Piticodromul de sept - oct 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ina,las ca le dovedesti tu pe toate.

Kid,sa te distrezi bine si sa canti frumos!

Cristina,asa vom face.Is tare dornica de prajiturit,nu stiu daca o sa si apuc sa fac ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Eu nu sunt dornica de prajiturit, asa ca voi face o placinta cu iaurt ca e cea mai simpla

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Diana, pe tine te rog sa ma ti la curent cu starea vremii in Cluj si mai ales daca se vede ceata la Someseni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Eu nu voi face prajituri, dar mi-e pofta rau de un cozonac din ala panetone sau cum i-o spune, mare si pufos, cu ciocolata si plin de E-uri si alti afanatori si arome. Dar e asa de buuuuun. O sa-mi iau unul peste cateva zile, ca altfel il mananc imediat si parca nu merita sa ma satur cu toate bunatatile inainte cu o saptamana de Craciun.

Alina 11+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Si eu vreau panetone din ala... ca ultimele mele incercari de cozonac au fost beton , la propriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ina,azi nu-i ceata,da ploua de duminica seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by Diana30

,azi nu-i ceata,da ploua de duminica seara.

Diana si Mihnea(18.oct.2005)

Poa' sa ploua, poa' sa ninga, numa' sa tina aeroportul din Cluj deschis. Ca-i ia mama zmeilor daca ma duc la Timisoara sau in alta parte!

Mergi la inceput

Ina uite aici vremea probabila la Cluj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

mi-a fost tare dor de voi

Bianca a racit de la motul lui fina mea,a luat viroza de la un copil bolnavior,asa ca de luni a inceput sa tuseasca sec,i-am dat Ambroxol pic si abia sambata a inceput raceala propriu zisa,cu niste muci interminabili si o tuse de ziceai ca se rupe... A venit si dr,nu a are nimic la plamani,putin rosu in gat si multi muci..asa ca suntem pe sirop de tuse si picaturi nas.
Ma oftic ca maine se face petrecerea copiilor la fima unde lucreaza sotul,si venea si Mosul...
Cat despre cadou la soacra de obicei cumpar ceva gen pulover,bluza,geanta,parfum...anul asta inca n-am ajuns sa i-au cadouri.Pentu sot o camasa draguta si pentru copil nu stiu,ceva jucarele...sau un pian daca gasesc ,ca si Bianca e fan muzica,toata ziua se uita la Kiss Tv si U si topaie prin casa,are si multe melodii preferate.Mai nou danseaza greceasca,e tare haioasa..poate reusesc s-o filmez pe ascuns...cum vede camera de filmat nu mai danseaza.

mai citesc din urma si revin

Mergi la inceput

Maddy sanatate multa Biancai. noi am luat costum de mos si o sa-l pun ori pe fratele meu, ori pe tatal meu sa fie MCraciun, ca firma nu face nimic...

Mergi la inceput