Mamici si bebici din Pitesti 2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Mirelutza nu te-am inteles deloc gresit Am apreciat fapul ca ai incercat sa ma pui in garda Eu iti multumesc pentru asta Pe Jianu nu am apucat sa il prind la Pitesti, nu a mai venit de vreo 3 luni. Asa am luat hotararea sa-l vad la Bucuresti. Azi e ziua si a doctorului meu ginecolog si ii facem si lui o vizita. Intentionat le-am suprapus. Te pupic dulce si te rog sa nu te superi pe mine!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

lavi, stai mai linistita ca nu m-am suparat. nu aveam de ce sa ma supar ca nu ai zis nimic care sa ma faca sa ma supar. plus ca nu sunt suparacioasa de fel. m-am gandit ca poate nu am exprimat bine ceea ce am intentionat sa spun si de aceea am revenit cu alte explicatii.
bafta la ambele controale si astept sa imi povestesti cum a decurs. cine stie, poate ii voi face si eu o vizita acesatui dr cand voi avea drum prin buc. asta ca sa mai consult si alta parere, sa vad ce zice si alt dr.

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

.
Ce faceti? Eu nu ma mai descurc deloc, toata ziua dupa pui, lupta cu papica (nu ne place nici un suc, doar supa) , Cu constipatia...
Am vazut toate pozicile si mi se par super toti bb, dar si mamicile!
Vreau si eu carticica! Adresa mea de mail este popescuancarodica@yahoo.com

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2,botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

anca chiar ma intrebam ce este cu tine ca nu ai mai scris de f mult timp. ma bucur ca sunteti ok. v-ati mutat la voi acasa sau tot la bunici sunteti? cat priveste supa esti norocoasa ca o mananca. rares nu mai o suporta de nici un fel. o sa ii placa sucurile pana la urma, stai linistita. mai dai putin timp de acomodare.

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Buna dimineata, fetelor! Aseara am venit pe la 7 si eram prea obosita sa va scriu. Nu, bebeii nu au nimic, nici la picioruse, nici la coloana. I-a controlat si la articulatiile gleznei, a soldurilor. Mi-a zis ca daca Tea ar fi avut vreo problema, nu s-ar fi ridicat asa repede, la 7 luni, in picioare pe patut. Sa-i las cat mai mult sa mearga, sa-i las prin casa doar in sosete, iar pe afara cu incaltaminte cu talpa moale, flexibila(s-a si uitat la incaltamintea lor si mi-a zis ca alea sunt foarte bune). Fara premegator(asta o stiam). A, l-am intrebat eu de cute si mi-a zis ca ele nu au de-a face cu osul, ci cu muschiul, cu carnea de pe os, cum e pozitionata. Ca asta nu are nici o relevanta si ca medicii care zic despre cute au ramas cu informatiile vechi, ca asta a fost demult. Cam asa. Ma bucur ca nu au nimic.
O maaare surpriza i-am facut doctorului ginecolog. Ce s-a mai bucurat cand i-a vazut pe gemenei. Le zicea la rezidentele lui ca nu s-au mai nascut gemeni asa mari la Elias(ei, era si el amabil). I-am facut o poza de-a gemenilor(inramata) cadou de ziua lui si o sticla de sampanie. Era foarte incantat si magulit ca, de, sa faci atata drum sa-i spui "la multi ani" e ceva...
Cam atat. Astept sa se trezeasca bebeii se le dau laptic si apoi sa iesim cam, pe la 10-10,30.
Va pupam!
A, Mirela nici eu nu ma supar , foarte rar. Uneori ma supar pe mine ca daca ma supar, uit repede. Uite, saptamana trecuta am rugat-o pe socrela sa stea cu bebeii sa ma tund -aveam si programare. Si...nu a venit si nici telefon nu a dat!!! Atunci chiar m-am suparat! Da' cand a venit in urmatoarea zi sa-i vada pe bebei si cand i-am vazut fatza aia si cum imi cauta privirea si imi tot vorbea despre muulte lucruri, m-am inmuiat. Mi s-a facut mila de ea ca e asuprita de fii-sa la maxim(mancare, spalat, dus si luat copii de la scoala respectiv camin + casa ei ). Ma rog, e cam chinuita. Mai, si mi-a trecut. Asta-s eu . Un taur bland si milos. Cred.

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Lavinia ma bucur ca gemenii sunt bine! Multumesc mult pt carticica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna fetelor,vad ca nu prea se scrie pe aici,se vede ca a venit primavara/vara .
Noi am scos jucariile afara in curte,mai avem si o fetita la noi,si ne jucam. O prietena mi_a lasat fetita ei la mine pentru nu stiu a cata oara...nu mai pot ma pus naiba sa o las pe ficamea la ea 2 ore si acum mi_o lasa pe aei dar nu 2 ore ci2 zile iar acum pana la 4 dupamasa ,iar problema e ca nu e cuminte are 3 anisori si nu asculta si mai da si in a mea.Tot zic ca o refuz dar nu stiu de ce nu o fac,in plus are si o fata care sta cu copii ei si bani sa plateasca,ma rog eu sunt de parere ca fiecare sa aiba grija de copii lor,ca mi_e si frica sa nu pateasca ceva cat sta la mine.

In rest avem o mica problema ,de cand am inceput sa mancam mai bine ,mai multe legume facem lipsa mare foarte moale si de 4 ori pe zi ,e normal?

DE Pasti

Mergi la inceput

Mirela spre rusinea mea nu am reusit inca sa ma mut, deoarece George pleaca la serviciu la 6.30 si se intoarce la 20 - 20.30. In plus lucreaza mai nou si sambata (au revizie).
Problema e ca nu-mi prea mai ajunge timpul. Nu stiu cum faceti voi, dar eu nu ma descurc. Nu am timp deloc pt mine!
Ieri seara am facut si noi vaccinul de 4 luni si inca nu avem nici o reactie. Nici macar nu a plawns nici o secunda cand i l-a facut.
Cat despre dormitul ziua , a mea doarme maxim 2 ore: o ora - o ora si jumatate la pranz si cate o data mai atipeste un pic seara> Ora noiastra de culcare este 23. Nu plange mai deloc, dar nici nu-i place sa stea singura!

Mergi la inceput

Gwendoline saraca de tine... Chiar si mamei ii este frica sa stea cu fetita mea, asa ca te inteleg perfect.
Cat despre facutul moale...nu stiu, dar cred ca nu este normal. Ai incercast cu fiertura de orez. Mie pediatrul asa mi-a spus, iar dc nu cedeaza...smecta. Eu am probleme cu constipatia de la supa de legume si Nan 2 si asta chiar nu stiu cum sa o rezolv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Mersi dar com sa fac fiertura de orez?Iar smecta ce este?

DE Pasti

Mergi la inceput