Piticodromul de sept - oct 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Daca vreti sa stiti ce mai fac Sofia si Nuka :
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=90911

Da, Mary, sunt scumpi cand ne iubesc.
Anca ne tot pupa, si spune : "Pup".
Avem copii mari de acuma.
Ii tin pumnii lui Andrei sa iasa ok urocultura.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Buna amiaza!

Saracii cupii s-au bulversat cu zilele astea libere.Mi-e groaza si mie ca vine ziua de luni si merge tati la serviciu.Tare bine e sa fim toti acasa.Azi a plecat tati in oras si Mihnea a plans dupa el.

Cristina,ti-am admirat copiii si pe voi care sunteti atat de tineri si cu baiat mare,plus fetita.Bravo voua!Acum parca imi pare un pic rau ca n-am facut copii mai tanara.

Dragu de Vladut n-a dormit el linistit de frica ca pleaca mami.

Ege,va doresc insanatosire grabnica.

Mimsi,bine ca a trecut boala.

Anto,cum mai stai cu greturile?Au trecut?

Mary,sa speram ca va fi bun rezultatul uroculturii.

Tonnia,da cate un semn sa nu intram la idei daca nu-i cazu.

Bun venit Iulia si Mihai.

Mergi la inceput

Diana, multumim de laude.
Si stai linistita chestia cu copii devreme are si avantaje si dezavantaje.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, nu intra la idei, , va monitorizez dar am o leneeee! Sufar de insomnii iar ziua de abia mai functionez. Ma streseaza ca n-am bagajul de spital facut dar mi-e greu sa-l fac.

De revelion am stat acasa, Dinu a dormit de a rupt in ciuda bubuielilor. Eu de abia am rezistat pana la 12 noaptea, am luat o gura de sampanie si m-am culcat.
In rest, nimic nou, ceea ce cred ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

La multi ani!
Bine ne-am regasit pe 2007! Sa aveti un an bun, plin de bucurii!
Noi de revelion am stat acasa, cuminti. Catalina a dormit "de-a rupt patul", iar noi mai o vorba, mai o muzica, mai tv...a fost bine.
Alina si Jadi, felicitari pentru baietei!
Tonnia, cuscra, sa ne dai in fiecare zi cate un semnal, sa stim si noi ca esti bine si inca nu ai nascut. Ai programat cu dr vreo data?
Stiti cumva daca acuma trebuie sa mai facem bebeilor pasaport pentru tarile UE? Sau daca noi iesim cu buletin, ies si ei cu certificat de nastere?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Bonjurica dragelor!

"Perdelesc" si eu pe aici dar slaba miscare

Starea mea de "nu am chef azi" continua. Probabil daca asa am inceput saptamana, asa am sa continui.
Aici au inceput soldurile. M-a anuntat consortul aseara, ca el e responsabil cu improspatarea garderobei de cresa a fiicei noastre. Apropos de fiica noastra si de actele necesare la frontiera: Ilinca e trecuta in pasaportul meu si am iesit toti trei din Romania, dar tovarasul lucrator de la frontiera mai avea el o problema si anume daca eu si consortul suntem casatoriti (intrucat nu purtam acelasi nume de familie) sau e tatal natural?

Mergi la inceput

Acu' vazui ca taras-grapis am ajuns si noi la pagina 20 din episodu' asta. Daca ma mai aberez oleaca pe aici ajung chiar sa schimb singura capitolul si sa va invit la un nou capitol mai activ.

Ati terminat prajiturile de sarbatori? Mai aveti idei culinare? Nu de alta dar saptamana viitoare avem mini-petrecerea de noul an a departamentului si desigur sarbatorim si aderarea Romaniei si Bulgariei. Evident, colegii asteapta "specialitati culinare" romanesti si bulgaresti iar in afara de sarmale si castraveciori in otzet nu stiu ce le-am putea servi cu specific?!

Edit ca sa precizez ca in nici un caz nu ma apuc eu de bucatarit, sper sa gasesc insa un resto romanesc unde sa comand.

Mergi la inceput

A si mi-am adus aminte ca mai am o grija: Ilinca are mai tot timpul cearcane sub ochi. E normal sau nu? Chiar si dupa ce doarme toata noaptea neintoarsa tot are cearcane

Mergi la inceput

Ina, lg. sarmale pui mamaliga.
Daca vrei ti-l trimit pe Victor sa faca mamaliga, ca acum stie cum se realizeaza, ca a vazut la televizor.
Si palinca, tuica sa le dai. A, si salata de vinete (desi asta am impresia ca vine de la greci).

Frumos cu soldurile.
Abia astept sa dau si eu o fuga prin oras.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vreau eu sa schimb capitolul, plizzzzzz

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput