LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by simona dragusin

Hi hi ,era vorba de noi,parintii !!!

SIMONA si PATRICIA

Mai, nu mai am alte emoticoane de ris, mai tari decit ala rosu. Dar sa stii ca am ris de m-am spart!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna fetelor!!

Am revenit ,nu pot sta departe de forum ,de voi ,imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu ultima mea postare ,eram cu nervii la pamint ...
Avem si noi probleme de 2 zile :febra 38.5,38.7 ,scade o ora ,doua si iar creste ,a venit dr de familie ,ca pediatra noastra e in concediu ,cica are rosu' in gat ,i-a dat Amoxicilina 5 ml la 12 ore dar mi s-a parut foarte mult asa ca i-am dat 2,5 ml la 8 ore ,este bine ?A mai dat cineva Amoxicilina la bb?
N-a dormit toata noaptea ,plinge ,nu papa ,ce sa fac oare ,ca am avut noi o gramada de probleme dar rosu' in gat si starile astea nu le-a mai avut ,cum trece ??

Io's la bucatareala ca avem invitati de Craciun dar n-am nici un chef cu bb bolnav ,sint tare suparata ca tocmai de Craciun s-a imbolnavit:((((

Scuze din nou daca am suparat pe cineva!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE MOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ZIUA BUNA FETELE.

eu nu apuc sa mai citesc, mai ales ca fuse socrella la noi si ca atare ne-am facut de cap, am colindat orasu'- cu treburi, nu aiurea.

dar am de spus ceva: INA, in nici un caz nu trebuie sa numai intri sa spui necazurile, durerea.
EU am gresit, am luat-o pe aratura cu postul meu, nu trebuia sa ma "arat" chiar asa de "suparata".
daca mie nu-mi convine cate ceva de aici e treaba mea, nu am de facut decat sa sar peste postul cuiva, asta nu inseamna ca X sau Y sa numai posteze, sau sa numai zica ce necazuri are, sau ce fericita, bucuroasa este.
si mai ales NU AI DE CE-TI CERE SCUZE!!!!!!
MEA CULPA.

doar atat am citit, postul INEI.

va pup si o zi buna tuturor

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

madutza, cum adica ti s-a parut prea mult, in comparatie cu ce spui asta? eu nu ma pricep insa nu as nesocoti sfatul medicului, si ai grija la antibiotic sa urmezi tratamentul pana la capat.Incearca sa o suni pe Dr.Ghita si vezi ce iti spune, sau mergi pana la farmacie si cere niste informatii.Sanatate multa micutului, sa se faca bine curand.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Roxi ,mi s-a parut mult citind prospectul ,,copii sub 30 de luni 2,5 ml de 3 ori pe zi'' ,deci 5 ml la 12 ore e mult ..
Noi la dr Ghita n-am mai fost de atunci ,ea ne-a trimis la o dr. in Budimex care consulta si la Medlife si la ea am ramas ,ca atunci cu bronsita a fost singura care l-a vindecat dupa ce-l vazusera vreo 5 doctori!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE MOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

SALUTARI SI DE LA NOI

Fetelor, noi suntem la Petrosani, am intrat sa va urez din toata inima sa aveti parte de

UN CRACIUN DE VIS alaturi de familie, MULTA BUCURIE SI LUMINA IN SUFLETsi BELSUG in case, iar anul care vine sa va fie plin de realizari si sa dea D-zeu sa ne vedem sanatosi la anul.

PUPICI MULTE LA TOATA GASCA

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

Uffffffff,am scapat am terminat toata treaba ,gata .....ma relaxez si eu ......sarmalele sunt pe foc si nu mai e nimic de facut .Rares se simte mai bine ,doamne ajuta .Maine facem bradutul dupa ce il culcam pe el si suntem tareeeee curiosi cum va reactiona cand l-o vedea .
A fost sotul azi la "angst" la cumparaturi .......si surpriza cand ajunge la casa incep sa urle aparatele .......sotul meu nevinovat spune "eu nu am luat nimic" ......la care tipa de la casa "dumneavoastra nu ati luat dar sunteti fericitul castigator al unui cos cu alimente pentru sarbatori" ......nu-i venea sa creada saracul de el.Daca l-ati fi vazut ce bucuros era cand a venit acasa ,parca era un copil.
Madutza10 multa sanatate lui Orlando.
miha2006sarbatori fericite sa aveti si voi alaturi de cei dragi acolo unde sunteti!
simona dragusin .....e mortal sotul tau la faza cu oja.De ce or fi asa darnici toti tatii astia cu copii lor .......asa face si al meu sot cu Rares ii face toate placerile iar eu trag apoi cu el.

Pupici la toata lumea!
Intram si maine ca sa ne uram ........cele cuvenite !

stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Osteffy, super, a venit mosu' mai devreme la voi, cu un bonus.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am facut bradul, am facut bradul, si Miruna inca n-a tras de el...sa vedem mai incolo

Noki sa aveti drum bun si sa stapaniti sanatosi Loganul!!!

Catutza multumim ptr urari, intr-adevar darnic Mosul anul asta!

Madutza poate iti face frumusete de cadou de Craciun gineri-miu si se face bine...io tin pumni, ca meritati sa aveti sarbatori linistite, dupa cate ati patimit anul asta. Las ca anul care vine o sa vina numai cu bucurii si sanatate, sa vezi

Xandra pai ce faceti voi aici..divort cu strigare???

Roxi carevasazica sa intelegem ca v-ati tot vazut cu d-ra Saralina si cu mamica dansei??

Osteffy asa bonus zic si eu, sanatate multa lui Rares si petrecere frumoasa!!

Si ptr ca maine nu stiu daca mai pot intra, trebuie sa mergem intr-o mie de locuri, vreau sa va urez de pe acum Craciun fericit si linistit, cu brad frumos impodobit, caldura in casa si in suflet, copii sanatosi si cuminti, si toti cei dragi alaturi!!!

P.S. Era sa uit...am dus la socrela bradul ala natural, ca deja Miruna atenta la tepi si mi-era frica, am luat unul din ala artificial, alb, demential..asta nu poate sa-i rupa tepii asa ca nu prezinta interes. Mai nasol e ca nu miroase a brad..

Gata ca s-a trezit mandra..va pupam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna seara!

Am intrat un pic pe DC si am vazut urarile voastre extraordinare!!!

Bineinteles ca mi-au dat lacrimile si m-am emotionat!

Va multumesc din suflet pentru ca nu ne-ati uitat, mai ales ca eu nu am avut timp sa intru sa felicit copii nostri minunati care ne aduc atata bucurie in viata!

Multumiri speciale Feliciei care si-a facut timp pentru un remember

Va multumesc inca o data si va doresc la numai bine si sanatate in anul ce urmeaza!

Sa fiti iubiti si fericiti!

PS-petrecerea de mot am tinut-o ieri la un club din Cta , a iesit f. frumos cu toate ca sarbatoritul s-a imbolnavit exact cu o seara inainte! o sa punem poze!( promit)

Va pup pe toti si va scriu un proverb pe care l-am l-am citit de curand si mi-a placut: " Este mai important sa fie pace decat sa ai dreptate!"

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput