Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
carminabulina spune:
I-am pus si eu lui Mihnea colinde ca mie imi plac foarte mult desi le gasesc cam triste...bine ele sunt vesele doar ca te intristeaza ideea de "sfarsit"...Insa copilul meu s-a aratat de-a dreptul oripilat, plange cu asa patos cand le aude, si ma gandesc ca poate si pe el il intristeaza. La una a stat mai atent la "Florile-s dalbe", colind pe care ue il ascult de-asemenea cu placere.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
DianaR spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Aradeanca noastra din Timisoara ierea cu trezitul pruncilorDaca am retinut corect, hihihi
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Hi, hi ce fain m-ai caracterizat!

Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
DianaR spune:
Ama nu te mai stresa ca se intampla, Vladut e campion la cazut din pat.
Carmina, se veda ca lui fiu-miu nu-i placea deloc sa stea pe burta el tot pe spate cadea...![]()
Inaioana bine ai revenit! Si baga odata calculatorul in priza, sau sa vin eu sa-l bag???
Maine facem bradul daca ne lasa pruncii
si duminica vine Mos Craciun! Vor fi la noi 4 copilasi de aprox 2 anisori si 3 fetite cucuiete sub un anisor viitoare bune prietene si bineinteles invitatul special Mos Craciun! Sunt curioasa ce moaca va face fiu-miu...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
LYLY809 spune:
Noi n-am facut inca bradul, acesta sade frumos in balcon. Fetelor, eu vreau sa fac sambata cozonaci, vreo 2, dintr-un kil de faina. Poate mai slabesc si io cand l-oi framanta
, alta sansa n-am pana in ziua Craciunului
Desi ma dor bratele ( si mainile) de la plimbat Moaca, ieri si azi, cate 15 minute in jurul blocului. Da! Am facut tampenia sa-l iau in bratze pe ast' mik si sclifosit
Mai mult vreau sa fie miros de cozonac in casa. Doar n-o sa astept sa faca vecinele, sa intre mirosul si la mine!

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ama_kaly spune:
Carmen daca ai sti ca Seby a primit toata jucariile de la Mos in seara asta drept consolare..
Mi-a fosta asa mila de el..Si ca sa-l rasplatesc i-am mai comandat inca o jucarie pe net..asta ca sa am totusi sa-i pun si ceva sub brad!![]()
Cercelul mi l-am pus si eu la loc dupa nastere da l-am scos acum iar k Seb cum il vede cum ma trage de el.
Diana m-am mai linistit acum, mersi frumos.
Stii cumva de cand le putem da smantana? Ca Seby e mare amator de branzica de casa de la covalact si contine smantana, i-am dat de vreo doua ori si i-a placut mult.Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
arleena spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Pt prima oara Seby a cazut din pat..si am plans si eu cu el!L-am lasat cu frati-miu
si dupa 5min am auzit o bubuitura..imi venea sa mor cand l-am vazut..a plans mititelul o gramada!
Am sunat-o pe dr si i-am povestit, m-a asigurat ca nu are nimik mai ales ca pe jos era covor gros, a zis sa il tin sub observatie pana maine sa vad daca isi schimba comportamentul in vreun fel, daca nu, e ok sa stau linistita.Dar tot nu pot sa stau..off, acum a adormit mititelul.A fost groaznic si m-am speriat cumplit.
![]()
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
ama imi pare rau ca sebi a picat din pat....dar tre sa te obisnuiesti.....toti copii au cazut cel putin odata din pat...alex a cazut si el de cateva ori...dar acum e atent...cand ajunge la marginea patului sta cuminte acolo, se pune pe burta si isi intind mainile sa-l iau in brate....nu se mai aventureaza sa inainteze...ca si-a facut cateva cucuie si vanatai pe frunte....asta e....

referitor la smantana, eu i-am dat, si goala, ca nu-i placea iaurtul la inceput si ma gandeam ca e prea acrisor, dar nici smantana nu o manca..apoi cand i-am dat branzica(cumparata vident) avea in compozitie si ceva smanatana.....io cred ca e ok chiar daca are grasime mai multa ca doar nu-i dai o cutie intreaga.....iar iaurt eu am mai zis ca ii dau IaurtZdravan (noua denumire) de la napolact care mai nou vad are 6 % grasime

si 137mgCa/100g, asta oare nu e prea gras???inainte se numea Iaurt extracrema si ave 4% grasime. mie imi place f mult dar oare nu e prea gras?poate de asta nici nu e tare acrisor.voi ce ziceti?carmina il lasi pe mihnea sa umble pe jos acum?nu se invineteste in genunchi???
puiudana la voi cum e?
care copilasi mai merg in 4 labute??nu stiu ce sa fac cu el, nici nu-mi dau seama din ce cauza se mai invineteste in genunchi

mai lacri de ce nu faci bradul ala??/il lasi sa someze in balcon??/treaba e asta??
apropo de butonat ....sa va zic ca alex a descoperit de mult cum se poate stinge calculatorul.....nu pot sa-mi dau seama ce combinatie de taste apasa de-l stinge.....ca am tot urmarit..sigur nu e nici una din sleep, power .....e ceva combinatie de litere si una din F-uri...dar nu apus ca vad care, ca m-a facut chiar curiaosa. mai nou a vazut si ditamai butonul de la cutia calculatorului...si evindet...l-a apasat in timp ce mama tocmai gatase de facut neste modificari la un proiect si n-am apucat sa dau save

....mi-a venit in minte replica din desenle cu Dexter si DeeDee......"please deedee, please, do not push that button pleaseeeeeeeeeeeee!"zax bine ai revenit si mai ales cu noutati bune despre cireselul tau.....
ioana ti-ai pus calcul in priza??
copilasi tai draguti. si eu am inceput sa slabesc.....mi-am luat o pereche de jeansi cu talie joasa si arat de zici ca nici n=am fost
....mai am ceva de dat jos da' nu ma omor....dar fac tot a doua zi abdomenele din videoul care l-am trimis pe mailul comun....btw ella am si altele pt toate partile corpului si sigur functioneaza...daca le vrei hai se ne intalnim si sa-ti dau cateva cd-uri.V-a trecut raceala??cum sunteti??Doina multa sanatate si sa va insanatositi tot familionul cat mai repede sa aveti un Craciun cat mai frumos!
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
ama_kaly spune:
arleena ia zi ce face Alex la ora asta ca Seb nu doarme!!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
arleena spune:
no, ca am dat trimiteti si io mai aveam de scris
asa e cand nu intru cateva zile am atatea de spus
.....
daca plictisesc
cu ocazie impinirii varstei de 6 lunite tin sa felicit urmatoarele cirese:
ANDREEA SANZIANA, ELENA SANZIANA, ALEX si PAUL VICTOR
LA MULTI ANI!!
sa fiti sanatosi si sa aduceti cat mai multe bucurii parintilor 
zax am uitat.....alex are zile cand papa binisor si cand nu papa nimic.....chiar daca e acelasi fel de mancare care cu o zi inainte l-a papat....eu am renuntat sa ma mai stresez
asa, cu sterilizare io nu ma mai agit de la 6 luni si 9zile de cand a inceput sa umble in 4 labe pe JOS asa ca n-are rost...si asa e tot pe jos si mai roade covorul
, sau slapi mei cand nu-s atenta ....jucariile le spal doar cu apa de la robint sa nu aiba praf sau scame
roxana ma bucur ca e bine papacescu...i apovesteste-ne ce s-a intamplat cu el saracutul??ce bacterie i-a invadat corpusorul??
no acum chiar ca gat ca se trezeste mandru pt papa nocturn

de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
Diana79 spune:
Fetelor am ajuns si noi in Romania miercuri. Am avut mare ghinion. De ce??? Pt ca avionul nostru de 2 ori a decolat si aterizat de urgentza in toronto inapoi din cauza unei defectiuni. A fost super nasol au venit pompierii, salvari pe pista nu va spun. Asa ca zborul s-a anulat. A doua zi cu chiu cu vai ne-au gasit 2 bilete la alta compania Airfrance cu care am sosit. A fost ok zborul dar extrem de obositor. Am dormit la greu si eu si Nicole. Cam asta despre noi, eu care nu avem frica de avion acum...nu mai am aceasi parere.
Nicole zice mama, tata, papa, baba. Cel mai rar tata nu stiu de ce, dar e o vorbareatza, mor de dragul ei.
Eu va doresc sarbatori fericite si sper sa pot recupera si eu ce ati scris in cel mai scurt timp cu putintza.
Numai bine.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
CamiM spune:
Salutari livada!! intru asa mai pe fuga sa citesc ce ati mai facut, nu stiu cat apuc pana se trezeste iar printesa mea si poi fug sa mai fac ceva treaba.
La multi anisori Paul Victor pentru prima jumatate de anisor!!
Cami &
Sofia
poze Sofia

L-am lasat cu frati-miu