Bucurii de sept - oct 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

stiu ca sunt off topic dar tre sa pun o intrebare. am remarcat ca pe tutunaru nu prea-l inghit colegii de la elias, asistente, infirmiere, medici...de ce?

Mami de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by gracie

stiu ca sunt off topic dar tre sa pun o intrebare. am remarcat ca pe tutunaru nu prea-l inghit colegii de la elias, asistente, infirmiere, medici...de ce?

Mami de Grace

Pentru ca el isi face meseria fara sa astepte bani, chiar nu primeste deloc si le strica "preturile".Legat de nenea al tau dr daca se lua tutu dupa el imi murea bb in burta dar ma rog e razboiul lor. Vladareanu cu pacientele lui se poarta ok. Da atmosfera si mie mi-a placut. Eu am fost multumita de tot.

POZE

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Intrebare intrebatoare: mai este cineva care alapteaza exclusiv si sa nu-i vina menstruatia la 3 luni jumate de la nastere??? Care ar fi termenul maxim la care ar trebui sa ma ingrijorez??? Multumesc anticipat!

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Eloise, bebele meu a scapat de infectia de la ochi cu comprese de ceai de albastrele, dupa mai multe tentative cu vreo 3 tipuri de picaturi.Si asta numai in 2 zile......Poate merge si la tine, se spune ca ceaiul de albastrele e cel mai bun antibiotic natural.

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Mirabelac mie mi-a venit la 4 luni jumatate chiar pe 30

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Mirabela, e normal sa nu-ti vina atat timp cat alaptezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Multumesc fetelor pt raspunsurile cu privire la pasaport pt bebeu

cucuoancea sunt total deacord cu tine, si eu cred k, copii au toata viata timp sa pape sucuri,fructe si legume. Eu ii dau in continuare tzitzi si abia pe la 6 luni o sa incep sa-i dau cate putin papa, nu o sa-l fortez. Eu zic k laptele meu indeplineste toate cerintele deocamdata. La 3 luni avem 7 kg, papa doar tzitzi, plecati din maternitate cu 3 kg.

Imi pare rau pt cele care au racit. Eu nu am mai fost racita cred k de vre-o 3 ani. Sunt dependenta de fructe, asta mananc mereu. Iarna pompez in mine pe langa fructe, fresh-uri de portocale la greu. Cred k asta ma tine in fomra mereu si de accea nu racesc.

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mirabelac, contraceptivul injectabil se cheama DEPO-PROVERA si tine 12 sapt. si este recomandat pt. mamicile care alapteaza. Mie mi l-au dat o asistenta de la cab. de planning din Mat. Cuza - Voda. Cand am vrut sa platesc, nu mi-a luat. Asta nu stiu daca a fost pt. ca lucrez acolo sau se face gratuit. Poti sa mergi si tu la cabinet, sunt foarte dragutze d-nele de acolo, au cabinet langa Triaj, la intrarea in Maternitate.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Monique stiu povestea ta din spital si chiar imi pare sincer foarte rau. Dr. Vladareanu, dupa parerea mea, este un SUPER profesionist, nu ai de unde sa stii, poate bebelina ta era ok oricum. Anyway cu mine acest doctor sa purtat cu manusi si bebele meu poate nu era daca nu aveam la nastere un dr. ca el.

Mirabelac Nici mie nu mi-a venit inca ciclu de cand mi-au trecut lohiile.

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ei si daca suntem la masuratori, Maria mea, la 2 luni si 3 sapt. avea 5.150 gr. Mai silueta, ca fetitele. Tot tzitzi exclusiv. Diversificarea si noi o sa o incepem la 6 luni, dar asta inseamna incepand cu ziua 1 a lunii a 6-sea la sfarsitul lunii a 6-sea?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput