LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

seara buna si de la noi .yesssssss am reusit sa calc tot in timp ce Rares a dormit azi (2 reprize ) uffffffff ,bine ca am scapat de ele,parca-mi stateau pe scap .[cool
felicia74si Rares face lafel cu jucariile altor copii ,chiar daca pe unele le are si el ....sunt mai bune al vecinului .de asta e cu ei ,nu avem ce le face .

ela27oana si noi tot asa suntem cu mucisorii....saracutzul nici nu mai suporta sa ii stergem,dar de nu avem incotro .....lasa ca scapam noi si de musafirii astia nepoftiti...

Of si Rares plange langa usa sa il scot afara si daca vede ca nu si nu ....se duce la geam si imi arata sa il pun sa il vada pe "co-co" .....cocosul vecinilor .A plns mititelul cand a vazut ca tati sa imbracat si a plecat fara noi la cumparaturi.
gata ma duc sa mai trebaluiesc prin casa .

stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Intru si eu sa urez drum bun si sarbatori pline de bucurii la mamici si pitici.

Tai a plecat la cumparaturi, ABIA ACUM, si noi mai facem ce mai putem din curatenie, adica eu fac, alex strica la loc, avem spor, nu ne jucam. Papa e programata pentru maine.

Si, bineinteles, il asteptam pe Mos Craciun.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello

Operatiunea "bradul" incheiata cu succes, am gasit un brad foarte frumos, cam 1.5 m, des si din ala care miroase a brad, cu 400.000, ceea ce io zic ca e super. Asta la noi in piata, dupa ce am colindat Mr. Bricolage, Practiker si inca 2 piete din oras

Feli te inteleg cu curatenia, uite de aia ziceam de dimineata sa-i dea D-zeu sanatate femeii cu curatenia, cred ca au fost cel mai bine investiti 1 mil lei

La noi a venit mosul mai devreme nitel, mami a primit una bucata tel NOKIA 5300 si o bratare de aur dementiala!!!!!. La Miruna a venit cu o pereche de cercelusi superbi, in forma de inimioara, cu pietricele.

Jucarie din aia cu maner ptr impins i-am luat si eu Mirunei ptr craciun, abia astept sa vad daca ii place

Gata, fug ca incepe "MR. DEEDS" la ProTv..ma duc sa trag o portie buna de ras

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Heloou!
Am intrat sa urez fetelor cu sindrom turistic Craciun fericit,copii sanatosi,mincaciosi si cuminti

Drum bun tuturor si petrecere frumoasa

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ce ziceai maria_alexia, ce sa stie vladut, ce sa stie???
se pare ca am intrat la momentul potrivit!
ma duc sa citesc din urma!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ahaha!!!!
vazut filmulete!!!!
anuntat vladut!!!
vladut da divort!!!
fetelor, vladut e singur.
se inscrie careva?

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Haaaa, am eu o d-ra supla, singurica, frumusica(zice ma-sa), da' e cam departe bucurestiul. Stiu si io Aaaa, si daca nu-i convine ceva, rapid sare din patut

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

hihi,...XANDRA...ce hotatat e Vladutz

Roxi mai e un risc cu animalele alea. Cine iti intra in casa si vede atatea s-ar gandi ca ai tu sau pitica o pasdiune pentru animalutze si v-ar putea aduce in plus, crezand ca va face o bucurie

Noki trebuie sa imi exprim si eu super-felicitarile pentru scapatul de blender !!! Yupiiii!!!!

Lavi cum se mai simte Nati?

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Xandra, om fi noi pretendentii perdanti ai lui Sarah, dar nici chiar asa nu vrem s-o suparam! Mai gandeste-te putin, mai vezi maine dimineata cum stau lucrurile...
Dar daca totusi insisti si lasi singura fata... relansam noi propunerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noi tocmai am terminat parte din stransul petrecerii lui Cristi, suntem franti dar... fericiti . Tare, tare fain e cu pui mic
Sunt rupta de oboseala azi, revin zilele urmatoare cu povestiri si poze...

Maine seara mergem la tortuletzul "geamanei" lui Cristi, poimaine la colindat... Bradutzul o sa-l facem duminica, de obicei il facem in ajun. Cand eram mici, asta era activitatea de Craciun: vcum se insera, venea Mosul cu darurile si cu bradutul iar noi ne petreceam seara impodobindu-l ...

Mergi la inceput