Bucurii de sept - oct 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

La multi ani tuturor!

Am revenit si noi dupa o lunga pauza in care am sarbatorit si am papat mult de tot... si eu si David...

In noaptea de revelion am fost la nasi, David nu a vrut sa doarma pana nu a ciocnit cu noi sampania de rigoare, e adevarat ca era si casa plina de musafiri si copii mai mari care se jucau si tipau, zgomote de artificii de petarde... in fine, pe la 00.40 a adormit in sfarsit si m-am distrat si eu... la 6 am venit acasa si am putut dormi ca a dormit si el aproape toata ziua.

Si la noi a aparut din nou dermatita seboreica care disparuse pe la 2 luni, insa acum e mai usoara... l-am dat cu Locoid si Nizoral cu care i-a trecut si prima data.

Gety cum se numeste anticonceptionalul folosit de tine si cat costa? Mie inca nu mi-a venit menstruatia, are vreo legatura??? As vrea si eu sa-l folosesc ca m-am saturat de prez. si nici pastilute nu mai vreau, ca uit tot timpul sa le iau si le bag cam degeaba in mine.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

io stiu asa: morcov si mar crud - laxativ
morcov fiert si mar fiert/copt - constipa
peste tot am citit asa!
de diversificare tot asa stiu. nu cred ca am citit undeva ca copiii hraniti artificial tre sa diversifice la 6 luni! absolut peste tot scrie ca la copiii hraniti cu formula diversificarea se incepe la 4 luni, la ceilalti la 6 luni! noi oricum tre sa-ncepem cu cerealele ca-i sfrijita rau pitica...sau am eu o obsesie!

inni, eu as merge pe nestle, ca daca si laptic tot de la ei papa....suntem multumiti, si oricum, zicem sa continuam cu ce-am inceput! cred ca trebuie sa aiba si astia ceva cu o sg cereala...

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Mirabelac, si eu am facut o injectie ca anticonceptional. dr mi-a zis ca e recomandata pt alaptare. se cheama depo-provera si mai era una care incepea cu m... da nu mai tin minte exact. Are efect 12 sapt. costa 105.000(vechi) si nu se prea gaseste. da se poate face comanda de la farmacie (eu avem o cuostinta la o farmacie care a facut comanda pt ea)
scuzati scrisu da am o bebica in brate :)
Gracie, bine ai venit. la primavara poate vizitam si noi tineretului.

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mai inni, vezi ca nu stiu prin ce minune, cand dau click pe "primul craciun al bucuriilor" imi apare profilul lui gracie! oare doar la mine apare asa?

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Inni, Ralucutza la pagina 145 in Capraru scrie despre criteriile de alegere a sucurilor de fructe la sugari, unul dintre acestea fiind tendinta la diaree sau constipatie La cei cu tendinta la constipatie se da suc de portocale, struguri si pere, in timp ce la cei cu tendinta la diaree se recomanda sucul de mere si morcov; de aici am tras eu concluzia ca ar constipa. Este drept ca nu precizeaza daca este vorba despre varianta cruda sau preparata, caci si eu stiam de la mama ca doar morcovul fiert ar constipa. Eu sunt curioasa daca nu cumva as putea sa ii introduc si putin suc de pere impreuna cu morcov + mar?!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

gracie o ia Alexei de nevasta ca nici el nu e un inalt.
Apropo de pasaport, ca am vazut ca discutati, eu i-am facut pasaport individual valabil pana la trei ani. M-a costat 100 RON si nu am stat la coada intrucat la Directia Pasapoarte au facut ghiseu special pentru bebei. A durat eliberarea lui 20 de zile.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

La multi ani , fetelor ! Va urez un an nou binecuvintat!!! Fie ca viata voastra, familia voastra si casa voastra sa fie sub ocrotirea Celui Preainalt,sa aveti sanatate si bucurie intregul an !

