Bucurii de sept - oct 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 28
Vauva spune:
Salutare mamici!
Ma bucur ca au inceput discutiile despre diversificare.Noi papam chiar bine amestecuri de vegetale fara nici o problema pana acum. Astazi am papat si 3 lingurite de cartof cu conopida. Aici cerealele se introduc din luna a 5-a. Cel putin eu nu am vazut nici o cutie de la luna a-4-a, nici macar Nestle. Eu suculet nu i-am dat inca. Oare de ce difera de la tara la tara parerile cu privire la hrana bebelusilor?
. Maine mergem si noi la cantarit, masurat. Inni, Ralukutza stati linistite ca nici noi nu suntem "grele". Dar asa cum zicea Inni suntem lungi.Si mancam cam in jur de 600 ml pe zi.
Gracie bine ai venit in randul Bucuriilor!
Eloise imi pare tare rau de suferinta ta. Uite un pupic de la mine sa-ti mai aline durerea
.
Alexxia off prin cate ati trecut tocmai acum de Sarbatori!
MamiLili
Ati avut botezul?Mathias este asa de dulcic, are niste trasaturi asa de finute
Tasia eu o trec pe Bianca in pasaportul meu, pentru ca fiind asa mica oricum numai cu mine va circula. Dupa 3 ani o sa ii fac si eu pasaport individual, numa atunci am incredere sa o las singura cu ta-su
sa circule prin lume.
Pupici la toate fetele bolnavioare
!
Eu am mancat ca sparta cu sarbatorile astea si tot ce am reusit sa dau jos la sala s-a depus din nou. Trebuie sa o iau de la capat
. Vreau sa slabesccc sa pot purta hainutele mele marimea XS!!!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
matahut spune:
Mami, ianuarie 2007, pg 70
Autoritatile in domeniu - OMS, UNICEF, Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului din Bucuresti - recomanda cu tarie ca micutii sa fie alimentati exclusiv la san pana la sese luni sau, cand nu este posibil, cu lapte formula pentru sugar. Numai cazul copiilor alimentati aritifical cu lapte de vaca, situatie care trebuie evitata pentru consecintele negative asupra sanatatii copilului [...] se accepta introducerea alimentelor solide incepand cu varsta minima de patru luni si jumatate. Mai inainte de aceasta varsta organismul nu e pregatit pentru diversificare....
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Vauva
MamiLiliAti avut botezul?Mathias este asa de dulcic, are niste trasaturi asa de finute
Inca nu, sambata e marele eveniment. Uffff!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias
putzuruca spune:
La multi ani Bucuriilor mari si mici!!!
Vad ca se vorbeste despre diversificare. Si eu am inceput sa-i dau Deei suc de morcov cu mar. Ii dau 50ml in fiecare zi inainte de a 4-a masa. Asta este deocamdata toata diversificarea. Nu am de gand sa incep prea repede cu altceva atata timp cat ia bine in greutate. Singurul motiv pt care am inceput cu sucul este ca laptele oricat de bun ar fi contine vitamine "artificiale", deci vitaminele din suc sunt binevenite.
Nu a avut probleme cu kk nici inainte si nici dupa ce am inceput sa-i dau suc.
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
gripo spune:
LA MULTI ANI BUCURII MARI SI MICI!!!
Noi am fost plecati la rude unde a fost bine, pana cand raducu al meu, purtat fiind de toata lumea in brate s-a alintat peste masura, drept dovada ca si acum imi urla in urechi, dar fiecare invat are si un dezvat
, insa, mai nou, nu mai vrea sa stea decat in fundulet, si cum nu poateinca, se screme intr-una sa se ridice, sau urla sa-l tinem noi asa. Nici nu stiu cat e de bine sa stea asa, sau cat timp as putea sa-l tin.
MAMILILI, IGNATICA, eu va multumesc mult, insa nu pot spune prea multe, n-am stiut niciodata sa reactionez frumos la complimente, pentru ca nu am facut nimik cu scopul asta, uneori chiar reactionez mai dur. Eu, oricum va multumesc si va
.
eloise spune:
Lili eu multumesc de 2 ori, pt ca sunt dublu nominalizata" ca suceveanca si ca ieseanca. Dar totusi cred ca merit mai mult, merit Oscaruri la fel de multe ca Titanicu
, si "Pentru cea mai plangareata"(mereu va intoxic cu belelele mele) si pentru "Cea mai mare consumatoare de Bucurii" si "Cea mai neobosita agenta de promovare a acelorasi bomboane" etc etc etc...(cat despre restul, va las, cu modestie
sa alegeti voi urmatoarele categorii)
Foarte simpatice pozele cu Mathias integrat!
Alexxia, prin cate ati trecut si voi! Mi-e si rusine de cat m-am miorlait eu cu ochiul meu umflat! Bine ca acum totul a trecut! Multa sanatate in 2007!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
gracie spune:
Pupam fetele!
DiaB:te asteptam cu drag prin Tineretului. daca vezi un carucior roz turbat cu negru, noi suntem
o sa-ti sara in ochi sigur! n-am vazut carut mai ciudat in zona, nu's ce-a fost in capul meu cand l-am luat!!!
RO ANA: va tinem minte!
Vauva: saru'mana si pupici!
Muuh: pupam baietelul simpatic. tre sa te avertizam ca bebelina haleste mult si face scandal daca intarzii cu masa 1 minut...parca imi pare rau de bebe Alexei, stiu ce-l asteapta!
Mami de Grace
Gigi25 spune:
La multi ani, dragi mamici si bucurii.
Prin multe am trecut si noi la sfarsit de an. Am avut o viroza, pe care i-am transmis-o si lui bb, desi am purtat 2 (doo) masti. La mine a trecut cu biseptol, iar bebe inca mai tuseste si ia Ambroxol. In afara de tuse (care pana acum a fost usoara), muci si stranut, bb n-a avut alt simptom.
Noi am inceput diversificarea, pt. ca de 20 zile ii fac laptele in mucilagiu de orez. Orezul e o cereala, asa ca noi zicem ca am trecut la diversificare. Si laptele fara lactoza e din soia, tot o cereala, nu?
Sper ca in curand sa trecem inapoi la laptele normal, pt. ca laptele fara lactoza nu prea e bun la gust. Mai tine post vreun bebe, pe aici??? Noi ne-am saturat de postul asta.
Oanacn spune:
Buna fetelor, sa aveti un an plin de "bucurii"!
Eu de azi am inceput munca, mi se pare o zi interminabila, mi-e dor de bebelina si abia astept sa ajung acasa sa o strang in brate.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Muuh spune:
gracie copii nascuti cu Vlada, din gasca mea de fete sunt totzi niste fomisti, fara exceptie. Alexei cand vrea mancare atunci trebuie sa ii dai ca altfel ma stie toata strada.
Miruna +
Alexei