Piticodromul de sept - oct 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Locca, sar'na!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Si eu i-am dat lui Bursi snitel de pui de multe ori, numai ca i-am curatat crusta aceea. Am zis ca aia a intrat in contact direct cu uleiul si sa nu ii faca rau la stomacel.

Raluca si bursicutza Catalina (3 oct 2005)
Craciun fericit tuturor!

Mergi la inceput

A, sa va zic ce desteapta sunt ca sa nu faceti ca mine. I-am cumparat copile creioane de ceara ca sa nu se intepe. Rontaie la ele de zor si cum i le iau din raza vizuala le cere inapoi. Azi am vazut in kk ceva galben si verde praz. Se pare ca astea ii sunt culorile preferate. Acum vreau sa-i cumpar creioane colorate normale, dar cu exteriorul de lemn natur, ca sa nu manance si vopseaua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Mimsi , sa stii ca nu numai Alexia face asa .Eu v-am mai spus ca jucariile preferate ale lui Tudu sunt cele ale lui Mihnea ,inclusiv creioanele colorate si cele normale si cele cerate , cartile de colorat, puzzle-ul cu piese magnetice (pe care le lipeste singur de frigider ), plastilina etc. Mai am cumparate pentru Mihnea acuarele , dar inca nu i le-am dat .Poate in vacanta , cind sta si el mai mult pe acasa , si cind o sa doarma Tudu

Uitasem de tablita de scris magnetica .Acum e inutilizabila din lipsa de virf de creion care a disparut in mod misterios , iar sotul banuie ca cel mic e de vina pentru ca a vazut cum il baga in gura .Cert e ca prin casa nu l-am gasit inca .

GABI16+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bate un vant de vacanta prin firma...toata lumea repeta pentru petrecerea de diseara, ne dam in stamba cu karaoke, abia astept sa ii vad cum se fac de ras.

Am dat o tura pe la Dalles la minunatul targ. Am reusit sa cumpar cate ceva pentru copila...un puzzle de lemn din 3 piese, un xilofon tot din lemn, doua zornaitoare (maciuci din alea care fac zgomot, sunt niste instrumente muzicale dar nu stiu cum se numesc- tot din lemn), niste papusi de pus pe deget gen teatru de papusi, f haioase si cam atat...

Anirim, super cu excursia in Germania. Ai trimis ceva pufos de ai castigat? O poza cu Vladutul? Eu te felicit ca pleci fara el in Norvegia, o sa fie mai bine asa si va relaxati si voi singuri. O sa iti placa...

Nu mai vorbiti de funie in casa spanzuratului, eu nu sunt meridionala, sunt tzigancoasa de-a binelea...piele creola, ochi inchisi la culoare, par f mult, cret si aproape negru...iar fata e o blonda de portelan, cu ochi albastri...zic si eu ca Simo, a fost si barbatul meu nemtzalau de blond cand era mic, poate de la el a luat. Si oricat nu mi-ar placea, pielea si ochii i se trag de la soacra-mea, ea e de origine austriaca...(sau cel putin asa ma scot cand ma intreaba lumea cu cine o semana cupilu)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kid2003

Am dat o tura pe la Dalles la minunatul targ. Am reusit sa cumpar cate ceva pentru copila...un puzzle de lemn din 3 piese, un xilofon tot din lemn, doua zornaitoare (maciuci din alea care fac zgomot, sunt niste instrumente muzicale dar nu stiu cum se numesc- tot din lemn), niste papusi de pus pe deget gen teatru de papusi, f haioase si cam atat...

Tie iti tiuie urechile de liniste acasa de i-ai luat copilei xilofon si maciuci zornaitoare?
Chiar m-am distrat ca aveau si la Cora niste seturi f haioase cu jucarii de-astea zornaicioase si ziceam ca-s pt copiii dusmanului. (Am vrut sa le luam pt fetitza unor prieteni dar am zis ca daca vin cu copilul in vizita cu tot cu recuzita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

BUNA ZIUA TUTUROR!
Diana, multumescdeci am totusi un copil normal-dar zau ca mi-e greu sa-l inteleg, dar perseverez,voi incepe sa ma documentez temeinic pe aceasta tema...
legat de comportamentul copiilor, am vazut aseara la petrecere tot felul de copii, de aceeasi varsta dar totusi diferiti, poate si pentru ca erau mai multe nationalitati....majoritatea loveau ceilalti copii, fi-miu incerca sa pupe o fetita de varsta lui, imbracata frumos in craciunita, si l-a plesnit craciunita peste ochi de nu s-a vazut, alt baietel impartea suturi in stanga si-n dreapta, altul fura jucariile si baloanele altor copii, ce mai nebunie generala
ce m-a mirat a fost ca ceilalti parinti nu prea se sinchiseau de ce intampla cu plozii, eu eram singura nebuna care il urmaream pe fi-miu
una peste alta, a fost frumos la petrecere, care a fost dedicata in special copiilor,au avut animatori angajati, un winie the pooh urias, bineinteles mos craciun cu sacul plin, muzica pentru copii...
aaa, si ce le-a placut cel mai mult piticilor, zapada artificiala- aveau un aparat care producea zapada( va imaginati cum arata incaperea aia dupa petrecere- mi-e mila de aia care or face curat)

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

sa va zic cum a fost marea intalnire Andrei -mos craciun
intai andrei privea cu interes de pe margine, apoi la mos in brate se uita fix in ochii lui, foarte curios, apoi a inceput sa-l traga de barba probabil sa verifice daca-i naturala, mosu saracu era in incurcatura, ca nu stia ce sa faca cu mainile, sa-l tina pe Andrei, sa tina sacul, sau sa-si apere barba, pana la urma Andrei s-a suparat ca n-a reusit sa-i smulga barba si s-a dat jos din bratele mosului, si-a inhatat cadoul si ...gata!
o sa pun si poze mai tarziu...
gata, ma duc sa citesc din urma.....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary abia astept pozele de la petrecere!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Irina, foarte frumos bradul! abia astept sa-l impodobim si noi, am vazut si celelalte poze, ocazie cu care l-am admirat si pe Bogdan in cada, te-am vazut si pe tine- mama draga da tu ce mananci ca tare slaba si frumoasa esti, bravo, eu inca n-am reusit sa slabesc cat as fi vrut- dar cel mai mult mi-a placut Vladut, are niste ochi de nu-mi vine sa cred.....
Diana v-am admirat si pe voi, frumusel foc Petrutu da si mami e foarte frumoasa!

poze

Mergi la inceput