Piticodromul de sept - oct 2005 (159)
Raspunsuri - Pagina 28
mysweetest spune:
La multi ani tuturor!!
Am revenit si eu dar abia pot scrie fiindca Alex imi tot ia mousul, scrie si la tastatura si nu ma lasa deloc sa va scriu si abia va citesc. M apuca sa citesc ultimele 6 pagini.
Catush sa stapaniti sanatosi masina!
Bine ai venit Iulia!
mysweetest spune:
Tonnia si Natydeea nu-mi vine sa cred..deja 36 saptamani? Ce repede a trecut timpul...va doresc nastere usoara
.
Alex nu a dormit in noaptea de revelion pana la 0.30 ..nici in primul an nu a dormit..petrece inca de mic
... a stat si a vezut artificiile pe geam si pe la 0.30 s-a culcat linistit.
Acum 2 spatamni , chiar cu cateva zile inainte de Craciun ne-am luptat cateva zile cu un episod diareic..am crezut chiar ca vom ajunge la spital dar din fericire a trecut.
In rest ..Alex danseaza cand aude muzica, isi deschiode singur radioul, schimba posturile la tv, vorbeste la telefon cam asa:aoo, da, da, pa, pa
.
ege spune:
fetelor,ati folosit cumva pulmex baby unguent pt tratamentul racelilor si infectiilor tractului respirator superior,bronsite,raceli,tuse?
ege e racita rau ca si mine si dr.nu ne-a raspns ,probabil e in concedoiu.eu i-am dat nurofen si de la farmacie i-a dat sotului,unguentul asta.o fi bun de ceva?
anya,daca poti sa ne ajuti tu cu niste sfaturi,te rog.ce as putea sa-i mai dau lu ege?are ochii injectati,stranuta,ii curge nasucul si e f maraita.o inteleg perfect pt ca si eu sunt in aceasi oala multumesc anticipat,noapte buna!
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
mimsi spune:
La multi ani pe 2007, zane!
Am venit cu raportul. Scurt, ce-i drept, ca n-avem cu ce ne lauda. Am stat acasa toti 3, am pupat copila si ne-am uitat la artificii (macar avem panorama
). Astazi a venit medicul ca termina copila antibioticul (ceclor), e ok, doar maine mai stam in casa si dupa aia gata.
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
Antoanela23 spune:
Ege, eu am folosit Pulmex baby pt Victor cand era racit si tusea, e f bun, il dadeam pe spate si pe piept o data sau de doua ori pe zi, vezi cum scrie in prospect.
Sanatate multa, e naspa ca v-ati captusit asa nasol.
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
cge spune:
'neata.
Haideti pe prima pagina![]()
Eu sunt la serviciu, copii acasa cu sotul.
Ne pregatim de aniversarea de 7 ani a lui Victor.
In rest, nimic special.
Anca e super-scumpa, cum intelege tot ce se intampla. Si s-a trezit de la 6.30 ca sa ma pazeasca, sa nu plec.

Bianca, super Revelionul vostru.
Ati reusit sa respirati fara Milan.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
mary ilie spune:
buna dimineata!
Cristina am vazut pozele pana la urma, foarte frumoase peisajele de la munte si brazii aia ninsi....supeerrr! Victor seamana asa de mult cu tine! Ancuta si mie mi se pare ca a crescut mult-de fapt toti piticii au crescut asa mult-ma uit si la fi-miu si nu-mi vine sa cred.....sa revin.....deci sa va fie de bine vacanta!![]()
Andrei s-a inaltat , acum reuseste sa ajunga singur la clante si cel mai mult ii place sa deschida usa care da afara
am observat ca incearca sa ma imite cand vorbesc cu el, de obicei spune ultimele 3-4 litere din cuvinte, ce-mi place cel mai mult este ca-mi raspunde la intrebari cu da sau nu, si e cel mai dulce cand il intreb daca o iubeste pe mami si zice DA, DA, DA(da si din cap) si ma pupa cu zgomot![]()
si mai nou , daca ma vede ca intru in baie, zice MAMA PIPI, ca eu asa-i zic, stai aici putin, ca mami e in baie face pipi![]()
Ege, sanatate si tie si micutei!
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
noi asteptam rezultatele la urocultura, maine e gata, sper sa fie bine.....m-am si enervat ca m-a pus sa platesc, desi aveam hartie de la pediatrul unde e inscris copilul, ca cica nu a scris nu stiu ce numar de inregistrare pe ea
- si cum pediatrul e in concediu, am scos 30 euro, ca atat costa urocultura
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
neata,
Cge si Vlad m-a pazit toata noaptea sa nu plec
.
Ieri dimineata cand s-a trezit era doar cu bona si dadea din cap ca nu-nu-nu... Dupa 15 min i-a trecut, s-a jucat ca de obicei. Azi nopte insa s-a trezit de vreo 5 ori
. N-a mai facut asa de nici nu mai stiu cand.... A 5a oara l-a luat la noi in pat si am dormit toti linistiti pana dimineata.
Ege sanatate multa micutei Ege
.
Mary bafta cu urocultura, sper sa fie totul ok
. Cred ca e un dulce Andrei cum te pupa cu zgomot!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)