Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
LYLY809 spune:
Ioi-ioi, stiu draga Oana de unde-i... am o prietena din facultate in Tg.Mures, cu doi prunci, ma invita tot timpul pe la ea, am fost doar o data, acu' 3 ani... mi-o placut acolo. Cand vorbesc cu ea, capat accent ardelenesc instantaneu... eu fiind din Barlad![]()
![]()
Cand am venit in Bucuresti am "scapat" de accentul meu moldovenesc in juma' de ora
Dar cand ma duk la ai mei il recapat tot instantaneu... ma amuza kestia cu accentul, imi place sa vorbesc la fel ca interlocutorul meu
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
No, fugi acum Oana de spala si culca "pruncul".
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
mikiion spune:
Lacri si eu sunt la fel cu accentul Cel ma mult il distreaza pe sot cand incep o convorbire acasa la bacau si pana la sf. convorbirii vorbesc moldoveneste. El fiind Bucurestean percepe imediat asta. Eu nu-mi dau seama.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Lacri si eu sunt la fel cu accentul Cel ma mult il distreaza pe sot cand incep o convorbire acasa la bacau si pana la sf. convorbirii vorbesc moldoveneste. El fiind Bucurestean percepe imediat asta. Eu nu-mi dau seama.
Mihaela
Inseamna ca si tu ai ureche... muzicala!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
puiudana2004 spune:
Sculati gazde,nu dormiti,
Vremea e sa va treziti!
Casa sa o maturati,
Flori de mar,
Masa sa o incarcati,
Flori de mar!
Lacra sunt mai bine!Am un cupil care nu ma lasa sa fiu trista,face numai nebunii!
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Lacra sunt mai bine!Am un cupil care nu ma lasa sa fiu trista,face numai nebunii![/i][/font=Trebuchet MS]
Bravo, asa te vreau!
Mamico de copil ochios si nebunaticLacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Casa sa o maturati,
Flori de mar,
Masa sa o incarcati,
Flori de mar!
Perdeaua sa v-o atarnati
Flori de mar! ( cu dedicatie pentru Andreea, si-o fi aninat perdeaua?)

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
zax spune:
N-am reusit sa vad nimik in gatutul bietului copil, da' ma gandesc ca poate dadea si alte semne daca era ceva. Oricum marul l-a mancat ieri cu lingurita fara probleme si destul de mult ca si cantitate. O sa vad maine cum o sa fie; sincer, parca nici nu-mi vine sa-i mai fac piureu ala chinuit, cand il vad cum se stramba...
Doroti - n-am schimbat nimic in piure, tocmai asta-i faza iar de plictisit parca nu-mi vine sa cred; poate totusi e de la gingii.
Ina, Dana, Liana, Lacri - multumesc de urari; le intoarcem inmiit!
Oana - super montajul, dar si artistu'. Felicitari!
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
ama_kaly spune:
Pt prima oara Seby a cazut din pat..si am plans si eu cu el!
L-am lasat cu frati-miu 
si dupa 5min am auzit o bubuitura..imi venea sa mor cand l-am vazut..a plans mititelul o gramada!
Am sunat-o pe dr si i-am povestit, m-a asigurat ca nu are nimik mai ales ca pe jos era covor gros, a zis sa il tin sub observatie pana maine sa vad daca isi schimba comportamentul in vreun fel, daca nu, e ok sa stau linistita.Dar tot nu pot sa stau..off, acum a adormit mititelul.A fost groaznic si m-am speriat cumplit.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
carminabulina spune:
Buna seara dragi ciresi si mamelor lor!!!
Eu nu prea mai am ce sa va spun ca sunt in pana de idei si mai ales de timp. Nu am fost la cumparaturi nu am facut mancare, curataenia am terminat-o saptamana trecuta. Copilul meu e terorist si acaparator, mai nou se trezeste pe la 3 noaptea si adoarme iar la 6 iar eu sunt absolut in afara realitatii. Imi este si teama sa merg sa adorm ca poate se trezeste.
Nu m-a cuprins febra craciunului ba chiar sunt iritata de idee
. Am facut brad. L-am rugat pe sot sa cumpere unu scund si bogat dar am uitat sa specific si "ieftin". L-am impodobit, ne-am pozat si cam atat.
Am fost azi la control la medic, continuam cu sedintele de aerosoli inca o saptamana...
Am o multime de intrebari dar imi este efevctiv lene sa scriu.
Ama imi pare rau ca seby a facut cunostinta cu podeaua dar daca te consoleaza cu ceva, Mihnea cade aproape o data pe saptamana...deja are experienta, nici nu-mi mai bat capul. Can avea 2 luni a avut cea mai tare aterizare, am crezut ca mor eu atunci, dar nu a patit nimic si se pare ca e ceva normal la astia mic sa mai si cada. Cica au "materialul" capului ca mingea de ping-pong, adica nu se sparge si ei oricum tind sa cada pe burta in 90% din cazuri.
Am vazut ca se vorbeste de diete si kg in plus...eu ca sa ajung la vechea infatisare mai am de dat 4 kg jos, dar nu vreau. SI cu cat eu nu vreau mai mult cu atat ele se inversuneaza sa plece de la mine.
Aprpos Ama, cercelul l-ai mai pus in buric? Eu DA, chiar la 2 saptamani de la nastere
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc