INSEMINARE (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Fetelor, am intrat sa va urez un Craciu Fericit si un an nou care sa va aduca un bebe fiecareia. Eu o sa plec din Bucuresti, insa o sa ma gandesc la voi si cand voi reveni sper sa vad numai vesti bune. Va pup, va imbratisez si cred cu tarie ca noul an ne va implini visul de a deveni mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna seara fetelor!
ieri n-am intrat sa va scriu, pt ca toata ziua n-am avut net.
azi am fost la serviciu si treaba multa. m-am gandit la voi.
catty, multumesc pentru gandurile frumoase.
ma cam speriati cu contactul dupa IA. ma gandeam ca asta seara sa prestam si pentru celalalt folicul. ar fi rau? michy tu ce stii? poti sa faci ceva dupa?
michy, stiu ca te-ai gandit la mine.
sa va spun cum a fost: am facut IA cu dr cocei, in jur de ora 12. nr spermatozoizi dupa preparare=>100 milioane; inainte de preparare=31 milioane.
am facut eco dupa procedura in sine; un folicul se sparsese-cel mare, si mai erau ceilalti 2. mi-a facut pregnil. zicea dna dr ca se va sparge si celalalt mai mare, iar cel mic se va retrage. mi-a aratat uterul cu lichid in el si corpul galben de la primul folicul.
dna dr era f optimista. mi-a dat acid folic, carpicon, no-spa, vit E forte.mi-a zis de ziua 6 si 7...adica ziua 5 la tine michy :))
eu am o dilema. va rog sa ma ajutati! azi dimineata la pipi, pe hartie era acel mucus specific de ovulatie, dar era si ceva roz, si asta seara la fel. n-am facut efort, doar am mers pe jos. ce poate fi? sa fi iesit afara ce mi-a bagat? dar ieri nu mi-a curs nimic
fetelor, pentru 2 saptamani o sa uit de panica, care ma apuca de cate ori vine ziua 1. sa speram ca vom intra in 2007 , cu bebici la purtator.
va pup

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

danotino felicitari pentru foliculi, dar cu milioanele de la sperma stati super bine, bravo. Doamne cate milioane.....Nu are cum sa nu iasa, iti spun sincer. danotino, mie mi-a spus sa am contact sexual in urmatoarele doua zile. Unii doctori spun intr-un fel, altii altceva....nu stii ce sa mai crezi. Cu dilema ta eu nu cred ca te pot ajuta, mie nu mi s-a intamplat asa, nici la prima IA nici la a doua. O fi de la implantare?
Eu iti urez multa bafta si sa ne vedem cu samburei in noul an. Si inca ceva, nu te stresa, daca o vrea DD sa fie, o sa fie. Eu nici nu am timp sa ma gandesc.
Va pup pe toate.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

michy, merci pentru urari. n-are cum sa se implanteze asa de repede.
of, stie cineva? a mai patit cineva? nu mi-a curs mult, dar nu e incolor, ci roz...azi-dimi si asta-seara. poate o fi ovulatia puternica datorita pregnylu-lui?
pai, cred ca o sa prstez. poate am mai multe sanse.
cu 100 de milioane si eu ma minunez. am mai facut spermograma, dar...oricum niciodata n-a stat prost. tot timpul a fost f bine.scrie negru pe alb, pt ca mi-a dat fisa si mi-a si spus dna dr ca e f bine. dar ...v-am zis, eu sunt problema, nu el.
nu ma stresez, dar sper mai mult evident.
fetelor, care ati facut IA, s-a mai intamplat sa curga ceva roz dupa...dar in cantitate mica? adica doar pe hartia de pipi?


danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Danotino, nu stiu a cata zi de la IA esti, dar din cate am inteles solutia in care se trezesc spermatozoizii e rozulie.Poate asta e .Nu te speria ca ti s-a scurs tot.Ce trebuie sa ajunga la ousor ajunge.
Mama ce valori de sperm aveti! Super , si tu iti faci probleme ca nu ajung

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fetelor,

Cum as putea sa va uit cand stiu prin ce emotii treceti!!!!
Atata doar ca dupa ce am si foarte multa treaba la servici ma simt si destul de rau, au inceput greturile matinale doar ca la mine vad ca tin cam juma de zi.

Stiu ca ar trebui sa ma bucur da mi-e rauuuuu!

Danotino, iti tin pumnii si la mine inseminarile la Cocei au reusit.Nu m-as ingrijora de scurgere, si la mine a curs ceva rozuliu vre-o trei zile.
Mama, de ce cantitate de spermatozoizi!!!! Noi am avut dupa preparare 22 mil si se pare ca era bine.

Va pup pe toate si sa primiti de Craciun cadoul pe care-l doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:


Buna fetelor..va urmaresc zilnic..si cred ca dupa anul nou ma alatur voua cu prezenta..O sa ne pregatim si noi de IA..Catty..in mare am inteles ce mi-ai explicat..dar nu stiu nimic de preturi. Citisem pe undeva ca o IA ajunge si la 20 mil..e adevarat?
Eu as vrea sa o fac cu dr Matei..stiti cumva care sunt preturile la dansa? am mai inteles ca dracea de la giulesti parca e foarte bun..si despre Cocei iar numai lucruri de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DONATINO, cum ti-au spus si fetele, nu este nimic grav ca ai acea scurgere rozalie, care este de la solutia cu care sunt tratati gigeii inainte de IA.
MYCHY, cum te simti? Ceva noutati?
SMADDY, tu ce noutati mai ai?
ALI, ce mai e nou pe frontul tau?
INUTA, vezi ca la prima pag din capitolul asta sunt trecute preturile de la diferite centre si dr care fac IA. Citeste acolo.
CRISTIAMA, lasa mama ca trec si greturile, bb sa fie sanatos.
MARRINA, sunt cu sufletul alaturi de tine.
Va pup te toate si daca nu mai pot intra va doresc din suflet
CRACIUN FERICIT SI LINISTIT ALATURI DE CEI DRAGI, SI MOSUL SA VA ADUCA, CAT POATE EL DE REPEDE, BEBELUSUL PE CARE IL ASTEPTATI!!

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Dragele mele, Craciunul bate la usa, mai este putin pana la marea sarbatoare a nasterii lui Isus si in spiritul celei mai frumoase sarbatori crestine, in sufletele noastre trebuie sa fie doar lumina si speranta, iubire si bucurie. Sa ne amintim si acum, ca in fiecare an, cat de mult ne iubeste Dumnezeu:

SCRISOARE DE IUBIRE

M-am uitat la tine in timp ce te trezeai in aceasta dimineata. Asteptam sa-mi spui doua, trei cuvinte multumindu-mi pentru cele bune ce ti s-au intamplat ieri sau cerandu-Mi parerea pentru ce urmeaza sa faci astazi. Am observat ca erai mult prea ocupat sa-ti cauti haine potrivite pentru a merge la serviciu. Am continuat sa astept in timp ce alergai prin casa, speram sa-ti gasesti cateva clipe pentru a te opri sa-mi spui apoi, "Buna dimineata!", dar...erai mult prea ocupat... Pentru a vedea ca-ti sunt alaturi, am aprins pentru tine cerul si l-am umplut de culori si cantece de pasari...pacat ca n-ai observat nici atunci prezenta Mea. Te-am privit mergand grabit spre serviciu... si... am continuat sa astept linistit toata ziua, presupun ca fiind ocupat cu atatea probleme nu ai avut timp sa-Mi spui doua vorbe. Cand te intorceai de la munca ti-am vazut oboseala si ti-am trimis o ploaie marunta care sa-ti alunge stresul. Am crezut ca facandu-ti aceasta placere o sa-ti aduci aminte de Mine, in schimb, te-ai suparat. Doream atat de mult sa-Mi vorbesti...oricum ziua era inca lunga... Ai pornit televizorul si in timp ce-ti urmareai programul preferat, Eu am asteptat. Ai cinat apoi cu ai tai si tot nu ti-ai adus aminte de Mine. Vazandu-te atat de obosit, am inteles tacerea ta si-am stins splendoarea cerului pentru a te odihni dar, nu te-am lasat in bezna, am lasat veghetori o multime de stele... Era asa frumos!.. Pacat ca n-ai observat, dar nu conteaza, poate chiar nu ti-ai dat seama ca sunt aici pentru tine. Am mai multa rabdare decat poti sa-ti imaginezi. Vreau sa ti-o arat pentru a le-o arata si tu altora. Te iubesc atat de mult incat astept in fiecare zi o rugaciune de la tine. Acum esti pe punctul de a te trezi din nou… Nu-Mi ramane decat sa te iubesc si sa sper ca macar azi imi vei acorda o parte din timpul tau.

Al tau Tata,
Bunul Dumnezeu


Va doresc numai bine, multa sanatate, multe bucurii si impliniri si, asa cum toate sperati, cu toata inima va doresc sa traiti inegalabila experienta de a fi mamici! Fie ca DD sa ne asculte rugamintile si sa aduca acest miracol in vietile noastre!

Craciun Fericit! An Nou plin de bucurii! La Multi Ani!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetele mele dragi, Vreau sa va rog sa va aduceti aminte ca
De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri!
Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie sanatate si bebicul mult dorit in anul ce vine! Sarbatori Fericite!

GABITZU, minunat mesaj. M-a facut realmente sa plang.
Eu nu mai intru pana pe 27 decembrie, dar daca am ocazia o sa citesc tot ce ati scris.
Sa dea DD ca cele care asteapta rezultatele la IA, cele care sunt in curs sa faca IA sau pur si simplu cele care stau pe tusa luna asta, sa aiba parte de cel mai frumos cadou pe care toate ni-l dorim cat de curand.
Pupici tuturor.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput