LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara la fete si copilasi,
Pentru cine o fi buna ca pentru noi nu. Asta noapte a sforait Dragos al meu de n-am putut sa dorm. Ne-am chinuit toata noaptea cu ser fiziologic, picaturi, scos de muci dar n-avea muci, etc. S-a trezit dimineata, putin marait, a papat toata ziua bine, a fost destul de ok doar ca respira pe gura. Cand am ajuns acasa si l-am vazut ca tot pe gura respira am spus sa mergem la ORl-ist ca se intra in petreceri si nu mai gasim pe nimeni. Asa ca ne-am imbracat sí am plecat pe la 18 la medic. Acolo chinul de pe lume sa vada medicul gatul copilului. Intr-un final diagnostic: amigdalele putin imflamate. Drept urmare avem o reteta cat o zi de post, inclusiv antibiotic. Asa ca rezultat de Craciun un minunat tratament.
Si peste toate astea am umblat astazi dupa un bradut de vreun metru, pentru ca vreau sa-l pun pe o masa si n-am gasit. Sper ca maine tati sa aibe mai mult noroc.
Uram sarbatori fericite celor care pleaca, sa fie sanatosi si voiosi.
Va pup si o sa va tin la curent cu evolutia lui Dragos.

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

xandra, noi noi suntem amatoare!!!Vrea vladut sa o cunoasca pe alexia?( scuze noki, stii ca ne place de vladut)

alina, drum bun si petrecere frumoasa-Craciun Fericit!

tania, sunt amuzata de cate au putut sa se adune intr-un an.Cat timp se va juca cu ele e k.

nokiuta, drum bun sa petreceti frumos.Craciun Fericit cu sanatate si bucurii!
edit. ca am uitat sa iti spun ceva, tanti de aseara a placut-o mult de tot pe sarah si m-a sunat azi sa imi spuna ca vrea sa ii faca un mic cadou

fetelor am gasit un articol foarte interesant
:http://www.desprecopii.com/info.asp?id=562

dayssy, sanatate multa micutului.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by xandra28

ahaha!!!!
vazut filmulete!!!!
anuntat vladut!!!
vladut da divort!!!
fetelor, vladut e singur.
se inscrie careva?

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Venim in petit, ca e tare scump si dulce, si are okisorii albastri ca Raluca. Mai vorbisem eu cu o mamica de aici, dar apoi am vazut ca are baietelul "dat". Asta mai demult. Asa ca... sintem available. Dar nu pentru oricine. Pentru un Vladut asa de scumput, oricind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mda...pai dupa ce zi complicato-habauca am avut ce altceva mai lipsea decat un divortz...

Maria-Alexia, suntetzi in carti! Si asa cuscra-mea asta ma enerveaza la culme ca nu mai intra pe aicea, asa ca cred si io ca ma reprofilez.

Plus ca-i cam sta capul lui Sarah si la Aron by Ionikka...of, greu, nene...ca deh, la oferta asa de variata cum sa stii ce sa alegi?

Da' cuscra Xandra sa stii totusi ca noi am fost cumintele si nu am facut prostii, asa ca te-ai suparat degeaba si ai mai influentat si bunatate de ginerika. Cred ca o sa fii maaare scorpie ! Deh, mama de baiat!

La pranz am disparut brusc din peisajul PC-ului cand de la 14.15-18.15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! am avut ditai pana de curent. Si uite asa s-au dovedit prima data in viatza utile momentele de romantism din tinerete...cu zeci de lumanarele mici pastilutze, pe care le-am gasit intr-o punga si le-am amortizat la greu dupa apus.... De data asta alaturi de fii-mea, nu de iubit.

Si big news: am primit masina!!!!!!!!!!!!!Dupa lupte seculare, amenintari de reziliere de contratc etc, ne-au dat-o in ceasul al 13-lea, la 18.30 seara! Asa ca maine pe cai cu noi si traiasca ditai portbagajul!!!!Care sincer nu stiu daca va face fatza la toate hanganalele care s-au strans.

Asadar 2-3 zile sigur voi lipsi din peisaj dupa care o sa intru cu poze etc. Pana atuncea va urez din tot sufletul sa avetzi parte de cele mai frumoase Sfinte Sarbatori. Si ele vor fi cu sigurantza asa pentru ca este primul an alaturi de puiutii nostri in care sunt si ei cat decat constientzi de ce e in jurul lor, ca anul trecut...Bineinteles cu exceptia celor 3 mamici de bebelaci post-craciunesti, pentru care va fi o bucurie in premiera!

CRACIUN FERICIT, PLIN DE IUBIRE, SPERANTZA, VESELIE CU HOHOTE DE RAS ALE MICUTZILOR, ALERGATURI PRIN CASA, TRAS DE BRAD, STRICAT TOATE CELE, PAPAT PROSTII, POZAT LA COPACUL IMPODOBIT, CANTAT COLINDE, DAR MAI PRESUS DE TOATE STAT ALATURI DE FAMILIA DRAGA!!!!!!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ura! I-am dat mindrei peste si l-a ras de pe fata pamintului. Atita pofta si dorinta fata de un aliment n-am mai vazut pina acum la ea (poate doar la banane.) Ii mai dadusem sardele din conserva, acum i-am dat somon.
De cite ori pe saptamina ii pot da peste? Sa fie doar mirajul primei incercari? Voi ce pesti le dati?Aici e mare isteria cu mercurul din pesti, dar somonul este unul dintre cei ok. Mai ales cel prins din salbaticie (si care e de trei ori mai scump)

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Bic , eu i-am dat Biancai chiar azi salau cu mamaliguta si putin usturoi si a mancat cu placere. I-am mai dat si somon la gratar si a mancat dar nu cu asa pofta. Am mai incercat si crap (dar are oase multe si ma plictisesc cand il aleg, dar ei ii place foarte mult).Azi nu stiu daca chiar i-a placut sau ii era foame.

Noki , ce masina v-ati luat? Sa o stapaniti sanatosi si la cat mai multe calatorii cu ea in siguranta.

Noi suntem bine, aproape am terminat curatenia, maine termin sigur promit! Mancarea o fac pe 24, deci mai am totusi...

Madu , sa stapaniti sanatoase cadourile! Dragut Mosul anu asta la voi!

Ina , mult curaj si putere sa lupti pentru tine si "fluturas"

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Ha ha ce draguta e NOKI asa pe ultima suta de metri !
Auzi la ea "tras de brazi si stricat toate cele"!!
Sa stapiniti sanatosi masina !!

Mai fetelor,am avut si eu ceva treaba ieri si am lasat fata in grija lui tati..
Si cind m-am dus sa-i "verific",ca parca era prea liniste...ce credeti?
Taticutul ii facuse doua unghiute cu oja (ma rog,cu un lac de fapt..)
Am crezut ca-i dau cu bradu'in cap!!
Si el foarte calm,cum e de obicei,imi spune "ce sa-i fac daca ti-a gasit fata oja si plingea sa i-o deschid"
I le-am sters repede dar a urlat Patricia de ziceai ca cine stie ce-i fac... Si toata seara a umblat numai in sertar,cautind,probabil,oja!
Poate ne mai maturizam si noi de la anu'...

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by simona dragusin

Ha ha ce draguta e NOKI asa pe ultima suta de metri !
Auzi la ea "tras de brazi si stricat toate cele"!!
Sa stapiniti sanatosi masina !!

Mai fetelor,am avut si eu ceva treaba ieri si am lasat fata in grija lui tati..
Si cind m-am dus sa-i "verific",ca parca era prea liniste...ce credeti?
Taticutul ii facuse doua unghiute cu oja (ma rog,cu un lac de fapt..)
Am crezut ca-i dau cu bradu'in cap!!
Si el foarte calm,cum e de obicei,imi spune "ce sa-i fac daca ti-a gasit fata oja si plingea sa i-o deschid"
I le-am sters repede dar a urlat Patricia de ziceai ca cine stie ce-i fac... Si toata seara a umblat numai in sertar,cautind,probabil,oja!
Poate ne mai maturizam si noi de la anu'...

SIMONA si PATRICIA

S-o crezi tu! De la anu' probabil ca o sa caute si rujul, si pudra!....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Hi hi ,era vorba de noi,parintii !!!

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

io-te frate mai vede si omul pozele xandrei noroc cu provocarile astea. Cred ca e unul dintre cei mai frumusei baieti de pe aici, are niste ochi de te pierzi in ei

dayssy multa sanatate lui Dragos, sa treceti repede si usor peste aceasta problema

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput