Piticodromul de sept - oct 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary multumesc de laude. Eu m-am (iti zic eu ca realitatea e tragica in ceea ce ma priveste, pozele au iesit bine ).

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Cristina,la "deserturile Nataliei" gasesti ceva retete de fursecuri.Mi-am propus sa fac si eu vreo 2 feluri de acolo.Mai sunt retete de fursecuri si la subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88963&whichpage=2,postate de adi69.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Irina, lasa modestia, las ca stiu eu mai bine, ca doar te-am vazut si in realitate
gata, v-am ajuns din urma...asa ca acu ma indrept spre bucatarie ca e dezastru.....un munte de vase de spalat.
poze pun dupa masa, sper sa am timp.....
am uitat sa va spun ca aseara la petrecere a fost si o tombola si ce credeti? noi am castigat premiul cel mare, adica un televizor cu DVD incorporat- nu stiu mai mult ca nici nu l-am scos din cutie!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Anirim, felicitari pentru excursie! Asa premiu, mai zic si eu.

Si noi suntem posesorii unui copil blond-saten cu ochisori albastri, desi noi avem ochi caprui, bunicii la fel. Doar trasaturile de la tati ne-au salvat de alte remarci . Daca sunt numai eu cu ea, imi spune lumea: Vai, ce copil frumos! Seamana cu sotul, nu?
Sa vedem cum va fi surioara sau fratiorul.

Alina 11+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Mary felicitari pentru premiul cel mare. de cand nu m-am mai vazut am mai slabit o bucata :(

Mai,mai ce de castigatoare printre noi... Poate n-ar fi rau sa particip si eu la ceva

Mergi la inceput

Anya sunt sigura ca bb 2 va fi la fel de reusit indiferent de sex.

Si eu ma scot ca din 4 bunici (ai lui Vlad), unul singur are ochi caprui. Restul de 3 bunici fiecare zice ca Vlad are ochii lui . Sotul a fost blond pana prin clasa a 4-a. Si in neamul maica-mii copii au fost blonzi vreo 2-3 ani... asa ca m-am scos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

M-am intristat. Am citit de necazul mamicii de mai iunie 2006. Ufff Doamne, ce nedreapta e viata uneori.....

Raluca si bursicutza Catalina (3 oct 2005)
Craciun fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Cristina, ai retete de fursecuri pe topicul de prajituri al lui Hildegarde, Vero a noastra.
Uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86608&whichpage=13

Mimsi, eu vreau sa o incurajez sa devina o noua Cleopatra, hi hi. E innebunita dupa pianul ei si d-aia m-am gandit sa ii fac placerea si sa ii mai cumpar instrumente muzicale. Imi doresc si o muzicuta. La cum o cunosc pe Alex nu cred ca se va juca mai mult de 2 minute cu zornaitoarele...asa face, se joaca un pic, pleaca, apoi iar vine si tot asa...Iar ziua sa o innebuneasca pe bona la cap...
E innebunita dupa muzica si vreau sa ii cultiv pasiunea de devreme sa vedeti cum danseaza cu mainile pe sus la piesele house in principal. Toata ziua merge televizorul pe U sau MTV, si cand ii place o piesa incepe sa danseze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Diana, Kid, multumesc de linkuri.
Am salvat retetele si sper sa le si execut.

Daca le faceti inaintea mea, sa va laudati cu rezultatele.
Eu asa o sa fac.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

mai dau si eu pe aici sa ma vaicaresc: am o gramada de treaba la birou, ca s-au prins astia ca numai maine ma mai vad pana la anu'
si n-am cumparat nici un cadou, n-am facut bagajele si mai am cateva trebi de terminat

Mergi la inceput