INSEMINARE (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Fetelor, acum am aflat ca dr meu o sa fie plecat din tara in z11-16, prin urmare nu voi avea cu cine sa fac inseminarea. Va rog sa ma ajutati, vreau nr dr Cocei.... Va rog!
Imi doresc din tot sufletul sa fac inseminarea luna asta.................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

micky, eu cred ca trebuie sa avem rabdare ca oricum e singura sansa...Daca te infurii, plngi ,nu rezolvi nimic.Si eu am avut un test negativ in dimineata asta. Nu ii spun sotului, mai nou le fac pe ascuns, am invatat sa nu mai plang(azi e prima data cand nu am plans )Am totusi speranta ca Doamne-Doamne nu ne-a uitat si pe noi si ne va da un bb mic ...poate la anu...Oana una alta, va pupic pe toate si ...capul sus!O sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

fetelor va pup pe toate
micky,lorelai,catty, nu va pierdeti speranta!
eu sunt in ziua 13, ieri am facut test de ovulatie,iar a 2 a liniuta era mai palida. azi era si a 2 a liniuta foarte vizibila. am prestat de alaltaieri si-am de gand sa mai prestez vreo 4 zile,poate poate se indura DD si de mine, ca de aproape 5 ani imi doresc un si se lasa asteptat.
ali , sincer, nu stiu ce ma voi face la nastere,in cazul in care voi fi . poate imi va da DD putere. sunt foarte fricoasa..sotul se enerveaza cateodata pe mine si zice ca totul pleaca din cap..frica si starile mele de lesin. cand am fost sa-mi ia sange, a intrat cu mine, ca si cu copiii mici, m-a tinut de mana,iar doctorita se uita tare mirata la noi. cred ca-i venea sa rada . dupa ce mi-a luat sange, mi-a venit rau. m-au intins cu picioarele pe sus, mi-au adus apa rece...in fine...sunt terorizata cand trebe sa merg la doctor.. sper ca-mi va trece .
fetele, sper din suflet sa venim cu vesti bune cat mai curand si sa sarbatorim !
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

ali .. cand voi naste, cred ca ma va auzi si tata din romania, <eu sunt in israel>, nu doar doctorii din spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

danotino stiu ca trebuie sa las testele astea si sa nu ma mai framant, dar parca ma mananca ceva. Acum numai am nici un test in casa, sa vedem ce o sa fac....... Tu in ce zi esti? Cred ca in ianuarie trebuie sa afli. Nu stiu de ce cred ca nu ar reusi, poate pentru ca nu am vazut si eu niciodata un test pozitiv si tare imi doresc sa vad, dar la capitolul asta sunt ghinionista.
Tu mai ai alte simptome?
bebekom imi pare rau, eu nu stiu nr. dr. Cocei. Poate vede cineva si te ajuta. Este pacat sa pierzi o luna. Eu nu as rata nici una, crede-ma.
lorelai_lorelai stiu ca daca plangem nu rezolvam nimic, este foarte adevarat. Astazi nu am plans, dar eram pe aproape. Oricum multumesc pentru sustinere. Si eu am facut testul de azi pe ascuns, ca v-am spus ca sotul meu face misto de mine. Mult succes sa fie la tine bebe.
didi-anda succes la . Acum este timpul.
Catty .

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetele specialiste in IA, am si eu o intrebare, defapt mai multe, de ce imi face mie inseminare in Z11 sau in Z13? Nu este prea devreme, chiar daca era foliculul mare? Daca nu se sparge nesuferitul ala de folicul? Eu cum aflu, ca dr. a zis ca daca nu se sparge o sa vedem luna viitoare. Eu consider lipsa de interes. Si de ce mi-a facut pregnyl dupa, si asta la insistentele mele. De ce nu ma urmareste in fiecare zi, macar pana vede foliculul ala spart. Eu 2-3 zile dupa IA tot am avut intepaturi de ovar. Oare o fi insemnat ca am ovulat mai tarziu? Numai inteleg nimic. Poate ca ma vrea clienta si luna viitoare.
Offff ce greu este si doctorii astia nu ne povestesc prea multe.
Va doresc tot binele din lume.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

