LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 17
osteffy spune:
seara buna si de la noi .yesssssss am reusit sa calc tot in timp ce Rares a dormit azi (2 reprize ) uffffffff ,bine ca am scapat de ele,parca-mi stateau pe scap .[cool
felicia74si Rares face lafel cu jucariile altor copii ,chiar daca pe unele le are si el ....sunt mai bune al vecinului .de asta e cu ei ,nu avem ce le face .
ela27oana si noi tot asa suntem cu mucisorii....saracutzul nici nu mai suporta sa ii stergem,dar de nu avem incotro .....lasa ca scapam noi si de musafirii astia nepoftiti... ![]()
Of si Rares plange langa usa sa il scot afara si daca vede ca nu si nu ....se duce la geam si imi arata sa il pun sa il vada pe "co-co" .....cocosul vecinilor
.A plns mititelul cand a vazut ca tati sa imbracat si a plecat fara noi la cumparaturi. 
gata ma duc sa mai trebaluiesc prin casa .
stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares
pischi2003 spune:
Intru si eu sa urez drum bun si sarbatori pline de bucurii la mamici si pitici.

Tai a plecat la cumparaturi, ABIA ACUM, si noi mai facem ce mai putem din curatenie, adica eu fac, alex strica la loc
, avem spor, nu ne jucam.
Papa e programata pentru maine.
Si, bineinteles, il asteptam pe Mos Craciun.![]()
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
madau spune:
Hello
Operatiunea "bradul" incheiata cu succes, am gasit un brad foarte frumos, cam 1.5 m, des si din ala care miroase a brad
, cu 400.000, ceea ce io zic ca e super. Asta la noi in piata, dupa ce am colindat Mr. Bricolage, Practiker si inca 2 piete din oras

Feli te inteleg cu curatenia, uite de aia ziceam de dimineata sa-i dea D-zeu sanatate femeii cu curatenia, cred ca au fost cel mai bine investiti 1 mil lei

La noi a venit mosul mai devreme nitel
, mami a primit una bucata tel NOKIA 5300 
si o bratare de aur dementiala!!!!!. La Miruna a venit cu o pereche de cercelusi superbi, in forma de inimioara
, cu pietricele.
Jucarie din aia cu maner ptr impins i-am luat si eu Mirunei ptr craciun, abia astept sa vad daca ii place![]()
Gata, fug ca incepe "MR. DEEDS" la ProTv..ma duc sa trag o portie buna de ras

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
simona dragusin spune:
Heloou!
Am intrat sa urez fetelor cu sindrom turistic
Craciun fericit,copii sanatosi,mincaciosi si cuminti ![]()
Drum bun tuturor si petrecere frumoasa 
SIMONA si PATRICIA
xandra28 spune:
ce ziceai maria_alexia, ce sa stie vladut, ce sa stie???
se pare ca am intrat la momentul potrivit!
ma duc sa citesc din urma!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
xandra28 spune:
ahaha!!!!
vazut filmulete!!!!
anuntat vladut!!!
vladut da divort!!!
fetelor, vladut e singur.
se inscrie careva?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
pischi2003 spune:
Haaaa, am eu o d-ra supla, singurica, frumusica(zice ma-sa), da' e cam departe bucurestiul. Stiu si io
Aaaa, si daca nu-i convine ceva, rapid sare din patut 
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
tania-z spune:
hihi,...XANDRA...ce hotatat e Vladutz 

Roxi mai e un risc cu animalele alea. Cine iti intra in casa si vede atatea s-ar gandi ca ai tu sau pitica o pasdiune pentru animalutze si v-ar putea aduce in plus, crezand ca va face o bucurie 
Noki trebuie sa imi exprim si eu super-felicitarile pentru scapatul de blender !!! Yupiiii!!!!

Lavi cum se mai simte Nati?
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
maria_alexia spune:
Xandra, om fi noi pretendentii perdanti ai lui Sarah, dar nici chiar asa nu vrem s-o suparam! Mai gandeste-te putin, mai vezi maine dimineata cum stau lucrurile...
Dar daca totusi insisti si lasi singura fata... relansam noi propunerea 
maria_alexia spune:
Noi tocmai am terminat parte din stransul petrecerii lui Cristi, suntem franti dar... fericiti
. Tare, tare fain e cu pui mic
Sunt rupta de oboseala azi, revin zilele urmatoare cu povestiri si poze...
Maine seara mergem la tortuletzul "geamanei" lui Cristi, poimaine la colindat... Bradutzul o sa-l facem duminica, de obicei il facem in ajun. Cand eram mici, asta era activitatea de Craciun: vcum se insera, venea Mosul cu darurile si cu bradutul iar noi ne petreceam seara impodobindu-l
...