Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)
Raspunsuri - Pagina 13
adriana spune:
Daaaaaa... am vazut pozele, frumoasa fetita, frumoase si picioarele mamei
, sa va traiasca.. 
Ralucis, felicitari, sa fie intr-un ceas bun, sanatos si frumos.
Gabi, ce nebuni si doctorii astia.. sanatate la pui![]()
Uite, eu ma chinui sa scriu desi ma dor toate, azi-noapte n-am dormit, fata mi-e bolnava,, dar nu astept sa ma mangaiati pe crestet
.. pur si simplu trec toate..
Hai.. cheer up, vine primavara, cresc ciresele..etc, sanatate sa fie![]()
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
gabi25 spune:
DIANAR, da steatoza hepatica....nah ca sunt chiara de somn. Pai i-am facut analizele si i-a iesit si colesterolul bine....cam toate de altfel....cu mici oscilatii la doua...dar aia poate fi si de la medicamentele care le lua atunci. Faza care m-a enervat a fost ca pe langa ca au dat o groaza de bani, medicul nu le-a spus nimic....si nici nu a recomandat analize....am umblat eu pe la doctori dupa ce am citit pe net despre ce e vorba si mi-am pus mainile in cap, am cerut analize...si e bine. Acum singura explicatie pentru durerea de burtica ar fi diagnostcul de la stomac: dispepsie functionala. A si mai are si dischinezie biliara.....Sa nu mai aud degraba de medici
.
Timeea e o scumpicee (sa rimeze) si are niste ochi sa ii furi nu alta. Am vazut ca are ghetute ca ale Dariei
. De unde i-ai luat cojocelul?
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
gabi25 spune:
Am vazut bebe si burtica de Monicutza ![]()
ADRIANA, dar un pupic de la noi prmesti
?
DANA cat e de concentrat puiul tau....scumpelul de el 
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
DianaR spune:
Adriana, ma gandeam eu ca poza aia cu cracii mei nu va scapa neobservata...
Mey, dar eu zau copilul am vrut sa arat, nu altceva...
Un masaj virtual primesti???
Gabi, bundita e primita de la o prietena care la randul ei a primit-o de la o prietena si cum ii cumparase sotul fetitei una asemanatoare mi-a dat-o mie... Iar eu n-am zis nu.
Daca analizele sunt ok, nu te mai stresa. Ramane eventual de urmarit dar sigur la alt ecografist.
Monicutza, unde ai poze cu burtica? L-am vazut pe Alex scumpic, manechinuit pare si el dar poate ma insel...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
adriana spune:
Primesc, primesc.. si pupici.. si mai ales masaj... 
..
Ma duc sa-mi intind oasele, poate primesc un masaj cu talpile de la astia mai mari..![]()
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by ralucis
Buna! Iertare ca nu am mai scris, dar banuiam ca o sa va anunt o veste buna si am asteptat sa se confirme: sunt insarcinata! Azi am fost la eco, am facut o intravaginala, si bebe e acolo, in uter, deci am scapat de ce imi era frica, o extrauterina. Sper din tot sufletul sa fie la fel de bine ca la Ilinca si sa ii facem un fratior, de data asta! Incerc sa citesc din urma si promit sa revin!
FELICITARI !!!!!!!
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Uitati cam ce facem noi toata ziulica:
aicisi aici!Imi pare rau ca sunt fara sonor.
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
PUR SI SIMPLU INCREDIBIL ! te rog, spune-mi si mie secretul...i-ai facut masaj mai mult, cum l-ai stimulat, l-ai lasat sa se chinuie la inceput chiar daca nu ii convenea ? ca al meu e asa puturos, nu stiu ce sa-i mai fac.
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
miti2004 spune:
Fetelor azi fi-miu mi-a dat trezirea la 5:30 dimineata, am tot incercat sa-l conving sa mai stea in pat, l-am luat langa mine...pana la urma la 6 am reusit sa ma dau jos din pat. Am mai dormit de la 8:30 la 9:30 dimineata dar tot degeaba. Asftel toata ziua am fost chiauna. Era 1:18 la pranz cand imi aduc brsuc aminte la la 1:30 avem programare la doctor. Noroc ca e la 5 minute cu masina, nici nu stiu cum am imbracat copilul, si pe mine, am luat 2 iaurturi in caz ca stam mai mult si am ajuns acolo la 1:40, ce sa mai, am fost Spidi-gonzales
. I-am spus ca am zile la rand cand nu vrea lapte si cica intre 9 si 12 luni sunt copii care se satura de lapte praf si la 1 an trec pe lapte cumparat 3.25% si de la 2 ani pe 2%. Eu deocamdata vad ca mai bea lapte, si-a mai revenit, asa ca voi mai astepta, nu ma grabesc pe cel din comert.
Steluta ai grija de deget ! mi s- zbarlit pielea pe mine cand am auzit.
adriana ii doresc din suflet sanatate Corneliei, vazusem mesajul tau azi si vroiam sa-ti scriu tie si Stelutei dar cred ca mi-a distras fi-miu atentia...
Gabi25 imi pare rau ca si puii tai au problemute cu sanatatea, nasoala si faza cu antibioticul...sper sa aud de bine si de la voi !
DianaR foarte dragalasi ca de obicei puii tai. Sincer nu am vazut cand ai zis ca ai pus poze de prima data...iar m-a terminat poza in care se iubesc ei asa de mult ! niste iubareti 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by DianaRMonicutza, unde ai poze cu burtica? L-am vazut pe Alex scumpic, manechinuit pare si el dar poate ma insel...
Si Alex este membru de baza al cireselor manechine, la 8 luni si jumatate avea 8350 gr.
Eu nu am poze cu burtica, sunt prea complexata ca sunt urata si grasa si nici nu prea are cine sa imi faca, sotul nu prea are timp iar Alex inca nu a invatat sa foloseasca aparatul foto
Dar promit sa il pun pe sot sa imi faca cateva poze, sa imi aduc si eu aminte... am o burtica imensa la doar 21 de saptamani
Monica
20+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
monicutza_bb spune:
Dar pot totusi sa va arat o poza de cand l-am cunoscut pe al meu sot (si nici cand am ranas insarcinata cu Alex nu eram departe). Poza o gasiti aici, cu rezolutie cam proasta, dar ideea conteaza... de unde am plecat si unde am ajuns. Nu am decat 64 kg acum, dar imi e ciuda pe mine ca nu ma mai ingrijesc, inainte aveam timp si de mine.
Dar lasa ca se fac copii mari si o sa redevin subtirica, imbracata frumos si sexoasa 
Monica
20+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer