Bucurii de sept - oct 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 31
GETY spune:
MamiLili, unde ai gasit body-ul cu "Nascut in 2006"?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
amarantina spune:
quote:
Originally posted by GETY
MamiLili, unde ai gasit body-ul cu "Nascut in 2006"?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Are la Z
gracie spune:
monique, imi pare atre rau sa aud asta! e prima oara cand aud ceva rau de vlada. poti sa-mi spui ce s-a intamplat? poate ai mai pove dar mie imi scapa acum. cu mine a fost dragut dar daca tu zici ca face diferente intre pacientele lui si celelalte gravidute, eu nu pot sa te contrazic, nu stiu..
pupam fata sa-i treaca supararea!
Mami de Grace
GETY spune:
Ignatica, prima "bucurie", primul dintisor, nu?
Mai scriu in capitolul asta, ca vad ca n-a deschis nimeni unul nou.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Amarantina, nu stiu daca este Magazin "Z" si in Iasi. Asta-i problema.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Ralukutza, am trimis si eu o poza cu Maria-Diana. Sper sa fi ajuns unde trebuie.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Adriana mica spune:
Buna seara,
Sper sa mai citeasca cineva si mesajul meu, avand in vedere ca suntem deja pe pagina 21!
Acum chiar ca sunt ingrijorata: cantarul functioneaza (Ileana, l-am testat cum m-ai invatat tu), si Dudu intr-adevar nu a luat aproape deloc in greutate in ultima saptamana si jumatate. Problema pare de natura digestiva: cum ma apropii de el cu biberonul cu lapte, incepe sa urle ca din gura de sarpe, dar pana la urma mananca (cel putin 600ml pe zi, sau, altfel spus macar 16-20 masuri Humana, ceea ce este, intr-adevar, mai putin decat scrie pe cutie, dar totusi mai mult decat nimic); in plus pare a fi si constipat (se screma si se agita, i-am pus supozitor si a facut ceva tare si verde!). Astazi a fost cam somnolent si usor apatic. Maine incerc sa o sun pe pediatra, iar pana atunci am mai marit concentratia la lapte praf. Va rog, un sfat, poate ati trecut prin momente similare. Se mai intampla sa apara astfel de perioade (am tot auzit de bebelusi care au refuzat Humana dupa varsta de 3 luni!), sau pare a fi semn de boala?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
GETY spune:
MamiLili, multumesc pentru premiu, desi nu sunt chiar asa activa... Hai, nu te mai stresa cu botezul, o sa fie totul bine, ai sa vezi. La mine, dupa ce am botezat-o pe Maria, dupa vreo 2 sapt. n-am mai avut si colici. Si parca s-a si linistit. O cunostinta mi-a zis ca "se cerea botezata". C-o fi fost, ca n-o fi fost asa... numai Cel de sus stie.
Maine mergem la dr. sa schimbam tratatmentul la ochi. Nu i-a trecut deloc cu Tobradex din ala.
Eloise, voi ati scapat de infectie?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Adriana mica, cu laptele praf nu ma pricep deloc. Dar cu scaunul iese regulat?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
_Ralu_ spune:
gety, n-a ajuns mail-ul.
adresa e mamicidesept_oct2006@yahoo.com
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...