LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 16
maria_alexia spune:
Mai, Noki, deci asa ??? Duci fata la chef in mini, cu dres transparent si cizmulite, sa suceasca toate capetele, nu ?? Vladutz stie ? ![]()
lavi02 spune:
Da, Maria, Nati e mai cumintica si mai maleabila din fire, spre deosebire de sora-sa...
Nici eu nu ma asteptam sa mearga asa repede dar odata cu rarirea meselor a scazut repede lactatia.
Tocmai voiam sa trec la 1 supt la 36 de ore, am aplicat o data iar a doua oara nu s-au mai umplut. Si am tot amanat pana am ajuns la arpoape 5 zile.
Va amintiti ca Nati a acceptat greu laptele praf - din cana cu cioc cu supapa bea m-a intrebat cineva. Si dintr-una simpla, fara supapa bea apa.
Dar azi 50, maine 30, poimaine 60... l-a acceptat in cele din urma.
dordia2000 spune:
Lavi ms mult de tot si tie drum bun...si sarbatori minunate!!!
Eu am luat tinctura de salvie la recomandarea lui Gandacel...si...nik. Parca mai rau se umezeau sfarcurile dupa 6 luni de nealaptat. Asa ca....dupa 10 zile de Tinctura de salvie...am luat Brocriptin mai intai una pe zi timp de 2 zile apoi cate 2 pe zi si in afara de somnolentza la inceput in primele 3 zile, in rest nu am aviut nik. Se pare ca sunt puternika pt ca si dr. m-a avertizat, si Anda...Dar am scapat de laptic si acuma e ok dupa 14 - 15 zile de tratament.
Va pup pe toate si spor la pregatiri!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Gata, am venit de afara. Am dat o raita rapida pe jos pana in Obor sa-i mai iau lui Titi o pereche de ciorapi grosi - strampi, ca deh, mergem la Polul Nord. E dezastru in oras, toata lumea vine-pleaca, deh...innebunita dupa cumparaturi...ehehe, bine ca am scapat de ele!
Multumim mult de tot de aprecierile la adresa noastra!
Maria-Alexia- Vladutz nu stie si nici sa nu-i spunem!
Lavi- boala asta nataliceasca taaare seamana cu cea sarareasca - ultima. Febra mare fara nici un alt simptom. E viroza, clar. Si Sarah papa atuncea, muci nu a avut decat infim. Las' ca trece repede! Pupici, drum bun si sanatate maxima. Si azi fiind ziua de dinainte de plecare, bafta sa nu faca si Silviuca-habauca una lata!

Osteffy- noi am trecut cam acum o luna la un singur somnic de pranz - cam 14-16. Pana atuncea eram cam ca si voi. E mai bine asa, ca adoarme lemn seara la bibe si in felul asta il bea pe tot!
Chiar, stiti ca am ajuns la sume record de 580 ml pe zi de lapte????

E clar ca seamana cu mine. Si io-s fana.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

Mihaelutat spune:
Buna, buna.
Vad ca toata lumea se pregateste de petrecere. Ita si eu am terminat cu toate pregatirile, am facut bradul, cu participarea extrem de importanta a domnului Titi si a domnisoarei Sarah. spre marea mea surprindere nici unul dintre ei nu s-a agatat de brad si de globuri au admirat de la distanta si au dansat pe colinde care mai de care. A fost super. Noki cred ca are poze si ar face bine sa le puna si sa mi le trimuita si mie pe mail.
Si noio vom pleca la parinti de craciun pentru ca altfel am fi mancat mezeluri de sarbatori. Si de data asta mi-am respectat "blazonul" si nu am facut nimic de mancare specific sezonului si, daca sunt cinstita, nici macar ceva nespecific dar macar cald. Deci la parinti cu noi sa gustam ceva sarmale si fripturi.
Drum bun fetelor plimbarete, si daca nu mai apuc sa intru pana dupa Craciun, va doresc sanatate si liniste in suflet.
Pupici
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Noki, pe unde umbli? Da si tu pozele facute aseara pe mail! Te rooog
Mihaela
album dn Titi
roxisialexia spune:
quote:
Originally posted by cristinamhquote:
Originally posted by roxisialexia
ce ma fac eu cu toate animalutele astea???
le scuturi de praf o data pe sapt, le speli de 2 ori pe an, si bati apropouri discrete celor care le cumpara ca nu mai ai loc sa le pui!
Le spal foarte des, ca alexia se joaca cu ele, mereu am atarnate animalute la uscat
.....si da, cred ca le voi spune ca am inchis gradina zoo.anda, se mai joaca nichita cu capace?
noki, super pozele si flimuletul...ce da din fundulet..super.
lavi sanatate multa micutei.Sarbatori linistite si fericite!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
madau spune:
Noi acum plecam sa luam brad, maine il impodobim ca la noi asa e traditia
. Doamne ajuta sa nu traga Miruna de el, oricum am hotarat ca-l ancoram de tavan, globuri am luat de plastic..iar nitica beteala...am auzit ca face bine la digestie

Mihaeluta distractie placuta la parinti! Si nu-mi fac griji ca o sa veniti sigur cu ceva merinde si la pachet..deh asa-s parintii
Fug ca vine tati si io inca n-am hranit fata. Revin pe seara sa va zic de brad
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
felicia74 spune:
Pauza de curatenie (anul viitor platesc sigur o femeie ptr aceste "treburi murdare"
)!
Am intrat si eu sa urez fetelor ce pleaca drum bun si SARBATORI FERICITE!
Noi avem noutati asa si asa:
- azi am fost afara si ne-am intalnit cu prietenii nostri - Sanziana si Andrei. Chiti a plans dupa o jucarie a lui Andrei (stiti voi, batul acela care se impinge, cu jucarie in capat). Daca stiam ca-i place ii luam demult, dar parca vedeam ca nu se joaca daca avea una in dotare...
- pe mine ma incearca iar raceala
sper sa scap usor ca data trezuta.
Cuscra, mai, "puricosilor", dar de ce nu intrebati voi la o farmacie veterinara? Cred ca ei stiu cel mai bine.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ela27oana spune:
seara buna de la noi,
drum bun si SARBATORI FERICITE-fetelor care pleaca la drum
FELI-CATA DREPTATE AI cu femeie la curatenie,la mine tanti nu a putut veni si uite ca toata sapt cu copil bolnav si tati la serv 14 ore pe zi, am reusit cand dormea sa fac baia,un dormitor si bucataria(mai am mobila ,dar aia maine)mai am un dormitor si sufra,care sunt portia lui tati,balcoanelor le-am dat pas,ce buna era tanti eugeniaaaaa
ca eu sunt rupta
DARIA--e asa si asa,o tin tot pe panadol si nurofen la 8 ore,si muci la greuuuuuuuuu,acum sunt mai grosuti,nu apa chioara ac pana acum dar mititica ii scoate cand stranuta,stau cu servet dupa ea din 5 in 5 min
azi am riscat si am scos-o,pana la banca sa scot lichiditati de pe card si apoi la piata,asa ca vedem diseara cum va fii,dar nu ma mai intelegeam cu ea,cum am imbracat-o m-a strans asa tare de gat si se bucura si a fugit la carut
si afara bucurie mareeeeeeeeeeeeeeeee
lavi-sanatate nataliei
madau-mi-ai amintit de brad,m-am uitat azi in piata si unde acum 2 zile erau 4 camioane pline ,si k la pret,azi cativa brazi de la 100 ron in sus
Ela si Oana-Daria