nu fie nimic altceva.

lavyada - o mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Of, fetelor, am mai imbatranit cu inca un an....Azi e ziua mea si imi serbez majoratul ( ...........31 ani)
Sanatate la toata lumea!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ainia, La Multi Ani! Sa fii iubita si sanatoasa.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Sanatate multa Lavinia, sa te bucuri de minunile tale...esti un tauras ca si mine.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Multumesc pt urari!
Fetele, cum se da Biotics Baby? Cate zile? Cat pe zi? In lapte pot? Face Tea moale si vreau sa-dau dar nu stiu cum, iar doctora mea e paralela in legatuira cu asta.........

Lavinia
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ainia ii pui cate un pliculet pe zi intr-un pahar sau biberon cu lapte, eu i-l dadeam dimineata. Sper sa-l accepte si sa-i mearga.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by ainia

Multumesc pt urari!
Fetele, cum se da Biotics Baby? Cate zile? Cat pe zi? In lapte pot? Face Tea moale si vreau sa-dau dar nu stiu cum, iar doctora mea e paralela in legatuira cu asta.........

Lavinia
franturi din viata

In primul rand La multi ani! chiar daca mai tarziu!!

Eu ii puneam jumatate de pliculet de 3 ori pe zi in biberonul de lapte, 4 zile! Intreaba si la farmacie cum se da, mie asa mi-a zis pediatra sa-i pun!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput