INSEMINARE (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Tocmai am aflat o veste buna. Se pare ca e posibil (sau , mai bine, e voie) sa ramai in luna cu HSG. Asa ca teoretic as putea face si inseminare luna asta. Voi stiti ceva de asta?

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

marrina sigur se poate face IA dupa HSG, pentru ca HSG se face dupa ce se termina CM, dureaza o sigura zi si asa sansele cresc mai mult. Eu iti urez multa bafta sa iasa luna asta.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Buna fetelor si La Multi Ani si fie ca dorintele cele mai arzatoare ale voastre sa se indeplineasca sa nu va pierde-ti credinta in D-zeu, curaj ca o sa vina si la voi un . Am si eu o problema ,as vrea sa-mi zice-ti si mie care sti-ti,pentru o IA se face programare la CFR 2 sau la GIULESTI. Va rog din suflet sa ma ajuta-ti si pe mine , ca sun de azi dimineata la cele 2 spitale si raspunde " NEA MIELU ",adica ocupat non- stop si daca se poate as vrea un raspuns pana diseara , ca vine maine o matusa de-a mea si nu stie cum se procedeaza, va rog mult de tot.
astept raspuns , multumesc din suflet.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

canne-marie eu stiu numai de Giulesti. Iti dau un numar de la acest spital, poate nu coincide cu al tau: 316.12.77 (aici se fac IA) sau la cabinete particulare. Eu sunt la Cezara Bucur, daca vrei si numarul dansei te rog sa-mi spui. Eu atat stiu. Vezi ca majoritatea sunt prin concedii.
Iti urez bafta, sa reusesti sa te programezi.
Pupici
Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Am nevoie de ajutorul vostru, va rog.
am primit rezultatele la analizele hormonale din ziua a 5-a ..si nu stiu ce reprezinta. Ma puteti ajuta?

estradiol 45 pg/ml
FSH 6.94 miU/ml
LH 12.76 mlU/ml
Progesteron 0.38 ng/ml
prolactina 13.44 ng/ml
TSH 1.52 microUl/ml
testosteron 0.30 ng.ml

pentru cele interesate, pot sa spun ca am facut analizele la IDS si m-au costat 210 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

da Micky ,da-mi si numarul de tel. al D-nei Doctor Cezara si daca imi poti spune unde are cabinetul sa la ce spital este ar fii foarte bine,dar este buna doctora, as vrea sa-mi spui un pic mai mult daca se poate despre ea.Si cum pot ajunge la ea.Merci din tot sufletul.



annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Numarul Cezarei Bucur este: 0722.321.754, iar la cabinetul dansei este: 0766 536 553, aici iti va raspunde asistenta Ani, dar vezi ca aici ei incep dupa data de 8 ianuarie si iti va spune sa revii pe 8 cu un telefon. Dar cel mai bine o suni pe mobil si ii spui ce si cum. Cabinetul este pe Dacia, numai stiu acum exact numarul, dar iti va spune ea. Pe ea in timpul zilei o gasesti la Giulesti. Ce pot sa iti spun despre ea este ca am auzit de foarte multe reusite, este specialista in IA si FIV, chiar pe 28 dec a nascut o prietena care a facut FIV cu ea si acum are 3 baieti. Este foarte draguta si sigura pe ea. Eu nu am reusit inca, dar sper ca in curand se va implini si visul meu. Daca mai ai intrebari te rog sa le pui. Bafta multa.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

iti multumesc foarte mult , dar ce stii in legatura cu preturile sunt rezonabile sau trebuie sa ma astept la ceva mare,te rog sa ma mai ajuti si cu un raspuns de genul asta , ca sa stiu la ce suma sa ma astept.Iti multumesc inca o data , si sa de-a Domnul sa ti se indeplineasca visul mult asteptat de ,multa bafta si noroc.
PS: astept raspuns.


annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Mychy, imi pare rau ca nu a fost sa fie. Las ca vine si randul nostru curand. Daca vrei stimulare eu am luat Ova-Mit 1/2 pastiluta din z2 timp de 10 zile.
La eco daca nu va vin uratii si vreti sa vedeti ce si cum este sigur sarcina daca nu se vede endometrul. Endometrul se vede numai atunci cand vin uratii.
Nu pot sta azi prea mult, dar maine mai vorbim.
Pupici tuturor.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

canne-marie la cabinet particular toata procedura este 5 mil, daca trebuie sa faci si pregnyl acesta este 250 mii, deci in total 5.250.000 lei vechi. La Giulesti am inteles ca este in jur de 2 mil. fara ce dai la doctor, vezi preturile pe prima pagina, le-a trecut draguta de Catty. Mie imi convine mai mult la cabinet pentru te trateaza omeneste, nu te expediaza si are timp sa iti explice mai mult. Daca socotesti cu tot cu spagi tot acolo ajungi. Multa bafta.
Catty si danotino mi-am sunat doctorita si mi-a spus sa iau 1/2 pastiluta pe zi de ova-mit (pe care abia l-am gasit, dupa lungi cautari) timp de cinci zile, apoi la monitorizare cu mine.
Va pup pe toate.

Micky

Mergi la inceput