Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)
Raspunsuri - Pagina 14
monicutza_bb spune:
Gabi si Adriana multa sanatate puiutelor, o sa treaca si perioada asta grea si se fac ele bine.
Miti deci tot mofturi are si Alexu tau cu laptele. Cel mai bine sa nu te stresezi pe chestia asta, ca fac mai rau.
Monica
20+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
monicutza_bb spune:
Bravo puiut Andrei, esti extraordinar cum te plimbi tu liber prin toata sufrageria. Super 
Monica
20+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
CamiM spune:
Salutam livada!!

Eii asa mai pomisori mai reveniti si scrieti! Bravo!! Tot asa sa o tinem!!![]()
![]()
![]()
Miti merci
si eu eram disperata sa o facem si romancuta ca daca era dupa al meu sot ...
mai aveam de asteptat; dar nu putem ajunge mai repede ca a trebuit sa astept apostila si apoi a fost iarna unde sa plec cu copilul si uite tot asa.
Dupa cum ti-a zis si Diana:Sofia merge in picioare( e drept ca pe distante scurte si in general cam de la un punct fix la altul) mai nou sta si singura pe loc fara sa se tina, si cand nu are chef sa mearga mai vine si in patru labute , numai sa fie langa mami..
Nu dispera ca merge el cand e gata, nu conteaza asta, poate Alex lucreaza acum la altceva. Am vazut la noi aici in parc copii de varsta Sofiei care nu merg nici tinuti de manuta dar in schimb spun mai multe cuvinte sau fac altceva.. cred ca fiecare are ritmul lui. Acum vad pai el mititelul e mai tanar cu luna si ceva.. mai mami!!
Ai rabdare!!![]()
DianaR absolut superbe pozicile noi!! Timeea e o scumpa draga cu ochi sa-i mananci . e foarte frumoasa si expresiva!! Si poza cu dragostea frateasca.. hehehehe!!
Si mami nu arata rau deloc!!
Bravo!!
Camelia, Doroti foarte frumoase mesajele voastre pentru livada si pomi suparaciosi!!
Adib multumesc pentru felicitari si cel mai mult multumesc pentru poveste si.... glumita.. am avut grija sa i le citesc si sotului poate .. poate...![]()
Steluta grrr! am ramas masca, mai ales ca eu mai fac imprudente cu blenderul si robotul de bucatarie.. din graba . acum insa sper sa fiu mai grijulie!! Multa sanatate!!

Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
CamiM spune:
Virgi multumim si
am si noi pe Luana mica si jucausa!! Sincer nu cred ca trebuie sa iti faci pobleme prea mari cu limba( mai bine zis limbile..
) din cate am inteles chiar daca in primii ani sunt ceva mai confuzi in timp invata sa le separe si ar trebui sa fie ok si sa faca bine distinctia intre o limba sau alta.
Adriana multa sanatate scumpicei mici!! Si mamicii un soooomn bun si odihnitor!!
Zax bine ai revenit.. si pozele??? Unde sunt?
Daryana felicitari iepurashului cu 4 dintisori!!
Sa folositi sanatosi caruciorul si toba.. mai ales toba!!![]()
Dana lui Puiu ar trebui sa zic Dana lui Andrei bine ai revenit si tu!!
Felicitari lui Andrei plimbaretul frumusel!!
Se mareste lista celor care merg singurei!!

Ralucis felicitari
!! sarcina usoara si bebic sanatos si papacios si cumintel !!Multe vesti bune azi pe forum asa imi place!! sa o tinem tot asa !!![]()
![]()
![]()
Gabi25 off saracuta!!imi pare rau de puiutii bolnaviori .. multa sanatate de la noi si un
dulce!!
Monicutza lasa nu iti mai face sange rau, nu se poate sa arati asa rau daca aratai inainte ca in poza!!
mamicuta si
sexi![]()
Miti ma bucur ca ai ajuns la doctor si te-ai mai linistit!! 
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
CamiM spune:
Gata va
pe toate si ma duc si eu sa fac nanita ca maine plecam la New York.
O zi buna in livada numai cu zambete si soare si vesti bune!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
oana.iat spune:
Salutare!
Ralucis, felicitari si sarcina usoara! Sa ai un bebe sanatos si sa fie baietel, daca asa iti doresti! Ai tacut chitic un timp si ai venit cu o veste mare...
Diana,superbi puiutii tai. E frumusica tare Timi, ii sta bine in rochita mov, cu ciorapei mov...si cum se iubesc ei doi...si ce picioare are mami...
Dana, ce bine merge Andrei...felicitari. Abia astept sa o vad si eu pe Alexandra asa, patruland prin casa, deocamdata noi suntem la stadiul de a face cativa pasi tremurati tinanadu-ne de manute. 
Virgi, am vazut si pozele tale, frumos tare ca o poti duce pe Luana in astfel de locuri, sa se joace cu alti copii.
Lacra, cum te-ai sarbatorit???
Offf, ce bine de voi ca aveti Baby expo. mai ales ca trebuie garderoba noua la puiuti, acum ca vine caldura. Am luat si eu cateva lucruri, dar e mai fain cand le gasesti pe toate intr-un singur loc si ai de unde alege. Am fost la magazinul Iana, dar cred ca am nimerit rau, ca nu aveau mai nimic.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by daryana
...
In al doilea rand, va anuntam cu mandrie ca suntem posesorii unui iepuras de Pasti cu 4 dintisori, 2 sus si 2 jos, care canta ta-ta-ta toata ziua prin casa si cand ii spun "spune si ma-ma" el rade sugubat si zice "da". Am fost si noi la baby-expo si lui Dav i-a placut la nebunie, a agatat fete fragute pe acolo, a primit tot felul de suveniruri si ursuleti, am descoperit caruciorul visurilor mele- Brevi Grillo, evident, numai ca o sa ni-l aduca peste vreo 2 saptamani ca nu aveau o culoare mai rezistenta la frecat ... a si ne-am luat toba in care tot troznim cu o placere deosebita...
...
Bravo!!!

Si dintzishori, si shugubatz, si agatza fetitze - uite asa, sa se imprieteneasca cu Paul ca si el... tot prin magazine... cu ochii tot dupa fetitza
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
[font=Trebuchet MS][b]Buna seara dragele mele!!
Ce dor imi e de voi...
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei

Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by ralucis
Buna! Iertare ca nu am mai scris, dar banuiam ca o sa va anunt o veste buna si am asteptat sa se confirme: sunt insarcinata! Azi am fost la eco, am facut o intravaginala, si bebe e acolo, in uter, deci am scapat de ce imi era frica, o extrauterina. Sper din tot sufletul sa fie la fel de bine ca la Ilinca si sa ii facem un fratior, de data asta! Incerc sa citesc din urma si promit sa revin!

Sanatate multa!! si burtica mare-mare

Oana Rusu - mamica de
DianaR spune:
Fete dragi, multumim de aprecieri! Se vede treaba ca am facut bine ca am pus din nou linkul!
Oana, n-ai gasit nimic la Iana? Eu am avut noroc ca au scos de prin depozit ce le ramasese din anul trecut de vara, asa ca am luat o gramada. Mai insista, poate poate.
Cami, drum buna la NY! Sa faceti poze multe, multe!
Monicutza, pai erai prea prea slaba. Acum arati mai implinita, mai femeie!
Miti, ma bucur ca nu-i nimic grav cu laptele!
Ok, va pup revin dupa plimbarica. Pana ma intorc sa umpleti o gramada de pagini! 
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

[b]Buna seara dragele mele!!