Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare148
Raspunsuri - Pagina 22
dj_mama spune:
Mirela, mare bucurie pt. voi, este minunat. Sa traiti sa fiti sanatosi!!
In zi 69?
sa ne spui dupa eco cam cand a fost conceptia; probabil ca ai ovulat cel putin in ziua 50 
mirella76 spune:
Cred ca am ovulat in z47 caci temp a inceput timid sa creasca in z48..
Si fetele sincer s-a intamplat cum stiam de la voi...temp. a crescut pina la 36.9-37 la un moment dat a scazut un pic 36.7 ( eu credeam ca vor veni rusii caci cred ca atunci am si avut o secretie un pic roze -probabil era de la implantare)si dupa care a crescut 37.1-37.2 si atat este si azi...MI-am facut curaj sa fac test dupa ce au trecut 18 zile de temperatura crescuta ( stiti ca e semn precoce de sarcina) si aprusera deja foarte evidente semnele..
mirella
felicia_ spune:
Mirela, inca o data, FELICITARI! te trec acum pe lista, sau vrei sa astept confirmarea dr?
mirella76 spune:
Sper ca nu par prea pesimista daca as vrea mai intai ca dr.T sa-mi spuna ca totul este oK!...
Multumesc inca o data ...sa se ia si la voi...
Eu cand am fost la dr.T cred ca era z22 am stat intre doua gravi si le-am pus mana pe burticute...
mirella
bubuleana spune:
mirella: hai ca ma faci sa simt ca un piculet am contribuit si eu la minunea ta ![]()
Ai mare grija de tine, sa nu faci efort, sa iei acid folic si urogestan, iar daca te doare burtik no spa 
PS poate cobesc si pt mine luna asta ![]()
bubuleana
Roxali spune:
Bravo Mirela te-a ascultata Mosu...l-ai momit![]()
Fa-ti si un test de sange ca sa te duci la doctor sigura pe tine. adik pe burtic
Ali
ysa26 spune:
Indraznet sa spun k 2007 va fi anul
-dutelor.
In ultimele zile am citit numai vesti bune, felicitari noilor
-dute.

mirella76 spune:
Multumesc inca o data...
Hai Ysa prinde-ma de mana si voi celelalte ca in curand vom merge toate la Odisee....
Pupici
mirella
galuscuta spune:
Va cer ajutorul...daca stie careva un tratament sau ce as putea face ca sa stimulez cresterea endometrului(la ultimul Fiv aveam endo doar de 9,2).Please ajutati-ma....
galuscuta