Noi acum ne-am sculat. Ultima saptamana a fost extrem de obositoare pentru mine, asa ca am incercat sa recuperez.
Hai sa va povestesc peripetiile noastre din ultimile zile.
De joi tot avem probleme. Ruty tot nu se simtea bine asa ca am fost la V.Gomoiu la ORL si a primit ca tratament penicilina G , cu indicatia de a mai astepta totusi 3 zile inainte de inceperea injectiilor ca poate nu mai face febra. Totusi ne-am dus si la camera de garda sa facem un test sa vedem daca nu cumva este alergica la penicilina. Asa ca toata ziua de joi am petrecut-o pe la spital, abia pe seara am ajuns acasa si m-am napustit asupra bucatariei ca ma asteptau o gramada de mancarici de pregatit. Vineri dimineata Ruty e bine, asa ca ma apuc de curatenie si ce mai era de pregatit pe la bucatarie. Dupa amiaza cand se trezeste Thea am senzatia ca ceva nu e ok, ii pun termometrul si constat cu groaza ca are 38,7. Sun la Salvare, am un box cu o operatoare obraznica si in final ne imbracam si plecam la spital.
La spital o consulta si imi spune ca nu e grav, ca-s amigdalele rosii, dar ca febra e destul de mare si bebele e agitat si ca ar fi bine sa ramanem peste noapte in spital se nu se agraveze. Acceptam ( mare greseala
) si ne internam. I se administreaza puiului Panadol si ii monteaza o branula pentru antibiotic. Urmeaza o noapte de cosmar , nu din cauza puiului , care a reactionat la tratament si n-a mai facut febra, ci pentru ca am fost duse intr-un salon cu un bebe de zece zile care saracul avea colici si urla mai toata noaptea. Asa ca n-am reusit sa dormim nici una . A doua zi ( sambata ) asteptam vizita ca sa plecam acasa si surpriza medicul ne spune ca perioada critica este 24 de ore, deci sa mai stam o zi
. Stabilim sa ne face externarea duminica de dimineata inainte de a iesi din garda ( pentru ca Thea nu avea nimic la plamani, nu tusea, nu stranuta, nu avea mucisori si nici nu mai facea ferba ). Urmeaza o alta noapte in care nu am inchis un ochi. Duminica la ora 9:00 sotul meu se prezinta la spital sa ne ia, numai ca medicul plecase fara sa ne faca externarea si trebuia sa asteptam celelalt medic care intra in garda , de fapt intrase in garda la ora 8:00, da pana la 12:00 nu l-a vazut nimeni.
Cand in sfarsit a aparut si sotul meu a incercat sa-o abordeze l-a repezit ca s-o lase sa-si faca treaba si pe urma pierde vremea cu discutii. Si a intrat pe sectie . Eu am zis hai ca-I pusa pe treaba femeia, vine la vizita si plecam. Da de unde, trece o jumatate de ora si ea inca nu incepuse vizita, in plus imi spune o asistenta ca “doamna doctor” nu face externari , numai externari la cerere pe baza de semnatura , caz in care refuza sa prescrie tratament pentru acasa . Atunci am crezut ca explodez. M-am dus frumusel in cabinetul “doamnei doctor” unde am intrat fara sa fiu poftita si i-am spus in cinci minute sa se deplaseze in salon, sa-mi consulte copilul si sa-mi faca externarea, asta daca nu vrea sa afle si altii la cat vine dumneaei la servici si neregulile de pe sectie ( pe care de alfel I le-am si “ adus la cunostinta” ). Dupa care mi-am facut o iesire spectaculoasa .
In cinci minute a fost in salon, iar peste alte zece deja plecam, dupa ce mi-a dat si reteta.
Asa ca cu ceva efort am reusit sa nu ne petrecem revelionul la spital.
Ajung acasa in speranta ca voi dormi putin ( nu mai dormisem de joi ), in plus ai mei ( mai precis tati si Ruty ) vroiau la Revelion. Dorm fix 3 ore , ma scol , incepem sa ne imbracam si constat ca Ruty a facut febra. Trecand peste faptul ca mi-a venit sa ma dau cu capul de pereti, realizez ca trebuie sa incepem penicilina. Cum copilul urla din toti rarunchii ca vrea la Revelion ( unde stia ca vor fi si prietenii ei ), hotaram sa mergem la o camera de garda sa facem penicilina si apoi sa trecem cateva ore si pe unde urma sa petrecem Revelionul.
O instuiesc pe Ruty pe drum sa nu se apuce sa-I povesteasca medicului de la camera de garda ca mergem la Revelion. Ajungem la camera de garda, incepe sa-I faca injectia, incepe si Ruty sa urla “ Vreau ACASAAAAAA ! Vreau ACASAAAAAA !”.
Dupa ce terminam ii spun ca stiu ca o doare si ca o sa mergem acasa daca ea vrea. La care Ruty imi spune: “ nu vreau acasa mami, tipam asa ca sa nu se prinda doamna ca mergem la Revelion”.
De aici in colo lucrurile s-au mai linistit. Ne-am mai relaxat si ne-am simtit bine. La 3:00 eram deja acasa in pat. Fetele n-au mai facut febra, iar eu am dormit vreo douazeci de ore.
Acum daca ma mai intreaba cineva ce-mi doresc pe 2007 stiu exact :SANATATE
Va pup

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

MARINA eu de ceva vreme il imbrac pe Andrei numai cu hainute de 6 luni;in ceea ce priveste greutatea se pare ca am eu laptele ft. bun si consistent, cel putin asa zice pediatra,d'aia am facut purcelusul asa grasan.
Pentru mamicile interesate: pe 10 ianuarie sunt reduceri la Z de 50%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by inni
Marina...te contrazic, cine mananca formula, mai ales cei care mananca EXLUSIV FORMULA , tr sa inceapa mai devreme diversificarea. Io in februarie incep serviciul si de-asta am dat startul de acum, dar si asa...luna asta numai variatiuni pe aceeasi tema (mar, morcov, mar + morcov, suc de mar + cereale)..asa ca nu-i mare diversificare.

Inni, mie doctorita (de spital, nu aia de la circa care e o ...panarama) mi-a spus clar si raspicat ca si cei care papa formul exclusiv e recomanda sa inceapa diversificarea la 6 luni. Si in revista Mami tot asa scrie (chiar in numarul pe ianuarie 2007). Dar acum depinde pe cine asculti, fiindca sunt si pediatri care recomanda diversificarea la 4 luni jumate pentru acestia, dar si unii care recomanda diversificarea de la 2 luni, indiferent cum papa bebe. Deci nu e parerea mea personala, nici nu as avea cum sa am una fiindca nu sunt in domeniu. Se pare ca laptele forumla e atat de evoluat in ziua de azi incat contine tot ce e nevoie pentru bebe pana la 6 luni.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Gracie iaca mai vine un pretendent.Andrei s-a nascut cu 46cm iar la 4 luni avea 63.

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)

Mergi la inceput