INSEMINARE (6)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

brunetaeta Trompele mele erau permeabile la ultima verificare, in 2002 la laparoscopie dar de atunci au trecut 4 ani si intre timp mi-a iesit Ureaplasma pozitiva in cultura de col si ar fi putut sa produca aderente. HSG nu are legatura cu ovulatia dar degeaba am ovulatie si fac inseminare daca trompele nu sunt permeabile....

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

danotino Ridica te rog barbita din piept si nu lasa lacrimile sa se innoade. Un An Nou, o luna noua, noi sperante. Sa te ajute Dumnezeu sa-ti implinesti visul!

cattyImi place increderea ta in doctorul tau. Sa dea Dumnezeu sa reusiti impreuna!



De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MYCHY, ca sa o parafrazez pe sora mea "e clar ca nu comuniucam". Si eu fac IA la Dacia sapt viitoare. Si stiu ca dna Cocei vine acolo 1 data pe sapt, asa ca mai mult ca sigur o sa o facem in aceesi zi. Daca nu vrei sa ne vedem, nu face nimic.
MARRINA, nu poti face nimic sa vezi cum stai cu permeabilitatea? Si eu am avut ureaplasma, dar trompele sunt ok. POTI INCERCA NISTE PERFUZII UTERO-TUBARE.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Din pacate trebuie sa ma alatur si eu voua. Nu sunt la prima IA ( am facut deja 2 plus un FIV toate nereusite desigur). Le-am facut anul trecut cu prof Marinescu la Giulesti. Probl este sotul care are oligospermie. Prin traumele unui FIV nu mai am curaj sa mai trec de aceea singura sansa ramane IA, Problema este ca trebuie sa fac IAD si nu IAS.De aceea am inima stransa deoarece imi este frica de aceasta solutie insa consider ca acesta este ultima solutie de a avea propriul meu copil.Face vreuna din voi IAD? Sunteti la curent cu informatii legate de donatori? Daca da, va rog spuneti-mi si mie cate ceva ca tare imi este frica. Si inca ceva. Cat mai costa o IA la Giulesti? Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

quote:
Originally posted by lorelai_lorelai

Ali, clostilbegytul este un clomifen citrat, un antiestrogen, actioneaza indeosebi la nivelul hipotalamo-hipofizar, cu consecinte stimulatoare asupra secretiei de gonadotrofine; provoaca maturarea foliculara, marirea ovarului, poate inlatura amenoreea, induce ovulatia si permite fertilizarea, ete cam primul medicament care se administreaza in cazul anovulatiei, este aidoma ovamitului dar putin mai slab.Asa cum spuneau fetele , de cele mai multe ori micsoreaza endometrul.Menogonul contine menotropina (hMG) liofilizata, cu un inalt grad de purificare, obtinuta din urina de femeie. Actiunile FSH si LH sunt in proportie de 1:1. Preparatul se foloseste pentru a stimula maturarea foliculara la femei, spermatogeneza la barbati si pentru promovarea secretiei de steroizi gonadali. In plus, poate fi folosit cu succes in cadrul programelor de reproducere asistata medical (de ex. fertilizarea in vitro, transferul embrionar, transferul intrafallopian al gametului). In general, Menogon se combina cu Pregnyl; tratamentul combinat poate fi fie secvential (pentru inducerea ovulatiei sau hiperstimularea controlata) sau concomitent (pentru stimularea celulelor Leydig). Deoarece hMG este de origine umana, nu se asteapta aparitia anticorpilor.
Eu am luat clostilbegyt si nu am reactionat. Pentru o stimulare mai puternica mi s-a dat menogon.Mi se pare ca tu ai Pcos. Deci nu cred ca reacrtionezi la o stimulare blanda. Iti recomand sa mergi la endocrinolog, in functie de deficitul sau surplusul hormonal pe care il ai, ti se va fixa medicamentul si doza.

lorelai


Multumesc de raspuns.Eu am ovare micropolichistice si in vara cand am facut stimulare cu 1 pastila de closty am reactionat f bine ca si foliculi.Adica am avut in prima luna 5 din care unul mai mare , si apoi restul s-au absorbit.Cu endometrul am stat tare rau atunci.
Cand am facut IA in oct dr mi-a dat 2 pastile de closty/zi -5 zile si nu am avut probleme.Din pacate IA nu a reusit si in luna a II a cand am urmat acelasi tratament pt stimulare in z11 era deja format un chist.Am facut pregnylul si am luat duphaston si am scapat de el.Urmarea buna a fost ca in luna urmatoare am avut ovulatie.
naturala.
Teama mea mare e ca nu cumva din cauza menogonului, care am inteles ca e mai puternic decat closty, sa ma trezesc iarasi cu chisturi.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor.
catty, micky, poate ma intalnesc si eu cu voi la IA luna asta, sau macar voi la IA
si eu la eco.tot acolo fac si eu.
marina, te pup.
lorelai fa un test.
ali imi pare rau ca ratezi luna asta o IA, dar spor la prestat.
brunetaeta stiu ca intelegi cat e de greu.
am vb cu sotul meu si zice sa mai facem o IA luna asta. eu nu sunt prea optimista...
ma gandeam deja la un credit pt FIV. dar am citit mai sus ce a scris iazmin...ma sperie.
mai sunt fete care au FIV-uri nereusite...



danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

La multi ani, fetelor! Am revenit si eu printre voi si va doresc un an nou care sa va implineasca cel mai frumos vis: acela de a avea un copil.
iazminn, sunt in aceasi situatie cu tine; sotul meu are azoospermie si ne-a fost destul de greu sa luam aceasta decizie, dar acum sunt foarte hotarata. In fond, orice copil este o MINUNE data de Dumnezeu. In plus, am inteles ca 70% din mostenirea genetica este a mamei. Cei care doneaza sunt, de regula, studenti si sunt testati. Tu esti cea care alege dintr-un catalog, in functie de anumiti factori. Nu stiu sa-ti spun exact pt ca abia luna viitoare o sa pot face IAD. Eu am luat in considerare toate aceste argumente si-mi doresc din tot sufletul sa reusesc sa devin mama, ca voi toate, dealtfel. Este tot ceea ce poate da sens existentei noastre.
Catty, Danotino, Michy, Smaddy, Lorelai, intrasem pentru a ma contamina de optimismul vostru si cand colo, voi sunteti pesimiste si triste. Noroc ca v-a mai ramas acea licarire de speranta. Capul sus fetelor, trebuie sa reusim anul acesta; ne dorim prea mult ca sa nu se intample.
Catty, nu am citit cu atentie totul, dar sper din suflet ca ai rezolvat problema cu serviciul pentru a te putea concentra asupra lui bb. ( care se pregateste sa apara )
marrina, ma bucur din suflet ca ti-ai revenit si ca esti optimista. Iti doresc tot binele din lume!
Eu o sa astept cu nerabdare luna viitoare, pentru a putea face IAD; intre timp, astept sa ploua cu
Va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

BEBEKOM unde intentionezi sa faci IAD?
La Giulesti nu-ti dau nici un fel de informatie, nu-ti arata nici un catalog asta ma enerveaza cel mai rau ca nimeni nu sta de vorba cu tine. Eu una nu o suport pe dr M.... si ea este sefa acolo la banca de sperma. Data trecuta ma intreba pe hol semnalmentele donorului. De asta nu am incredere in aceasta inseminare. Toti spun ca donorii sunt studenti, ca li se fac analize amanuntite, ca sunt foarte foarte, dar eu ma indoiesc. Ce nu fac dr pt bani. Stii vreo fata care a reusit cu IAD? Am, inteles ca se poate face si insem combinata. Mi-ar conveni aceasta , macar as sta mai linistita gandindu-ma ca poate ar putea fi al sotului. Nu stiu ce sa ma zic. Sunt disperata. Imi doresc atat de mult un copil incat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Dragele, am facut testul, este negativ.Asa ca ramane sa astept uratii si sa o iau de la capat.Ali, drlling ovarian sau decorticare ai facut?De fapt, asta se face in momentul in care ai epuizat toate variantele medicamentoase!Iti recomand un endocrinolog bun, Corina Neamtu de la Parhon. Cred ca stii ca PCOS este o afectiune de natura hormonala de fapt. Trebuie tratata ca atare. Eu am ajuns la ea dupa ani de bajbaieli pe la diversi medici ginecologi mai mult sau mai putin specialisti in infertilitate.De fapt Diana Cocei m-a trimis la ea. Mediacamentatie mi-o da endocrinologul si de monitorizari si inseminare se ocupa Cocei.In speranta ca iti sunt de folos informatiile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Iazminn,eu inseminarea o s-o fac cu dr. Tutunaru si cu dr. Matei; daca nu va fi la Elias, va fi la Sabyc. Am auzit numai lucruri urate despre dr. M, dar eu am mare incredere in dr. Tutunaru. Am vrut sa fac IAD luna asta, dar banca de sperma a fost inchisa exact in perioada in care eram la ovulatie. De incredere este si dr. Cocei. Iar cataloage sunt oblgati sa-ti dea. Nu stiu ce sa zic, stiu ca e greu, dar cred cu tarie ca DD va avea grija de noi si de BB-ii nostri.
Dupa ce o sa vb cu dr. poate o sa-ti mai dau informatii, deocamdata bajbai si eu....
Te pup si nu uita ca un copil este o minune!!!!!!!!

Mergi la inceput