Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
inaioana spune:
Ama, nici chiar asa! E adevarat ca cine a facut pozele le-a facut frumoase si flatante pentru mine dar , nu-ti fa griji, in realitate arat mai rau!
Asa ca nu e nici un pericol sa ne vedem. Iti trimit PM cu nr. meu de telefon, vorbim si cu Carmen, Magda si...cine mai are chef si facem o intalneala saptamana viitoare cam pe miercuri-joi, ok?
Cat despre cazatura...stiu cum e sperietura mamelor, imi aduc aminte inca de la prima cazatura a Katjei dar sa stii ca e foarte comun, imposibil ca un bebe sa nu cada niciodata in primul an. si daca asta nu se intampla, atunci sigur e o problema cu parintii si exagereaza cu hiperprotejatul copilului...ceea ce e mai grav decat o cazatura.![]()
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune si pupici. 

Si un colind asa cum il aud eu de la Katja:
Steaua sus lasaaaaale
Ca o taina maaaale
Steaua staluceeeeste
Si lumii vesteeeeste
Ca astazi culaaaata
Pleanevinovaaaata
Fecioala Maliiiia
Naste pe Mesiiiia
Naste pe Mesiiia
Si o poezie pe care am invatat-o eu de la Katja si pe care ea o spune foarte frumos, cu gestica sugestiva:
Iute-iute inchid pumnul (inchide pumnuletul)
Deschid pumnul (deschide palmutza)
Unde-i fulgul?! (se uita in palmutza cu mirare
S-a topit in palma mea (face o mutritza serioasa)
Ca o lacrima de nea! (zambeste)
(A se observa ca nu contine decat un "r" asa ca o spune aproape perfect
)
E o poezie buna si pentru bebelusi, gestica si schimbarile de ton ii distreaza.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI VICTOR PT CELE 8 LUNITZE,ANDA ALEXANDRA PT CELE 7 LUNITZE !
Arleena noi suntem la stadiu de genunchi rosii de atata mers in 4 labe!
Ama,nu te speria,tot o sa mai cada!Andrei nu trece peste saptamana fara sa ia o cazaura.Ultima a fost cand si-a dat drumul la maini(se tinea in picioare de marginea patutzului)si s-a lovit cu ,caputul de perete.A plans dar l-am facut sa uite punandu-l in fata oginzii si instantaneu a tacut .ba mai mult,a inceput sa rada.La ei e mai mult sperietura,cred,ca,altfel,daca i-ar durea asa de rau pe cat plang,nu le-ar trece repede.
nastad spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Nastad, insanatosire grabnica!Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by zax
[font=Comic Sans MS]Doina - insanatosire grabnica si Craciun Fericit si voua!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
A.C spune:
Doroti ,te rugam sa ne treci si pe noi in listuta cu masuratori : la 5 luni si 3 sapt. avem 7 kg si 66 de cm.
Multumim mult! Si multi pupici de la noi !
http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/
nastad spune:
quote:
Originally posted by arleena
Doina[/red] multa sanatate si sa va insanatositi tot familionul cat mai repede sa aveti un Craciun cat mai frumos!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
camelia.t spune:
Ce faceti fetelor, prajituriti?
La mine a fost soacra aseara si mi-a facut o tava de cozonaci.Restul de praji......le cumpar, ca nu ma pricep la facut.
Noi am recidivat cu raceala. Toti (mami, tati si 2 strumfi) suntem varza de raciti. Abia putem inchiti.Deocamdata nu luam nici un antibiotic, nu am facut febra nici unul.Andrei tuseste, la inceput era tuse seaca, acu parca incepe sa fie productiva.Am sunat doctorita (e in concediu) si nu mi-a raspuns, as fi vrut sa o intreb ce siropel de tuse sa-i dau.Poate dau totusi de ea......
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Ce faceti fetelor, prajituriti?
La mine a fost soacra aseara si mi-a facut o tava de cozonaci.Restul de praji......le cumpar, ca nu ma pricep la facut.
Noi am recidivat cu raceala. Toti (mami, tati si 2 strumfi) suntem varza de raciti. Abia putem inchiti.Deocamdata nu luam nici un antibiotic, nu am facut febra nici unul.Andrei tuseste, la inceput era tuse seaca, acu parca incepe sa fie productiva.Am sunat doctorita (e in concediu) si nu mi-a raspuns, as fi vrut sa o intreb ce siropel de tuse sa-i dau.Poate dau totusi de ea......
Baieteii lui mamiAICI
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
EU I-AM DAT RENATHIOL (SPER CA AM SCRIS CORECT) SI ERA TARE BUN LA GUST. DAR N-AM AVUT TUSE SERIOASA
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
camelia.t spune:
Multumesc Lacri.
Baieteii lui mami
AICI
camelia.t spune:
Ati auzit de TUSOSEDAL ? Nu gasesc prospectul pe net.
Ati folosit careva?
Baieteii lui mami
AICI