Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)
Raspunsuri - Pagina 12
ralucis spune:
M-a luat valul de fericire si am uitat sa ii urez un mare La multi ani Lacramioarei! Sa fii sanatoasa si fericita! Si cu jobul mult dorit!
Btw, am ajuns si eu o fuga la babyexpo sambata pe la 4, nu am luat decat un carucior sport pt Ilinca, un inglesina trip de care sunt ff multumita, in rest nimic, intentionam sa revin duminica, dar n-am amia vut timp. Poate ajung la kidex, in aprilie.
gabi25 spune:
Sa sparg si eu tacerea....uf, la ce zile am avut am intrat doar uneori sa citesc ce mai faceti si sa vizionez absolut toate pozele si filmuletele....DOROTI pozele cu guguta ta mi-au ramas in minte cel mai pregnant...e o scumpa, si e asa de expresiva fetisoara ei
.
Spuneam luna trecuta ca am avut probleme cu Daria cu rubeola si cu Rares care mi se tot plangea de burta cu toate ca analizele ii iesisera bine. Cat am fost "arestata" la domiciliu cu domnisoara buboasa sotul a fost la Iasi la socri cu baiatul si l-a dus la un cabinet particular, la un pediatru si iau facut ecograf si mi-a venit acasa cu trei diagnostice din care unul la ficat
...adica stenoza hepatica=ficat in grasimi
....asta la o mina de copil slabanog, care nu mananca grasimi, nu face abuz de medicamente....si cu atat mai mult nu e alcoolic. Asa ca am luat-o de la capat aici cu alte analize strict hepatice sa vedem de colesterol TGP, TGO ...etc, copro si urina.....si nimic....sa nu omori doctori tampiti (nici macar nu a recomandat analize pentru verificarea diagnosticului) si sot care sta cu limba in gura si nu intreaba nimic
? Ma rog....cam asta cu el asa pe scurt...ca tot nu prea stiu de ce il doare burtica.
Si la o saptamana si ceva ma trezesc noaptea cu Daria ca are febra...peste 39, la 4 ii dau nurofen....si la 7.30 avea iar peste 38, bag supozitor si fug la medic...asta era intr-o joi acum 2 saptamani....cica angina acuta....si ii baga Cefaclor, 2,5 ml la 8 ore. Si fata mea 3 zile a fost letargica dormea si urla si urla si iar dormea....lapte primea cu greu prin somn, mancare nimic, apa multa si febra tot peste 38 cu toate antitermicele date de mine.
Sambata seara mi s-a parut ca iar are bubite pe fata, iar duminica dimineata dupa doza de antibiotic de la 6 am schimbat-o de haine si de la pampers in sus pana in cap....si m-am gandit ca la Rares la camin e epidemie de varsat de vant si poate de aia....asa ca am oprit antibioticul. I-am dat Peritol ca se scarpina si luni am fost la medicul de familie (nu ea a dat tratamentul) ....cica e alergie la antibiotic
si ea a luat 3 zile.....am transpirat instantaneu....ce putea sa se intample...si doctorita s-a cam schimbat la fata. Am continuat cu un antibiotic usor pentru ca infectia in gat persista (am "terminat-o" cu bandijonari cu albatru dimetil), peritol seara, calciu si vitamina C. Faza e ca de luni seara fata mea nu a mai facut febra....deloc, de marti au trecut bubele si a inceput sa miste prin casa si sa manance.
M-a terminat......sunt super obosita cu toate ca ea doarme bine....de luni am amenajat tarcul (am inaltat) si am pus-o sa doarma acolo noaptea. Vad ca merge, numai ca daca mai creste putin nu mai incape, avantajul e ca se poate fatai oricat noaptea ca nu se loveste de nimic si nu se trezeste. De o saptamana si jumatate se da singura jos din pat si sunt linistita (patul e inalt -60 cm) si de doua zile iubeste suzeta....pur si simplu ieri a cules-o din jucarii si a renuntat la degetele in favoarea ei si tare mi-e draga....azi ne-am plimbat prin oras cu suzi in gurita![]()
Va pup si lasati supararile....nu fac bine la ten. Eu incerc sa trec peste nervi de cand am auzit ca sunt cei mai mari inamici ai neuronilor....si asa am putini dupa doua sarcini grele....ii mai omor si cu buna stiinta? ![]()
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
gabi25 spune:
RALUCIS felicitari mamica scumpa si sa fie numai de bine....Uite asta veste buna care sa de-a un sut inainte subiectului nostru
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
puiudana2004 spune:
Uitati cam ce facem noi toata ziulica:
aicisi aici!Imi pare rau ca sunt fara sonor.![]()
DianaR spune:
Ralucis, felicitari! Asta da veste! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Zax, mai intrebi, sari cu pozele incoace!
Gabi, of, of cate peripetii... Ma gandesc ca la steatoza hepatica te-ai referit, probabil diagnosticul e ecografic, trebuie cautat, nu-i firesc sa aibe asa ceva la varsta asta, dar e o chestie cel putin la ecografie care tine si de subiectivismul ecografistului, asa ca fa-i niste analize ptr confirmare (eu sper sa nu se confirme).
Daryana, multam de intrebare, Timi papa tot prost, ciuguleste cate ceva, ceva. Felicitari ptr iepurila vorbaret!
Vad ca Cocutica mi-a remarcat pozele, dar restul n-ati zis nimic. N-ati observat sau nu v-au placut sau pur si simplu nu v-a venit sa spuneti nimic? Nu o spun suparata, nici gand, ma gandesc ca poate pur si simplu a scapat linkul dat intre atatea mesaje de suparare. Nu disper si-l mai dau odata rosu si mare: POZE NOI!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
gabi25 spune:
LACRAMIOARA in legatura cu putzulica cavalerului eu nu pot spune decat din experienta proprie ca daca da semne de "stramtorare" a pielii la capat mai bine misca doar cate putin la baie pielea. Nu traumatiza copilul dar nici nu lasa asa. Mi-e mia spus o pediatra ca are fimoza de la 4 saptamani....nu a tras de ea, doar m-a informat si mi-a spus ce pot face si cand. Eu de mila nu am facut nimic si la 3 ani s-a trezit copilul meu intr-o dimineata urland ca il doare.....era umflata, vinetie si la capat stransa de tot....am ajuns la chirurgie si a suportat bietul copil o decalotare completa fortata....a iesit puroi (eu il spalam acolo in fiecare zi de 2 ori....dar fara sa misc piele deloc)....nu va spun, noroc ca sunt tare la faze de astea, era asa de umflat ca nu mai putea trage medicul pielea inapoi.....a trebuit sa il tin eu. Acasa a refuzat sa faca pisu de frica....a stat asa pana a facut pe el pe hol. Si asa a facut 3 zile....stateam cu ceaiul de musetel dupa el si a trebuit sa mai mergem odata pentru inca o decalotare ca sa curete, sa nu mai ramana puroi.
A fost de groaza si medicul de acolo mi-a spus ca la baie....dupa ce sta putin, pielea e moale si trebuie doar cate putin tras....doar cat sa curat. Asta nu e o regula la toti baieteii....doar in cazul celor la care se si vede pielea din varf stransa. Acum asa facem de atunci si tot mai da semne cateodata de roseata la varf, dar ung cu Clombetasol unguent si am scapat de alte minunatii.
Poze
monicutza_bb spune:
DianaR ai doi pui absolut superbi
Sper sa fie si ai mei asa dragastosi unul cu celalalt. Si bine ca ai mai dat linkul o data, nu stiam ca ai pus poze noi.
Monica
20+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
DianaR spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Uitati cam ce facem noi toata ziulica:
aicisi aici!Imi pare rau ca sunt fara sonor.
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Ce fain umbla Andrei! Abia astept s-o vad si eu pe Timi asa!
Diana,
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
DianaR spune:
quote:
Originally posted by monicutza_bb
DianaR ai doi pui absolut superbiSper sa fie si ai mei asa dragastosi unul cu celalalt. Si bine ca ai mai dat linkul o data, nu stiam ca ai pus poze noi.
Monica20+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Diana,
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
monicutza_bb spune:
Ralucis milioane de felicitari, o sarcina usoara, un bebe sanatos (si baietel) si o Ilinca cumintica 
Monica
20+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi