Bucurii de sept - oct 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 29
gracie spune:
mai stie cineva ceva de andreea_stancescu? am nascut in aceesi zi, in acelasi spital...imi amintesc cu mare drag de ea, ca ma tot incuraja, io eram trista tare ca nu aveam laptic...
Mami de Grace
gracie spune:
muuh, hai ca m-ai facut sa rad cu lacrimi! esti tare rau! pup fata!
ce mai stii de cristina_ioana? cand am fost la controlul de 6 sapt era cu adina la tel, ca io si vlada aveam nevoie de adina si ele nu mai terminau de vorbit....
Mami de Grace
gracie spune:
sa va pove ce am facut noi azi! am avut musafiri, o pritena si colega de srv cu bebelul ei nascut pe 4 oct 2006. mititelul e pt a doua oara in viata lui in vizita, bebelina mea are deja mii de km la bord si prieteni pretutindeni. el plangea de mama focului, ea il tinea de manutza, il privea in ochi si-i zambea dulce...au fost mortali, insa s-a suparat tati, cica fata lui nu are voie sa tina baieti de mana pana la 18 ani. ce sa-i faci, daca pitica e cu initiativa? mami o sustine!!1
Mami de Grace
matahut spune:
Of, of, Alexxia, imi pare tare rau, imi imaginez de sarbatori ati avut. Daca e sa urasc ceva pe lumea asta e sa vad puiutii bolnavi. E adevarat ca bucuria de mama e de doua ori mai mare acum, de cand o am si pe Maruca, dar la fel de adevarat e ca si suferinta (atunci cand sunt bolnavioare) e de doua ori mai mare si grijile la fel. Dar se fac ele mari si puternice 
pe Ruthy si pe Thea din partea Anei si a Marucai ![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
adameasca spune:
Alexxia, imi pare rau c-ati avut un sfarsit de an asa de turbat. Tare cunoscute imi par povestile despre spital, din nefericire... Sper sa nu mai treceti niciodata prin asa experiente si sa fiti sanatosi cu totii.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Monique_new spune:
graciesa inteleg ca ai nascut la Elias?? eu tot acolo dar cu Tutunaru . Ai nascut cu nenea Vladareanu ?
POZE
POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
Fetelor am uitat sa va intreb daca copii vostrii rid cu hohote? A mea de vreo doua saptamini cind o apuca risul ride in hohote pina oboseste.
..bine sa o bagi in seama nu asa de zuza
POZE
POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Ignatica spune:
Buna mamici,
Si noi am inceput sa papam piure de legume ( morcov+cartof), in prima zi cu 5-6 ligurite, apoi 10 etc. Am ajuns la vreo 20 intr-o saptamana. In afara de legume mai mancam mar cu biscuite.
pufy dintisorul in simt asa timd intr-o parte numai, dar nu ne lasa bebe sa ne uitam deloc in guritza lui. Eu zic ca a iesit, sotul ca nu a iesit. Astept sa rasara mai mult ca sa ma laud. Gingia nu s-a umflat foarte mult, sotul zice ca mi se nazare, asa ca deocamdata ma dau batuta la capiolul asta si astept sa ma "muste" bine David ca sa ma mandresc.
David mananca tare haotic in timpul zilei, nu mai vrea sa stea la san, sunt ca un titirez, fac pireuri de fructe/legume, ma mulg cu pompa, ii dau si formula pentru ca nu am decat 80ml laptic la 6 ore.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
gracie spune:
[quote]Originally posted by Monique_new
graciesa inteleg ca ai nascut la Elias?? eu tot acolo dar cu Tutunaru . Ai nascut cu nenea Vladareanu ?
POZE
POZE COSMINUTA

monique_new, da. am nascut la elias cu nenea vladareanu, cum ii spui tu.:)) in aceeasi zi a nascut andreea_stancescu cu tutu. mie mia- placut mult atmosfera de acolo. aporopo de rasete, tocmai am tras si eu o repriza de ras cu bebe, parca ma dor falcile...
Mami de Grace
gracie spune:
iertati-ma pt eventualele greseli de gramatica. nu-s tampita dar ma mai grabesc si nu corectez inainte sa trimit.
Tocmai am comis-o la mes anterior...
Mami de Grace