Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

La multi ani Zax ( cu scuze pentru intarziere!!)!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ce frumoase colinde!! Primim cu drag colindatori!!Poftiti!!

In asteptarea lui m-am apucat si eu de curatenie si am reusit sa termin, acum sortez print retete sa incropim un meniu, stiu sigur ca fac piftie, supa cu galuste, sarmale, friptura de porc si carnaciori la cuptor, acum ramane sa ma hotarasc la dulciuri, vreau sa fac cozonac.. ambitios plan si sper sa iasa si inca ceva prajituri( poate un Dobos)

Inaioana bine ai revenit!! Foarte frumoasa familie intr-adevar!!

Oana foarte frumos montajul tau si protagonistul o bombonica de copil!!

Diana79 uff ce sperietura trebuie ca ati tras. Bine macar ca totul s-a terminat cu bine !!

Nu stiu ce mai voiam sa mai zic, pupam toate ciresele si pe mamicile lor si spor la teaba!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna dimineata ciresici si mamici

Eu sunt putin ingrijorata: m-am uitat aseara in gatul lui Alex si nu era rosu dar avea omuletul f. mare adica umflat si la culoare parca era albicios. Era prea tarziu sa o sun pe doctora. Acum astept ora 9 sa o sun. Voi ce parere aveti? Credeti ca a facut puroi? Imi vine sa mor ca abia am terminat Augumentinul. Sunt f stresata

mamica lui Alexandru (04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by OanaRusu

Dana, Liana, multumim pt urari

La progrese, Paul se inscrie cu "nu-nu" din cap, adica face stanga-dreapta cu capusorul daca ii zici "nu-nu" mai ales daca nu mai vrea mancare
Insa noi nu l-am incurajat in timpul mesei cu chestia asta, asa ca acuma daca vorbim cu el incepe sa ne raspunda cu capusorul - "nu-nu" si rade de numa' mai ales daca facem si noi ca raspuns.
Papa bine, se lupta cu ceva dintishori noi - o sa vedem cand apar, deocamdata numai el stie ce-l doare... Inca nu avem masurile la 6 luni, da' speram sa le anuntam maine - deseara la baie

Am reusit sapt trecuta sa fac si eu un mic www.onetruemedia.com/shared?p=1bed6c02d7f17e9422c7c2&skin_id=3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj - inspirata de voi, mamicile de ciresici.

Lyly, super versurile - si nu numai ale tale, da's senila si am uitat cine le-a scris pe primele .

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Super montajul! Sa va traiasca puiutzul si sa fie sanatos!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Ama nu te speria de cazatura.
sa-ti povestesc dialog mama - unchiul meu (fratele ei) la nunta mea.
unchiul:
- E, am apucat si eu nunta nepotului meu ...
mama:
- da, a nepotului pe care l-ai lasat sa cada din pat la 5-6 luni, cind am avut si eu curajul sa-l las in grija ta.
deci cred ca e o moda, "unchiul si nepotul".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Si o intrebare. Cand copii vostri stau in fundulet( la inceput) cum coborau «pe pamant»? Ca al meu are un stil de a-si da drumul si parca se loveste la cap de saltea. Asa ca trebuie sa-i pun perna de alaptat( cea curbata) in spate ca sa-l stiu in siguranta.Si cand cade pe ea, vrea inapoi si atat se forteaza si urla pana vine cineva sa-l ajute. Ai vostri se ridica singuri de la nivelul solului in fundulet? Ca Marc e cam incepator in d`alde astea. Are fundul cam greu!!!!

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

si Ralica avea obiceiul de a se trinti pe spate de se scutura patul, se speria si incepea sa plinga. dar asta a durat vreo 3 sapt de cind sta in fund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Multumim de urari Arleena, CamiM si Camelia.t

Doroti, raportam masuratori la 6 luni:
8.820 gr si 70 cm (aprox ca n-avem rabdare sa ne tot masoare mama si tata..)

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI! ZAX

LA MULTI ANI

PAUL-VICTOR pentru implinirea a 6 luni

RAUL-CELESTINpentru implinirea a 7 luni

Mergi la inceput

LA MULTI ANI

ANDA-ALEXANDRApentru implinirea a 7 luni

Mergi la inceput

Revin si eu dupa cateva zile de absenta, motivata de pregatirile de Craciun (cumparaturi care m-au obosit mai tare decat daca lucram 12 ore, spalat perdele ,curat alea ,alea..).
Inca n-am ajuns la zi cu cititul asa ca ceea ce scriu e inca referitor la cap anterior.
Virgi pai David a zis prima oara tata ,asa ca nu stim ce va urma ,dar ne-am dori si o fetita sa o imbrac in rochita de printesa cum a fost Luana in poza de la nunta ,o papusa ...Perdeaua de care zici e admirata de mai toata lumea care vine la noi ,adevarul ca si pretul ei a fost pe masura frumusetii ei.

Danielafelicitari pentru progrese si mai ales statul pe olita.

Cami,Steluta

Arleena si la noi lingurita de inox e mai apreciata ca cea de silicon ,mananca mult mai cu pofta cu cea de inox .
Dana condoleante

Magghy lui Nic cel mic

Ralucisam vazut poza cu Ilinca in costumas de ren ,am cautat si eu ceva costumas dar la noi nu am gasit .A m vazut c-ai deschis si un subiect despre unde se gasesc costumase ,ma bucur ca ai gasit. Dupa cum ti-am spus eu nu am gasit si ne-am dus la fotograf unde l-au mimbracat in costumas de mos ,super a iesit poza ,dar din pacate nu o pot pune pe forum ca e o poza pe hartie ,am incercat sa fac o "poza la poza " dar iese urat.

Mikion frumos bradul vostru ,si noi l-am facut deja pe-al nostru ,David e fascinat .
Carmina felicitari lui Mihnea pt mersul de-a busilea ,iar tu nu fi dezamagita ca nu esti ,poate lina viitoare ,si noi ne punem pe treaba dar mai incolo spre primavara -vara ,cand vin caldurile

Lyly ma bucuer ca a fost totul ok la interviu ,acum mai ramane doar se te hotarasti cum e mai bine pt tine (voi)

Mergi la inceput