Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)
Raspunsuri - Pagina 15
camelia.t spune:
'Neata ciresele!
Inca la oraasta nu suntem iesiti afara.De obicei nu ne apuca ora 11 in casa, dar azi am facut o oala de fasole cu ciolan si mi-a luat mai mult timp.
Ma bucur tare sa vad ca se mai anima lucrurile pe-aici.Si eu am vazut toate pozicile, filmuletele (Diana,Dana,Virgi.....scuze daca uit pe cineva, dar sigur am vazut tot).Pupacim toti protagonistii pe amadoi obrajii.

Cat despre intaplari ca cea a Dariutei.....da, stim si noi cum e.No comment....numai Dumnezeu sa ne pazeasca copiii ca de multe ori ii ducem pt un tratament competent si constatam ca mai bine le era sa nu-i ducem deloc!

Ralucis felicitari si sa-ti dea Dumnezeu un fratior pentru Ilincuta.

Ma grabesc acum ca plange praslea, e obisnuit sa doarma afara si acum e deja ora lui de somn si va dormi in casa.Revin mai pe seara.Va dorim o zi buna, buna si cirese sanatoase....ca restul trece oricum, numai sanatate sa avem.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
andruskandu spune:
Bine v-am gasit, Copacei ci ciresei
Ma bucur ca vad ceva miscare pe forum, ma speriasem, credeam ca nu vor fetele sa mai scrie. Se pare ca unele s-au suparat, dar nu merita... Eu nu m-am suparat, zau....

Chiar ar trebui fiecare copac sa zica, acolo, ceva, despre cireselele si cireseii lor, sa se bucure si ceilalti, nu?
Noi am fost prin parcul IOR, ca au acolo spatii de joaca super, fata de ce avem noi pe aicea. Si am descoperit un parculet dulce, dulce de tot, cu leagane speciale pentru bb-i mici de tot, ca un fel de galetusa cu spatii pentru picioare, din cauciuc. Bagi acolo copilul si poti sa-l legeni fara grija, ca nu cade. A ras Andrei in hohote cand l-am asezat acolo si i-am facut vant. Mai sunt niste balansoare pe arcuri, faci calutul pe ele, ce mai o minunatie.
Daca ne-am intalni in aer liber, zau ca acolo as vrea sa fie.
Andreea
lui
Andreiut Puiut
Roxana Claudia spune:
Andreea - daca este frumos afara si daca sotul imi lasa masina as veni si eu prin IOR la parculetul cel dulce. Sa-mi trimti nr de tel pe PM sin ne auzim vineri sa ne punem de acord cu ora. Fetele care mai sunteti dispuse, haideti!! Am vazut ca si Steluta vine asa ca deja suntem gaska mare!!!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
zax spune:
quote:
Originally posted by ralucis
Buna! Iertare ca nu am mai scris, dar banuiam ca o sa va anunt o veste buna si am asteptat sa se confirme: sunt insarcinata! Azi am fost la eco, am facut o intravaginala, si bebe e acolo, in uter, deci am scapat de ce imi era frica, o extrauterina. Sper din tot sufletul sa fie la fel de bine ca la Ilinca si sa ii facem un fratior, de data asta! Incerc sa citesc din urma si promit sa revin!
WOW!!!!
FELICITARI!!
Sarcina usoara si un bb sanatos si mamos!
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
andruskandu spune:
Tocmai scrisesem un mesaj lung, pe care tocmai l-am sters

Andreea
lui
Andreiut Puiut
26octombrie spune:
ralucis, sa fie intr-un ceas bun!!!! ce ma bucur!!! yes!
acum.. imi cer scuze ca n-am mai intrat vreo saptamana, dar stiti si voi cum e cu munca si cu casa..
A.C.,
mie mi-a placut intotdeauna de tine, din postari. nu mai stiu exact tot ce-ai scris, ca uit io chestii mai importante, insa pentru fiecare dintre copaci am un feeling, o culoare, iar tu stiu ca ai o culoare faina! ar fi pacat sa pleci, mie chiar mi-ar parea rau.
sunt usor suparata pe Andruska...
pai bine, mai Andreea, mai, numai de cand lipsesc eu de pe forum, o saptamana, ai lansat 12(douasprezece)invitatii!!!!
mie, personal, mi se pare mult prea mult. adica inteleg, inviti odata, inviti de doua ori da nu o dam in harrasement.. eu te cunosc si stiu ca esti o draguta si stiu ca te plictisesti dar judeca si tu! aici, cand cineva pune o intrebare i se raspunde DACA exista un raspuns. adica daca o fata intreaba de scaune de masina, io tac si-mi vad de treaba mea, ca n-am masina si mi se pare aiurea si imposibil sa ii raspundem toate, gen "nu stiu" . la fel, nu ti s-a raspuns din doua motive: unu, ca nu prea sunt fete care stau in zona pantelimon, cred ca eu sunt singura. doi, pentru ca nu poti intra intr-o comunitate, fie ea si virtuala, decat cu rabdare si in timp; nu forta nota. deja multe dintre noi ne cunoastem, de la cele cateva intalniri ce au avut loc. si chiar si noi, care suntem deja familiarizate una cu alta "pe viu" cu greu gasim timp si energie sa ne vedem.
iar insistentele tale, cel putin asa functionez eu, ajung sa inspire suspiciune : ce-are tipa aia de tot insista?! (nu e cazul, repet cu voce tare, sa stie tot satul, andreea e o tipa tare, tare draguta, paote doar nitel cam insistenta, da o lecuim noi..)
Carmina, tu meriti bataie, nu te duci nicaieri! pai cine iti mai stie tie "burta mihnicoasa", cine mai are paturici ca a ta, ai deja un mic fan club care fuge si cumpara jucarii la care a poftit din pozele de la tine, ai oameni care isi fac griji si se gandesc la tine cand nu vii, cum mai e Mihnea, ce mai face; incearca sa realizezi ca sunt aici oameni carora le e dor de tine! si nu e putin lucru. ca te mai enerveaza unele lucruri.. da-le-ncolo, toate frumusetile vin la pachet, nu luai piept de pui fara tacamuri de pui..
io zic asa: faptul ca esti una dintre veteranele acestui forum ar trebui sa conteze in sufletul tau.
Andreea (andruska), intentia mea nu a fost sa te supar! as vrea sa fii aici, cu noi, si peste multa vreme, tocmai de-aia iti spun ca sunt niste reguli nescrise de care e mai bine sa tii cont. ia-o incet. asteapta sa se organizeze o intalnire (in general in centru, sa poata veni cat mai multa lume), vino si tu, cunoaste-te cu celelalte fete si vei vedea ca o invitatie lansata dupa aceea va avea alt ecou.
IO SUNT DE VINA PENTRU LIPSA PROGRESELOR! da, nu mai am timp de nimic. am facut fisierul cu cirese in doua zile, iar progresele le lalai de peste o luna. cine e mai liber si are bunavointa, ii predau stafeta, ca facem doi ani pana apuc io sa scriu progresele.. mi-e rusine, da uite ca vin si-mi torn cenusa'n cap.
propunere:
io as trece in capul subiectului o nota, un soi de reminder, sa ne asteptam sa primim raspunsuri doar daca cineva are unul. si mie mi s-a-ntamplat, de multe ori, sa intreb ceva si sa treaca neobservata intrebarea mea. ata ete. vine cineva cu un anunt mai important dupa mine, sau nu stie nimeni ce sa-mi spuna. si ce-o sa fac? realizez si eu ca, daca fiecare fata ar trebui sa raspunda la fiecare alta fata care a postat, am avea ultimul capitol si gata! pana la urma aici nu e serviciu, nu semnam condica, nu avem taskuri si intram cand putem, spunem ce putem, raspundem daca putem si asta ar trebui sa fie suficient. ca daca ma gandesc la intratul pe forum ca la o corvoada, pai mai am deja altele si ma duc la alea. howgh!
doroti,
nu mai pune atat la suflet, ca-mi iau io viza si vin sa te bat! 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
26octombrie spune:
si uite, daca vrei, vin eu la tine, cu Hora, sa ne jucam cu Andrei. te sun si aranjam, in orice dupa-amiaza (in we stau cu omu meu)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
andruskandu spune:
Steluta - Sper ca degetelul sa treaca repede. Chiar daca alaptezi poti lua Piafen 2 tb. pe zi Oricum eu imi inchipui cum arata un deget prins in blender![]()
![]()
![]()
, vad rosu in fata ochilor (la propriu) asa ca imi aduc aminte de obicei sa -l scot din priza inainte de a-l curata.
de la mine sa-ti treaca.
Puiudana, si noua ne era dor de tine, chiar ma intrebam ce face Dana cu Andrei? E dulce foc cum merge el singurel, dar ce alearga, da' ce viraje ia, mai-mai ca masinuta... 

Acuma, cu intalnirea depinde mult de vreme, daca e frumos, parcul l-as considera perfect. Daca ploua, acasa la mine am spatiu cat cuprinde pentru 10 copaci cu ciresele lor.
Andreea
lui
Andreiut Puiut
Roxana Claudia spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
iar insistentele tale, cel putin asa functionez eu, ajung sa inspire suspiciune : ce-are tipa aia de tot insista?!
Luana siHora - 14 Mai 2006
io tot cresc
ESTI TARE!!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)