Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 16
zax spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Noi am recidivat cu raceala. Toti (mami, tati si 2 strumfi) suntem varza de raciti. Abia putem inchiti.Deocamdata nu luam nici un antibiotic, nu am facut febra nici unul.Andrei tuseste, la inceput era tuse seaca, acu parca incepe sa fie productiva.Am sunat doctorita (e in concediu) si nu mi-a raspuns, as fi vrut sa o intreb ce siropel de tuse sa-i dau.Poate dau totusi de ea......
Nu stiu ce sa-ti recomand ca siropel, da' la farmacie sigur s-ar putea sa-ti recomande ceva. Oricum insanatosire grabnica la toti 4.
A! Multumesc celor care mi-au mai urat LMA. Pupam!
Ama stai linistita. Daca ar fi sa facem o lista cu toti cazatorii cred ca s-ar inscrie 99 la suta. Nu-i problema

Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
zax spune:
Si inca ceva...
Domnisoru' a mancat la 11 un mar ras. Cam cu scandal dar l-a mancat pana la urma. Ma gandesc ca poate fi totusi de la gingii. Ca diminieta cand i-am dat vigantolu cu lingurita iar a facut urat si deobicei nu reactioneaza in nici un fel (nici bucurie nici scandal).
O sa vad acum la piure. Tineti-mi pumnii!
A... si daca ar fi fost ceva in gat nu ar fi facut temp? Mai ales puroi? NU?
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
wapi spune:
Offff, bebele meu a facut putina febra. Dimineata a papat tot, a dormit pana la 10:30, s-a trezit, s-a jucat dar la 12:00 nu a vrut sa-si termine piureul, si i-am luat temperatura rectal : 37.8, dupa 15 minute avea 38.1. I-am dat o doza de nurofen, acum a transpirat si este iar sprinten. Alte simptome nu are. Sa vad cum evolueaza azi, oricum maine il duc la doctor ca nu vreau sa plec cu el la drum bolnav.
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
ILDI25 spune:
Doroti cred ca nu ne-am inteles la faza cu ridicatul in picioruse ,ne-ai trecut ca ne ridicam singuri ,dar eu am specificat ca David se ridica doar ajutat de mine . Asa ca te rog sa ne stergi ,ca din pacate nu ne putem lauda la acest capitol 

.Imi cer scuze pt neantelegere ,poate nu ai inteles tu sau n-am fost eu destul de explicita
ILDI25 spune:
quote:
Carmina, ai dreptate, mi-am dat seama ca m-am exprimat gresit dar eram la ai mei pe zapp si n-am mai vrut sa tin conexiunea deschisa sa editez.
Vivi, felicitari Ingridutei cea umblareata!
Anileda, trebuie sa faci publice pozele.
Monnica, il primim in club, bineinteles ca il primim! Oricum mie mi se pare chiar bine, nu-i slab deloc.
Doroti, la tine ar fi o reintrare in club, ca ne-ati parasit pe parcurs... Nu, nu de la masaj, probabil a inceput sa faca mai multa miscare si nu mai pune atat pe ea.
Deci la 7 luni raportam 6800 (suntem cei mai tari! ) si 69 cm (inaltuta, nu? clar manechin in devenire). Doroti, te rog frumos la al doilea dintisor sa treci 6 luni si 18 zile. De asemenea raportez cu mandrie ca fetita mea se ridica singura in picioruse, am pus-o acum seara in patutul ei in fundulet si am plecat la baie sa clatesc niste rufe, cand m-am intors ea era in picioruse, fericita nevoie mare! Si apoi a repetat figura inca o data! Sabutica dar voinica...
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06
FELICITARI Timi esti vioaie nu gluma ,se pare ca cei slabuti sunt mai activi .Tu o pui pe Timi in rotobil sau esti contra rotobilului?
ILDI25 spune:
quote:
Trimise - 21/12/2006 : 10:53:26
--------------------------------------------------------------------------------
Buna dragelor!
Sunt singura cu copii,tzutzu lucreaza pana seara tarziu si eu abia mai fac fatza.
Avem conjunctivita( totzi 4),suntem racitzi (totzi 4) si pe deasupra nu mai aud cu o ureche.
Serbarea Onitzei a fost foarte frumoasa, deocamdata nu am poze dar cum le am o sa intru sa vi le arat si voua.
Nu stiu cand o sa mai intru asa va urez de pe acum CRACIUN FERICIT!
TOATA LIVADA!
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Insanatosire grabnica si CRACIUN FERICIT!!!!
EllaX spune:
Camelia.t, sirop de tuse, daca este productiva, ii poti da Stodal sau Bronchofort sau Rhinatiol. Astea au fost siropurile pe care le-am cautat eu, Rhinatiol am gasit (ca n-am fost la multe farmacii). Daca e seaca tusea, primele doua sigur merg, nu stiu de al treilea.
Noi suntem in continuare raciti, in diverse stadii - Ana e mucoasa si tuseste (si nu poate dormi bine din cauza asta), fara febra. Sotul meu e cu raceala "in floare", cu tot ce trebuie, dar incepe sa-i fie mai bine. Eu cred ca m-am suprainfectat fie cu ceva virus, fie cu o bacterie, ca de doua zile iar sunt racita, altfel decat inainte.
V-am citit, cand si cat am apucat, dar nu am timp si energie sa scriu mai mult, acum. Am inteles cum e sa nu-ti doarma copilul nopti in sir - cred ca doua ore jumate am dormit azi-noapte, insumate. Si ziua nu doarme decat maxim o ora adunat! De cand a racit, Ana plange de se rupe de cate ori plec de langa ea. da' lasa ca ne facem noi bine si dormim!... Speram!
Va pupam cu drag si revenim cand putem!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
Steluta spune:
LA MULTI ANI si sarbatoritilor de azi, VICTOR si gemenele noastre COSMINA si MEDEEA, pentru cele 8 lunitze implinite!!!

