Bucurii de sept - oct 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 26
matahut spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Marina, nu merge si la tine batista bebelushului?Foarte interesanta cartea ta, sunt in plin proces de lecturare. Multe informatii, mi-am adus oarecum aminte de cursurile mele de psiholoie din facultate... Ce baba ma simt, parca mi-a ruginit creierul, nu alta.
Ileana, sa stii ca ma batea gandul sa folosesc si eu batista bebeului....dar mi-e groaza de ce o sa iasa, cred ca se va umple si furtunul si o sa intre in aspirator

, ma bucur ca iti place cartea....Tu ce facultate ai facut, psiho?Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
gracie spune:
Inni, saru'manuta!
pitica mea e jumatate romanca, jumatate americanca si tati e disperat dupa ea...asa ca nu m-am amestecat in treburile lor![]()
Mami de Grace
adameasca spune:
Marina, engleza-germana am terminat, dar am facut cursuri de psiho-pedagogie in facultate.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
matahut spune:
Cri, 7700gr la 4 luni....exclusiv san. E excelent!!! Bravo, bravo, felicitari! Si nascuta la 3 kg si ceva. Maruca mea nascuta la 4400 gr, la 3 luni (exclusiv san) abia are 6kg jumate si 67 cm....si asa nu mai incap decat lucrurile de la 6 luni in sus. Cred ca pe a ta o imbraci deja cu hainute pentru un an ![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
quote:
Marina, engleza-germana am terminat, dar am facut cursuri de psiho-pedagogie in facultate.
Oooooooooo, atunci auf wiedersehen....
Sper ca am scris bine, ca neamtul meu e prin targ cu a mare si nu pot sa il consult
adameasca spune:
quote:
Originally posted by cucuoanceaquote:
Oooooooooo, atunci auf wiedersehen....
Sper ca am scris bine, ca neamtul meu e prin targ cu a mare si nu pot sa il consult
PERFECT

Oricum, de cand n-am mai pus mana pe-o carte de germana am uitat cam tot.
Gata, pauza mea s-a terminat, tre sa hranesc plozii, sa-l culc pe Luca, am activitati intense. Pup si o zi frumoasa in continuare, ca la Buzau is 15 grade afara...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
_Ralu_ spune:
inni, gasisi link-ul?
fetele care ati inceput diversificarea cu cereale, pe ce criterii ati ales cerealele? am vaz ca inni si ileana, ati ales faina de orez! asa trb...? eu sunt tare in ceata! de la vreo 4 luni jumate vreau sa-i dau si eu cereale si nu stiu de care...
inni, ce ne facem noi cu fotomodelele? cred ca si a mea abia a trecut de 6 kg...daca a trecut! joi mergem si noi la cantareala. n-am mai facut-o de 1 luna! de mancat mananca, rade, doarme, e vesela, fericita....dar slabutza! ce sa-i fac? oricum, decat ca mine mai bine asa...e in grafic oricum dar parca ma necajesc cand va tot aud pe voi cu 7 kilele voastre!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
gracie spune:
ralukutza, bebe a mea are alta problema...cu lungimea!!!Sa- nascut de 47 cm si acum la aproape 4 luni are 62, deci aluat 15 cm. mie mi se pare pitica tare. de atarnat cred ca bate spre 7 kg, aflu pe 7 la control dar ce ma fac cu ea asa pitica??? ramane fata nemaritata...
Mami de Grace
inni spune:
Gracie..astea pitice, de regula, se aleg cu barbati inalti 

. Asa ca shhhhhht ...nu mai zice prostii. ![]()
Marina...te contrazic, cine mananca formula, mai ales cei care mananca EXLUSIV FORMULA
, tr sa inceapa mai devreme diversificarea. Io in februarie incep serviciul si de-asta am dat startul de acum, dar si asa...luna asta numai variatiuni pe aceeasi tema (mar, morcov, mar + morcov, suc de mar + cereale)..asa ca nu-i mare diversificare.
Asa zice in Capraru ? Ca marul si morcovul constipa ? Ia sa caut si eu, ca n-am gasit pana acum. Din contra eu stiu ca nu. Morcovul are fibre muuuulte, deci exclus sa constipe. Nu mai vorbesc ca se amesteca in burtica si cu laptele...io zic ca aia au gresit cand au scris.
Raluca..l-am gasit si l-am si pus azi-noapte, dar am uitat sa anunt 
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

inni spune:
Raluca...e indicat la inceput sa primeasca o cereala, nu amestecaturi. De-aia m-am repezit la orez, mai e de la Humana gris, dar are lapte in el.
Si...uitasem...neaparat cereale fara gluten pana la 6 luni.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei