Piticodromul de sept - oct 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Sunt intr-o stare de nu va puteti imagina .Nu pot da de dr Albu , nici de asistenta lui ca sa pot afla si eu rezultatul complet la amniocenteza . Nu mi-au raspuns nici la e-mail , nici la telefon mobil , nici la telefon fix

GABI16+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ina,se pare ca aduci frigul.(m-am uitat pe prognoza data de Irina)

Gabi,la ce sa-ti mai raspunda?Doar le-ai dat gramada de bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

vaiii, ce petrut frumos am vazut!

mey, sunt singura care nu am dat snitel la copil?

ahaaa, deci saloane se zic pe ungureste! pai e regionalism atunci. cred. si jargon nu e sinonim cu argou! eu asa stiu. nu ma intrebati pe loc care e diferenta, dar sa stiti ca e una .

si poza de la petrecerea lui simo .

irina, vladut are un brad f frumos!

anirim, felicitari pt premiul-excursie!

mary, felicitari si tie pt premiul cel mare!

maddy, sanatate biancai!

irina, ce ma distrezi cand zici ca firma voastra nu face nimic... la noi tre' sa fac eu . asa ca... mai domol cu moshu' in anul asta . am gasit un mosh craciun, un pom, niste colinde sa mai caut... bleah. nu prea sunt deloc in atmosfera de craciun. mey, dar de-loc!!!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna seara fetelor, se apropie noaptea si ies si eu ca bufnita la inaintare. Noi nu avem nimic de raportat, tot ma lupt cu o raceala, cred ca mi-a dat-o Alina pe messenger .

Am sunat dupa analizele lui Vlad si are transaminazele marite in continuare, maine merg sa le ridic sa vedem ce zice si doctorita. Tot nu stiu ce i-a putut cauza atata rau. Vlad e bine cu iaiele (asa le zice mamaielor), mananca bine si se kk la fel de bine. Plus vioi si cu chef de joaca doar analizele astea ies prost pe hartie. In plus cand il suna tasu, sta la telefon si asculta, da din cap afirmativ, cand vorbesc eu, arunca telefonul pe jos, semn ca ma iubeste .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

kristinutza, mare nebunie cu saloanele astea. Pai da, argou si jargon nu sunt sinonime, asa am zis si noi. Si eu m-am gandit initial ca ar fi regionalism, dar acum ma gandesc ca daca vine din ungureste poate fi chiar neologism (glumesc!). Pe mine m-a amuzat f tare subiectul asta.

Alina 11+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata,

Kristinutza ca mi-ai admirat bradul. Cat despre petrecere... succes!

Jadi sa ne dai vesti bune de la doctorita!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata mamici si bebici!
In primul rand vreau sa o felicit pe Ioana pentru bb2. Sarcina usoara si un bb sanatos si frumos ca Miruna!
Vreau sa va intreb si eu ceva. I-am facut analize de rutina Ioanei. Cele de sange i-au iesit bine, insa in coprocultura i-a iesit e-coli enteropatogen. HELP, ANYA! Ca nu vreau sa-i dau tratament daca nu e nevoie. Ioana nu are nici un simptom. Joi repet analiza.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata!
Azi sunt matinala ca mai am treburi de finalizat. Aseara am avut o tentativa de a cumpara cadouri dar am sfarsit prin a-mi lua mie ghete noi si un ruj... sunt o catastrofa, recunosc!
Parca as mai face o tentativa astazi. [sa vedem ce-mi mai gasesc de data asta]

Irina, multumesc pt. prognoza meteo, o urmaresc si eu cu sufletul la gura, problema insa-i alta: langa aeroportul din Cluj e localizata groapa de gunoi a orasului ceea ce face ca pana si vara sa existe o "ceata industriala" care impiedica decolarile/aterizarile. In sezonul asta in care este ceata pe bune destul de des, au obiceiul sa inchida aeroportul cu zilele
Tot ce sper e sa nu-i apuce chestia asta maine cand trebuie sa ajungem noi de la Bucuresti la Cluj. Recunosc ca ma enerveaza situatia, fiindca e o chestie pe care n-o pot controla eu [recunoasteti "patternul"?]

Mergi la inceput

Ce harnice sunteti! Brazi, cadouri, pregatiri. De Hilde nu mai zic, ca ea m-a complexat definitiv. Am facut "greseala" sa intru pe linkul ei de bucatareala o data si m-am "imbolnavit"! (din pacate pt consortul meu, nu-i boala contagioasa )

Mergi la inceput

Anirim vacantze placute! Si eu zic ca-i mai bine sa mergeti in Norvegia singurei, daca aveti cu cine lasa copilul.
Mai ca imi zboara si mie gandul la o vacanta de "porumbei", dar n-avem cu cine lasa Budinca.

Ca sa va tin la curent: Budinca s-a rotunjit de cand sta acasa cu tat-su (a facut falcutze si shunculitze) si este extrem de foarte atasata de el. In plus, abia acum incepe sa manifeste crize de jale cand plec eu dimineata la serviciu. Noroc ca intru in vacanta de azi.

Jadi, eu nu-s doctor dar... daca Vladut e vesel, vioi, mananca bine, doarme etc eu zic sa nu te mai stresezi cu rezultatele alea ale analizelor, macar pana dupa sarbatori.

Mergi la inceput