INSEMINARE (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunetaeta spune:

Micky, Catty imi pare tare rau ca nu a fost cu ochisori
Nu-mi vine sa cred ca nu a avut nimeni nici o veste buna la inceput de an, ne-ar mai fi incurajat putin....dar nu-i tarziu, mai e timp ptr. o veste de doua liniute rozzzzz.
Donatino, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

of, mai fetelor, ce vesti proaste imi dati.
micKy, imi pare tare rau , mi-e frica ca asta o sa ma astepte si pe mine. ai facut IA in ziua 12? a cata zi erai azi? pe mine ma inteapa si burta, ma doare si mijlocul, sanii ma dor si sunt umflati...astea sunt simptomele. tu ce simptome ai avut? la fel?
ioana sa speram ca aste nu simptome de CM...stiu ca pot fi si de sarcina, dar daca ai ghinion...
brunetaeta, ne asteapta un an noi, sigur mai bun. sa pasim cu speranta pe eleea lui 2007, sa speram ca va fi fertil...a auzit cineva un horoscop general?
va pup, ma cam mananca degetele sa fac un test...

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Binete in noul an.
sanatate si impliniri pe toate planurile.
felicitari celor care au reusit si multa bafta celor care asteapta rezultatul in ziua testarii..va doresc doua liniute..
Catty..al meu sot e naravas..vrea sa asteptam..el zice ca sigur o sa fie bine. Imi vine sa-l iau la bataie..dar nu pot sa-i zdruncin existenta cu pesimismul meu. nu-mi ramane decat sa sper si eu ca el si in acelasi timp sa facem toate pregatirile necesare. El zice ca daca pana in mai nu raman abia atunci ne pregatim de IA..o sa mai vedem ..deocamdata zic ca el...dar pana in mai e cale lunga si intortocheate sunt caile domnului..
am inteles ca pentru mobilitatea trebuie sa ia sotul panaxginseng..voi stiti ceva despre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

danotino IA am facut in Z11 (cred ca prea devreme) si azi trebuia sa fiu in Z30 (dar nu a fost sa fie). Eu am avut asa: intepaturi la ovare, o durere de burta intr-o seara in jur de 10 min, apoi durere de sani, dar ca la CM si nu au fost umflati. Cam astea au fost simptomele la mine. Eu sper din suflet macar tu sa ne dai o veste buna si speranta ca vom reusi si noi intr-o buna zi . Eu ma mir ca nu a iesit ca dr. a zis ca nu are cum sa nu iasa acum cand totul este ok. Dar iata ca s-a intamplat.

Acum sunt intr-o mare dilema daca sa sun sau nu, sa ma programez pentru IA. Cred ca arunc banii pe fereastra degeaba. Si nu ar fi atat de bani cat este de suferinta mea atunci cand vad testul acela nesuferit cu o liniuta. Dar pe de alta parte daca nu fac nimic, atunci va trece timpul iar in zadar. Nu mai stiu ce sa fac si cred ca am cazut in butoi.

brunetaeta multumesc pentru incurajari, nici mie nu imi vine sa cred ca nu a reusit, sa avem si noi un exemplu la inceput de an, dar asta-i viata.
lorelai_lorelai cred ca tu esti intr-o si mai mare dilema, macar sa vezi ceva, sa stii o treaba. Eu tot mai sper sa fie bebe.
aurel_cris, catty .

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Micky imi pare rauca au venit rusii.Cearta am vrut sa o iei ca pe o incurajare.Eu zic sa continui cu IA.Nu te lasa.Poate chiar sa mergi pe un ciclu stimulat.Am inteles ca sunt mai mari sansele asa.
Catty nu te lasa.Suntem toate la gramada si ne sustinem unele pe altele.Ce ai mai rezolvat cu serviciul?
Lorelai si eu cred ca a fost ceva fals.Parca s-a mai discutat pe aici ca e o pata de insemnare.Adica , fa-ti un test si da-ne vesti bune.

Pupici pentru toate fetele, si sa pornim cu dreptul inainte, sa ne mearga bine anul asta.




ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

'neatza!
micky si mie mi se pare ca ai facut cam devreme...nu stiu ce altceva sa zic.
si pe mine ma doare burta , dar incontinuu, sanii si unt si umflati.
parca astept sa-mi vina in fiecare clipa.mi-e teama sa fac un test. sunt ziua 26. dar ma doare burta tot timpul...de ieri parca nu se mai opreste.
eu zic sa te programezi, sa nu stai asa... pierzi timpul. am mai facut si eu pauze din astea si n-au fost bune.
sigur vom reusi.


danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

ali stiu ca nu m-ai certat, ci m-ai incurajat. Cum se fac stimularile astea? Si cat costa? Dr. a zis ca mai mergem o luna pe CN, apoi facem stimulari.
danotino stiu ca pierdem timpul in zadar, macar asa incercam si noi in fiecare luna. Daca nici cu IA nu iese, ce sa mai zic de normal...
Am sunat acum sa ma programez, dar ei incep la clinica dupa 8 ianuarie si voi suna atunci sa ma programez. Cred ca in Z11 merg la monitorizare si in Z12 fac IA, adica intr-o vineri.
Poate imi spuneti si mie ceva de stimularile astea sa stiu si eu la ce sa ma astept. Si cat costa.
Va pup pe toate.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

of, cred ca o sa ne tinem pumnii iar luna viitoare. nu cred ca am reusit, dupa simptome.
micky, iei o cutie de ova-mit. credca e o suta si ceva de mii. mie dna dr mi-a zis sa iau 1/2 pastila pe zi din ziua 2 , timp de 5 zile, la ceeasi ora dimineata. pregnylul ti-l fac ele la cabinet. atat. acum nu stiu daca e ok si pentru tine schema asta. mie imi vine la 28 de zile de obicei. tie? poate n-o sa-ti dea din ziua 2...nu stiu.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Dragele mele,

Va doresc ca anul 2007 sa va aduca dorit!
Sa fiti sanatoase!

Eu probabil voi repeta luna aceasta HSG deci nu voi putea face inseminare. Sper sa fie trompele permeabile ca daca nu.... ma indrept spre FIV.

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

danotino nu incepe si tu ca mine, numai zice nimic pana nu vezi rosu in fata ochilor. Mie imi vine intre 28 si 31 zile, nu este regulat. Pentru ce este ova-mit-ul asta? Sa fac mai multi foliculi? Nici nu este scump.
marrina bine ai venit din nou pe la noi, cred ca am sa te urmez si eu in curand la FIV. Chiar daca sunt toate bune, cred ca voi vorbi cu dr. mea sa o incercam si pe asta.

Pupici
Micky

Mergi la inceput