Piticodromul de sept - oct 2005 (159)
Raspunsuri - Pagina 27
kristinutza spune:
multumesc tuturor pt urari.
irina, felicitari, sa-ti fie bine la noul loc de munca!
eu sunt in deplina ilegalitate, stau pe dc de la serviciu... dar sunt in pauza de masa, n-am voie nici acum?! 
ma uit acasa la poze, ca daca ma uit acum ma inmoi toata
, ion loc sa ma gandesc la ce am de facut. ca vad ca am inceput anul in foooorta... 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Anya20 spune:
La multi ani (nu mai stiu daca v-am mai zis sau nu
)!
Noi suntem pe-acasa si ne bucuram de zapada (mai mult Anya care de cand i-am spus "ninge", repeta mereu:"nina, nina, nina". Am iesit pe-afara si nu mai putea de fericire. Abia am luat-o de langa niste pusti care se bateau cu bulgari.
Am si eu o intrebare: trebuie sa fac vreun demers pentru banii pe CIC, acum la inceput de an? Sau vin in continuare ca si pana acum (ma rog, doar 6 mil plus 2 alocatia)? Ca habar nu am de legile astea.
Alina
14, mamica d-rei Anya (19oct.2005)
cge spune:
Mary, merci frumos de atentionare, nu facusem albumul public.
Sper sa fie ok acum.
Mie mi-a fost tare greu fara DC in perioada asta.
De pe 23 dec. n-am mai avut net.
Haideti sa dau si eu raportul: pe 24 decembrie a venit MC la noi acasa ca in fiecare an.
Au venit sora-mea cu prietenul ei si finii nostri cu finutul nostru de 3 ani.
Dupa vizita mosului, am plecat la Slatina.
Bagaje multe si oboseala la fel.
Bine ca au fost copii sanatosi.
Pe 26 dec., am plecat la munte la Calimanesti de unde am facut excursii la Sibiu, Cozia, Balea.
Pe 30 dec ne-am intors iar la Slatina, ptr. Revelion.
Ieri am venit acasa, si e atat de bineee.
Nicaieri nu e mai bine ca acasa.
Parintii si socrii au avut grija sa ne aminteasca de ce ne ducem asa de rar pe la ei.
Asa ca Ina, suntem in aceeasi barca.
Noi am incercat o groaza de variante ca sa ne simtit bine la Slatina si sa mai respiram si noi fara copii.
De data asta, eu cu copii am stat la ai mei, si sotul la ai lui.
Noi stam in acelasi oras.
Sa il vedeti pe Victor ce uimit era ca tata nu sta cu noi.![]()
La munte a fost frumos, dar mai frumos era si daca copii nu erau asa pisalogi.
Ramona, maica-mea il convinsese pe Victor sa ramana la Slatina, sa nu mai vina cu parintii lui rai.
La Sc. 49 din Buc. nu vrea sa renunte, asa ca se gandise sa faca naveta in fiecare zi.
Maica-mea l-a rasfatat pe Victor in 2 zile astfel ca nu mai vroia sa se imbrace, manance, culce.
Dar sa stiti ca nu m-am lasat, l-am adus la Bucuresti si deja am inceput militaria cu el.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
country girl spune:
Iaca pozele Ilinca&Mihnea
Banuiesc ca nu facusem public albumul. De cand au schimbat astia de la yahoo pe ici pe colo, albumurile nou create sunt by default private :-(
cge spune:
Irina, greu rau cu plecarile cand ai un pui mic acasa.
Dar lasa ca 3 sapt. trec repede.
Mifloricica, Ramona, DanaLucia multumesc frumos ptr Sms-uri.
Vero, frumoase poze si ce bunatati..
Te cred ca esti obosita.
Kid, ce excursie frumoasa planuiti voi in Austria.
Eu n-am profitat niciodata de gradinitele astea din statiuni.
Victor nu vroia sa stea ca nu intelegea, asa argumenta el.
Alina si Jadi, felicitari pt. baietei!
Gabi, La Multi Ani ptr Mihnea, sa creasca mare, sanatos, cuminte si sa imparta jucariile cu fratiorii lui.
Sanatate multa ptr. toata familia.
Ege, sa ne mai povesteti despre traditiile voastre. Si tie sanatate multa.
Mary, am vazut si pozele voastre.
Arata super casa voastra.![]()
Mama Anyei, buna intrebare despre indemnizatie/stimulent.
Eu sper sa nu trebuiasca sa mergem nicaieri.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
voicu_iulia spune:
Buna ziua tuturor!
Eu sunt tare noua asa ca nu stiu cum se procedeaza...inca invat!
La inceput de an ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Am un baietel pe nume Mihai nascut pe 10 septembrie 2005 la ora 19:20 cu 3.3kg si 49cm prin cezarina la Maternitatea Filantropia cu Dr Pana Stelian.
Cam asta este...mai trebuia sa specific ceva?!!
dana_lucia spune:
"La multi ani-2007!" dragi copilasi si parinti!
Nu prea am avut timp de scris din pacate dar ne-am gindit la voi! (multumiri Ioana, Cristina pentru sms-uri!
).
Am petrecut foarte frumos, de Craciun in familie (cu bunicii din Romania prezenti aici!) iar de revelion am avut ca oaspeti familia fratelui sotului, ne-am simtit tare bine impreuna iar Alberto a fost si mai rasfatat decit de obicei! Si-a gasit deja o prietena "de-a devaratelea" pe care deja a pupacit-o nu gluma, o cheama Esmee si tineti-va bine, are 5 ani si ceva!
Azi nazdravanul a inceput gradinita (merge de doua ori pe saptamina dimineata) si cum eu inca sunt in vacanta am fost la ora 13 sa il iau da ce credeti ca mai voia sa plece de acolo? Am reusit cu greu sa plecam de la copii de la joaca dar sincer tare ma bucura ca ii plac copiii.
Promit sa revin cu poze in adresa comuna ca am foarte multe poze noi.
Inca o data va dorim un nou an fericit si fie ca tot ce va doriti sa devina realitate in 2007!
Salutari,
Dana Lucia si
Alberto
Anya20 spune:
Bine ai venit, Iulia! Sa-ti traiasca Mihaita si sa intri sa ne mai povestesti despre el.
Dana, mare cuceritor Alberto. S-a orientat bine, caci "gaina batrana..."![]()
Alina
, mamica d-rei Anya (19oct.2005)
b_irina_c spune:
kristinutza
!
Cge
! Am vazut pozele si Ancuta s-a schimbat de cand n-am vazut-o. E super dulce
!
Iulia bine ai venit!
Dana_lucia mare nazdravan Alberto! Ma bucur ca ii plac asa mult copii si se simte bine la gradi.
Eu o tulesc acasa la piticul meu! 
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
BiuMil spune:
laaa muuulti aaaniii!!!!!
haideti, primul mesaj pe anul asta. Noi de revelion am fost la multe, ne-am bucurat de o pauza pt ca Milan a ramas cu bunicii acasa. Nu am avut zapada, dar am petrecut, am jucat "Treize", am beut, am facut focul in soba si am dormit pana la 9 (wow)!!! a fost super!
Bun venit Iulia!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005