LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

SARBATORI FERICITE TUTUROR!
SA AVETI PACE SI LINISTE SI MULTA IUBIRE IN SUFLETE,
SA FIE SPERANTA CEA CARE VA CALAUZESTE PASII IN SFANTA SARBATOARE DE CRACIUN!

Finally a ajuns si tati acasa, nedormit si la volan de peste 40 de ore... plin de daruri care de care mai frumoase, mai ales pt Anutzache care a primit adidasi nike si puma (scumpe de mama focului si mari de poate i-s bune primavara cealalta ca 21-22 la nemti e undeva la 25 la noi, cred).

Eu am facut o tona de sarmale si racituri, maine seara ne strangem toata familia cu copiii la noi.... brad nu am gasit sa-mi placa, asa ca dimineata tragem cu tati o fuga.

Inutza, la tine ma gandesc cel mai mult, si iti doresc ca aceste sarbatori sa iti aduca multa santate pentru toti cei dragi si in primul rand ca fluturasul sa bata in continuare din aripioare la fel de dornic de a se naste cum va doriti si voi. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Creca mi-a schimbat cineva copila.... e tot fte cuminte, a stat zilele astea atata de mult singura si cuminte ca ma tot crucesc... insa cand se plictiseste si-o pun pe jos.... are un program de voie, pretentii si aberatii de ma dor creierii. Ii iei ceva din amna, da din picioare, tipa, te cearta, plansul e ultima stratagema. Nu mai suporta sosete in picioare, imi arata cum le da jos si mi le da frumos in mana. Nu o las sa bage mana in blid, refuza sa manance. Tzapa ca am plecat cu mancarea si dupa 2 min a uitat cum e cu mana si era pleaska cereasca lingurita.
Are obsesia usilor, nu ar fi pb ca se ascunde dupa ele si chitaie s-o caut.... mi-e ca-si prinde degetele. Ieri avea chef de joaca la priza.... am crezut ca mor pana m-am dus s-o iau de acolo. Si am vb cu ea mai rastit, i-am tinut manutza strans si apoi sa vedeti tragedie cu plans, uitat printre gene si lacrimi, trecut pe langa mine ostentativ... io ma faceam ca n-o vad... dupa 1 minut a venit in fuga la mine si a stragit "mamaaaa" si s-a lipit de genunchii mei de m-a umplut de drag si vinovatie. Da' tot nu las dupa ea.
Intelege fte bine aia cu "nu e voie" "nu" si "gata" insa simt clar ca vrea sa vada pana unde ii merge.... asa ca incerc sa fiu fte constanta in decizii.... deci rad pe sub plapuma si pe dupa usi de ma sparg.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Am trecut si noi pe aici sa va spunem :
Sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Anamaria , pai intri si ne spui nimic de voi?Doar asa sa ne saluti?

Ripley , mi-o imaginez pe Ana facand nazuri.O bomboana! E super grea perioada asta acum, ca i-si dau seama ca ne pot juca cum vor ei si tot experimenteaza. Bianca daca ii spun "nu ai voie", mai rau se duce acolo, fite de copil rasfatat!

Osteffy , felicitari pentru cosul cu bunatati!

Mai fetelor dar vad ca azi a fost liniste pe aici?Ce faceti, cozonaci...sarmale...
Eu ma bucur ca am reusit sa termin curatenia in toata casa, maine fac mancarea si gata! Poate sa vina Craciunul.

Ma duc si eu la culcare ca e tarziu,pe maine!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Hai ca nu am somn si ma tot gandesc...ne intanlim si noi dupa Craciun undeva? Am inteles ca in Cismigiu e frumos-au dat drumu la patinuar cica- si cu ocazia asta vedem si noi beculetele ca anu asta nu am apucat sa ajungem.
Ce ziceti?Va bagati?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anamari, chiar asa! Numa' Sarbatori fericite! Bune si alea da' noi vrem mai muuult.

Simona, am ris cu lacrimi si eu la ambele postari.

Iar am scris ceva pe forum care pare a lauda si acum am patit-i. Sma a facut prima ei febra! Nu mare, 38.4, dar nu a mai avut pina acum asa ceva. Ca un facut, de cite ori scriu pe forum ca a mea nu a faut nu-s ce pina acum, face a doua zi.
I-m dat Tylenol si a mai scazut dupa ce s-a trezit din somnul de dupa-amiaza, sa vedem ce se intimpla miine. Nu de febra mi-e mie, deocamdata. Daca face mai mult e nasooool. Ci de muci. of, of, of.

Am avut intimplari si cu bradu'. Dupa ce l-am facut aseara si voiam sa-i vad reactia dimineata... ei bine dimineata bradu' statea intins lat pe dusumea si facuse si pagube in cadere libera, adica si-a spart prostu' virfu de l-a facut tzandari. Am dat cu aspiratorul de am innebunit si sper sa nu fi ramas vreun ciob. Apoi mai tirziu, cind am montat din nou bradul pe un nou suport, nici nu l-a observat. S-a dus intina la camera de filmat care era pe un stand. Muuult mai interesant. Apoi, dupa cinci minute, cind in sfirsit a catadicsit sa se intoarca in directia spre care o tot minam amindoi, a vazut bradu', a zis "ioooi" si a facut semnul de mincare.

Si sa ma laud ca am facut sarmale. Si indemnata de gospodinele de-aici cumparasem ingrediente sa fac si salata beouf, dar cred ca pa. Curatenie generala NU am facut, dar situati e destul de sub control. Sint multumita ca am reusit sa dau jos pinzele de paianjan cu care am convietuit cu mare placere pina acum si sa pun luminite in fata casei. Mai am trei load-uri de si gata.
Craciun fericit!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mi-am terminat si eu treaba, am dat si o tura pe la mall toti trei (nebunie curata!), si ne-am intors acasa fix cat sa avem timp sa-i coboram salteaua de la patutul Riannei si s-o punem la culcare. De cateva nopti aveam cosmare ca pica fata-n cap (salteaua era tot la cel mai de sus nivel), asa ca in seara asta am zis ca eu n-o mai culc asa, trebuie neaparat s-o coboram. Acum e jos de tot, iar eu sunt mult mai impacata. Am facut si eu sarmale (vorba vine "le-am facut", ca maica-mea mi le-a impaturat, eu doar le-am fiert azi) si mirosea frumos in casa, cumva a sarbatoare.

Bic, totala Sma a ta! Sa stii ca nici Rianna nu e impresionata de brad, si nici de cadourile care zac sub el. Mai mult ii place cand o pun la geam si vede miile de luminite de pe casa vecinului de peste drum. Dar ale noastre cateva ratacite pe ici, pe colo nici ca le observa.

Ripley, sa stii ca si Rianna incepe sa dezvolte o atitudine de mica domnisoara!! Ma dispera cateodata cand se enerveaza si se incordeaza din cap pana-n picioare! Ii spun mereu ca nu e frumos si nu e voie sa faca asa, dar atunci se enerveaza mai tare. Mai nou plange de nervi si am inceput s-o las singura undeva si ii spun ca pana nu se linisteste n-o s-o iau de-acolo (ea inca nu umbla singura). Nu mai stiu ce sa ma fac cu ea!

Ok, ma duc sa ma cuibaresc si eu langa tati, poate prindem ceva bun la tv. daca fata tot doarme si eu sunt linistita ca am coborat salteaua

CRACIUN FERICIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Craciun fericit!
Sa va fie casa plina de dragoste si lumina, masa garnisita cu bunataturi si bradul vesel si plin de cadouri!

Va imbratisam cu muuuuuuuuuult drag pe toate, pupam copilashii cuminti si frumosi!

Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze 12 luni
poze
Poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Madutza10

Roxi ,mi s-a parut mult citind prospectul ,,copii sub 30 de luni 2,5 ml de 3 ori pe zi'' ,deci 5 ml la 12 ore e mult ..
Noi la dr Ghita n-am mai fost de atunci ,ea ne-a trimis la o dr. in Budimex care consulta si la Medlife si la ea am ramas ,ca atunci cu bronsita a fost singura care l-a vindecat dupa ce-l vazusera vreo 5 doctori!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE MOT

Doar pina aici am citit, deci nu stiu daca ai rezolvat deja. Se calculeaza in mg/kgcorp/zi. Deci cite kile are flacaul si cite mg de Amoxi sint pe 5 ml? Altfel este complet gresit sa spui ca-i prea mult sau prea putin.

Scrie aici si tot aici iti raspund si eu.

Pupa scumpicelul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Buna dimineataaaaa la Mos Ajun!
Ne dati ori nu ne dati.....

Un Craciun cat mai fericit va doresc, sa aveti numai bucurii si dragoste si liniste sufleteasca.

Sanatate puiutilor si un Mos cat mai incarcat cu daruri!

Mergi la inceput