micky, ai face bine sa nu mai faci niciun test pana in ziua 28. ti-a dat ceva sustinere, adica utrogestan sau altceva? eu zunt ziua 9 dupa IA si ziua 20 a CM. ma cam doare burtica, dar iau no-spa. asa mi-a zis. in rest ...desi n-am facut mare lucru azi ma simt f obosita. nu cred ca are legatura.
trebuie sa gandesti pozitiv. da, eu in ianuarie , cam pe 5 as putea sa fac testul, adica atunci ar fi ziua 28 si sper sa fie cu IIeu zic ca tu poti sa-l faci de revelion si sa vezi 2 liniute.
lorelai, nu mai plange, nu mai face teste pe ascuns prea devreme. o sa reusim.
bebekom, nu stiu nr d-nei dr cocei, imi pare rau. eu am facut IA cu ea, dar doar pt ca dr bucur n-a putut in ziua aceea. oricm nici pe al cezarei bucur nu-l stiu...

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

micky, inteleg ce vrei sa spui. si eu am suspiciuni fata
de multi doctori. ideal este sa faci IA, inainte de a se sparge foliculul; nu stiu cu cat timp inainte, dar asa e bine. stiu ca cei preparati pt IA traiesc 3 zile. si chiar n-ai simtit nimic dupa pregnyl? nicio durere? nu neaparat intepaturi...dureri de burta. trebuia sa faci o eco dupa o zi daca aveai suspiciuni. eu am avut dureri 2 zile la rand stiu sigur ca am ovulat. si am mai prestat dupa 2 zile parrca sau a doua zi. unul dintre foliculi se sparsese oricum inainte de IA, cred ca chiar in dimineata aceea. eu cred ca ai avut ovulatie si ca s-a spart. ai mai avut chisturi? daca nu ai facut stimulare nu trebuia sa faci pregnyl neaparat. eu am facut stimulare din ziua 2 si am facut IA in ziua 12. cred ca timing-ul s-a potrivit. vom vedea dupa.
nu stiu daca te vrea clienta si data viitoare. exemplu este cristiama, nu?
te pup, hai sa gandim ca totul a fost ok, da? te inteleg perfect. crede-ma ca daca am fi avut un eco si sculele de IA, am fi facut acasa :)) glumeam.


danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

danotino asa zici tu ca nu are legatura oboseala, dar are, iti spun eu. Nu mi-a dat nimic pentru sustinere. Tie?
Gata m-am hotarat, numai fac nici un test, poate doar de revelion, sau poate dupa, ca sa imi stric ziua, nu de altceva. Ma mai gandesc. Dar trebuie sa il cumpar, ca va fi inchis de sarbatori si iar ma mananca palma sa il fac.

Pupici
Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

danotino esti o scumpa si stii cu siguranta sa imi ridici moralul. Cred ca m-ai cam luminat si pe mine. Eu chiar sunt in ceata si numai stiu ce sa o intreb pe dr. mea. Dupa pregnyl am simtit ceva, dar intepaturi, cam vre-o doua zile, fara dureri de burta. Parca erau niste crampe, in dreptul ovarului drept. Nu am mai avut chisturi, cel putin asa cred, doar alea endometriozice.
Deci tu spui ca pana in Z28 testele nu sunt concludente? Pai atunci cum as vrea eu sa vad ceva in Z24?. Mai mi-ai mai dat si mie o speranta.
Catty ce mai faci? Te pregatesti de revelion si nu ne mai bagi in seama? Glumesc. Ceva vesti? Esti in acealasi timp cu mine, adica Z24. Pupici
cristiama cum te mai simti? Nu ne-ai dezvaluit si noua secretul tau de a ramane insarcinata. Cred ca toate am vrea sa stim.

Micky

Mergi la inceput