LA MULTI ANI ANDA ALEXANDRA, pentru jumatate de anisor!!

LA MULTI ANI, ZAX (scuze pentru intarziere)!!!

Doina, Camelia, sanatate intregii familii!! 
Ioana, bine ai revenit!!! Ne era dor de tine!!Felicitari pentru progresele lui Serghei!! Si mult succes Katjiei la colindat!! Frumoase poze, frumoasa familie!! 
Adib, multumim pentru urari!! Sarbatori fericite!!
Oana, felicitari pentru progrese, pentru dintisori!!! Foarte frumoase fotografiile!!
Lacramioara, multumim pentru ideea cu primul globulet de Craciun!! Vom incerca sa ii cumparam si noi Andradei!!
Multumim si pentru vestile despre Roxana si Papacescu!!
Cocutica, Lacramioara, Dana, Ioana frumoase colinde!!! 
Deci deja se cunosc viitorii informaticieni!! Bravo Lacramioara, Mihaela, Cocutica!! Mihaela, banuiesc ca ai o tasta denumita Power, si a fost suficient s-o apese...
OanaRusu, foarte frumos montajul, ca si protagonistul!! ![]()
Ama, pupam Seby cel plangacios!!! Ne pare tare rau de cazatura!! Imi dau seama cat te-ai speriat!!
Eu tot ascult acel post de radio de pe net cu colinde... Andradei chiar ii plac. Ce-i drept ca sunt cele americane (care mie personal imi plac mai mult, pentru ca sunt mai vesele) si mai dau si muzica clasica.
Adevarul e DianaR, ca sotul tau va ramane in memoria tuturor cu acea faza a trezitului pruncilor!! 

Diana79, bine ai venit in Romania!! Intr-adevar nasol incident la aeroport! Sedere cat mai placuta!! Pupam pe Nicole cea vorbareata!!
Wapi, sanatate multa lui Stefanita!!
Ildi, ce este acela un rotobil??
Gata la noi este oficial de ieri: ne-a iesit primul dintisor!!
Si cum mami era cea curioasa, a trebuit sa-i cumpar fetii cadoul de primul dintzoc!! Oricum vroiam sa-i mai intregesc garderoba, asa ca s-a nimerit la fix! Tati este prin oras dupa brad!
Maine mergem la dr. pentru vaccin si pentru a discuta despre inceperea diversificarii!!
Cam atat de la noi. E ora de masa!!
Uram intregii livezi de ciresele Craciun fericit, sa vina Mosul cu cat mai multe daruri!! 
Dar mai intram noi pe DC...
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
ama_kaly spune:
LA MULTI ANI
sarbatoritilor nostri de azi:
Victor (abibrinza)
Cosmina si Medeea (alda)Zax cu intarziere iti spun si eu
LA MULTI ANI
pt ziua de ieri si sarbatori fericite alaturi de familie!
Ioana, poate ma incumet si vin daca ma pacalesti asa frumos, da sa stii ca nu te cred..am vazut eu ca in toate pozele arati suuper.Pe miercuri-joi cred ca mai sunt in Bucuresti asa ca vin cu cea mai mare placere, de cand tot vreau sa va cunosc!
Multumim pt colind Katja, papusa scumpa!!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian