Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Multumim tuturor pentru incurajari : arleena,adib,puiudanutza,zax,inaioana,Steluta,Carmina,DianaR.Steluta felicitari pentru primul dintisor si la mai multi!!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
Trimise - 21/12/2006 : 11:42:51
--------------------------------------------------------------------------------

Vad ca a inceput febra Sarbatorilor. Va pregatiti si incet incet dispareti de pe aici. asa ca:

Acum, cand iarna miroase a Craciun, cand fuiorul colindelor se împleteste cu clinchetul clopteilor din brazii ce vestesc Ajun de sarbatori va rog sa va rezervati cateva momente pentru a primi urarile noastre cu ocazia Sarbatorilor de Iarna
Fie ca spiritul Craciunului sa va impodobeasca viata cu multe lucruri stralucitoare si frumoase
Sa aveti parte de... iubire sanatate, fericire, bunatate, putere, speranta, in#355;elegere…
Sa sarbatoriti aceste zile alaturi de cei dragi si ... chiar dac#259; nu sunt lang#259; voi (fizic ) toti cei dragi, fii convins ca sufleteste iti sunt foarte apropiati!
Nu pierdeti ocazia ca in aceste zile sa iertati, sa iubiti, sa zambiti, sa acceptati un compliment, sa ascultati prietenii.....
... sa fiti intelegatori cu voi si cu altii, sa rasfoiti albumul cu fotografii, sa va amintiti intotdeauna ca nu sunteti singuri....
Spuneti-le celor dragi cat de mult ii iubiti....
Imaginti-va c#259; ast#259;zi nu ai aveti o grija…
Jucati-va cu copiii... cititi o carte bun#259; ...
Alegeti o stea de pe cer, fiti copil inca o data...
Aveti voie sa mai si gresiti, dar sa-i lasati pe altii sa va ajute, si sa-i ajutati si voi pe ei...
Renunati la ce nu va place, indeplinti-va promisiunile...
Si nu uitati,în aceste zile Sfinte, sa priviti atent o floare
Sa va cumparati ceva ce va doriti de mult ...
Si sperati ca ceea ce va doriti se va indeplini...

CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!

Ce urare frumoasa ne-ai facut tu noua. Craciun fericit alaturi de cei dragi , si fie ca anul care va veni sa fie la fel de frumos si bogat ca si acesta. Eu consider anul 2006 cel mai frumos an din viata mea de pana acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Steluta In Ardeal, rotobil = premergator!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by EllaX

Camelia.t, sirop de tuse, daca este productiva, ii poti da Stodal sau Bronchofort sau Rhinatiol. Astea au fost siropurile pe care le-am cautat eu, Rhinatiol am gasit (ca n-am fost la multe farmacii). Daca e seaca tusea, primele doua sigur merg, nu stiu de al treilea.

Ella multumesc! Cred ca Stodal o sa iau, sper sa gasesc (ca noi suntem mai la capatul lumii )

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Diana79

Fetelor am ajuns si noi in Romania miercuri. Am avut mare ghinion. De ce??? Pt ca avionul nostru de 2 ori a decolat si aterizat de urgentza in toronto inapoi din cauza unei defectiuni. A fost super nasol au venit pompierii, salvari pe pista nu va spun. Asa ca zborul s-a anulat. A doua zi cu chiu cu vai ne-au gasit 2 bilete la alta compania Airfrance cu care am sosit. A fost ok zborul dar extrem de obositor. Am dormit la greu si eu si Nicole. Cam asta despre noi, eu care nu avem frica de avion acum...nu mai am aceasi parere.

Nicole zice mama, tata, papa, baba. Cel mai rar tata nu stiu de ce, dar e o vorbareatza, mor de dragul ei.

Eu va doresc sarbatori fericite si sper sa pot recupera si eu ce ati scris in cel mai scurt timp cu putintza.

Numai bine.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Bine ca totul s-a terminat cu bine! Car despre frica de zbor, la mine a aparut anul trecut cand am zburatacit cu avioane mai mici, pe curse interne. Moama, ce diferenta intre Boeing-uri si ATR-uri!
Sper ca i-a luat Mosu' destule jucarii Jucausei!!!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arleena
mai lacri de ce nu faci bradul ala??/il lasi sa someze in balcon??/treaba e asta??

Vreau sa-l fac duminica seara! Sa-l gaseasca Alec in dimineata zilei de Craciun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
Trimise - 22/12/2006 : 15:51:55
--------------------------------------------------------------------------------

Steluta In Ardeal, rotobil = premergator!

Baieteii lui mami AICI

FILMULETZE
MONTAJ VIDEO

Editat de - camelia.t on 22/12/2006 15:53:57

merci Camelia pentru traducere ,n-am stiut ca se foloseste doar pe la noi acest cuvant.

Stelutaintr-adevar rotobil=premergator . Te-am facut curioasa nu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CamiM
acum sortez print retete sa incropim un meniu, stiu sigur ca fac piftie, supa cu galuste, sarmale, friptura de porc si carnaciori la cuptor, acum ramane sa ma hotarasc la dulciuri, vreau sa fac cozonac.. ambitios plan si sper sa iasa si inca ceva prajituri( poate un Dobos)

Cami, si eu am proiect de meniu ambitios, dar... pe hartie, deocamdata... piftie( o fac azi), sarmale, salata de boeuf, cozonac, prajitura fagure cu crema de rahat, a, da, si friptura cu carnaciori.
Spor la treaba! Eu il astept pe husband ca sa pot incepe munca silnica de pregatire bucate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia.t

[brown]Ce faceti fetelor, prajituriti?
La mine a fost soacra aseara si mi-a facut o tava de cozonaci.

Norocoaso! Io tre' sa fac totul singura

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wapi

Offff, bebele meu a facut putina febra. Dimineata a papat tot, a dormit pana la 10:30, s-a trezit, s-a jucat dar la 12:00 nu a vrut sa-si termine piureul, si i-am luat temperatura rectal : 37.8, dupa 15 minute avea 38.1. I-am dat o doza de nurofen, acum a transpirat si este iar sprinten. Alte simptome nu are. Sa vad cum evolueaza azi, oricum maine il duc la doctor ca nu vreau sa plec cu el la drum bolnav.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Da, sa-i iei temperatura la fiecare sfert de ora, mai ales daca ti se pare ceva suspect, febra evolueaza foarte repede. Nu uita sa-i dai vit. C, pana la ora 16.00 cel mai tarziu, 5 picaturi.

Mergi la inceput