Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare148
Haideti la un nou capitol, sper sa fie unul norocos, cu fete care sa anunte ca s-au primit cadoul de la Mos Craciun!
Capitolul anterior aici
Decembrie 2005
Martha78 - cap. 97
-------------------------------------------------------------------
Ianuarie 2006
floricika - cap. 98, anangel_lexi - cap.98, ionica - cap.99
Princess - cap.103, Adriana mica - cap.103, mexxa-cap.103
---------------------------------------------------------------------
Februarie 2006
MamiFlori - cap 104
Mirona - cap. 109
Martie 2006
Danita - cap 116
Catrinel 17 (cap. 49), 23 martie - Oana Carina
Aprilie 2006
Catalina - cap. 124,
ingeras26a - cap. 121
--------------------------------------------------------------------
Mai 2006
Cristinna- cap. 125, Kateryna - cap. 126, Oana Bucur - cap. 128, Megbeng - cap 129
CamiM (cap.58), 8 mai - Sofia-Alexandra; Virgi (cap.61), 17 mai - Luana Claudia; Shoricutza (cap.62), 26 mai - Ana
Iulie 2006
monica b - cap. 131, Karra80 - cap. 132, Alionushca - cap. 133,
Alexia27 (cap.83), 18 iulie - Eileen Nicole
August 2006
claubd - cap. 135, ellamiss - cap. 135, oana- dana - cap. 136, vas - cap. 137, Amely - cap. 138, Gabiu - cap. 138
Iube2001 (cap.83), 3 august - Ana- Daria
Septembrie 2006
chiquitita - cap.140
Ionica (cap.103)- 5 sept - Sophia Adina; mexxa (cap.103)- 10 sept -Mihai Sebastian; Princess (cap.103) -20 sept - Rares Nicolas; MamiFlori (cap.103)- 25 sept - Emanuel; Adriana mica (cap.103) -26 sept - Tudor
Octombrie 2006
petit_ange - cap.141
Noiembrie 2006
alina.a - cap.145; Amameda -cap.146; oanabbb-cap.146; nikole -cap.146;
Mirona (cap. 109) 3 nov. - Karina Ioana
-----------------------------------------------------------
Decembrie 2006
luna1 -cap. 147; mychydutza -cap.147;Lachi - cap. 147
Madana (cap. 122) 1 decembrie- Bianca Andreea
--------------------------------------------------------------------
Ianuarie 2007
bibyrox -cap. 148
---------------------------------------------------------------
Noi gravidute:
--------------------------------------
Astept in continuare noi gravidute!
Multa bafta!
Raspunsuri
felicia_ spune:
Astept doritoare pt lista!
Voi incerca sa actualizez si listutza zilele asta, ca o din decembrie 2005 a devenit cu siguranta mamica!
Gabitzu37 spune:
Felicia, multumim pentru noul capitol! Sa de DD sa fie cu noroc pentru toate aspirantele optimiste de pe DC. Si cum mai e putin pana la Craciun sa-l rugam pe Mosul sa ne puna si noua cat mai repede cate un bebe in burtici!
Eu, ziua 15 si momentul important se apropie...
toate fetele!
Gabi
ancadragoman spune:
Felicia multumim ptr noul capitol si sper sa fie cu noroc ptr cat mai multe fete.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Roxali spune:
Irlandezo ai disparut de tot...spune-mi si mie volumul era problema sau mobilitatea lor.Eu rezultatul il voi lua miercurea viitoare, ca de l-am repetat deoarece prima data la facut la pretenu lui la laborator si tare mie ca au palavragit si ..rezultatul bunnnnnn chipurile.
Ali
irlandeza spune:
Ali, sunt prin zona, incerc sa mai recuperez din urma, sa vad ce s-a mai intamplat. Am avut cateva teste la scoala si am avut de invatat. Dar de luni intru in vacanta si o sa am mai mult timp de citit.
Volumul de la spermograma sotului era OK, cu restul erau probleme, mobilitate......In 30 noiembrie a facut-o pe a doua, asteptam rezultatul. Si in ianuarie o are si pe a treia.
Oricum , din 3 decembrie a inceput tratam. cu naturiste , sa vedem cum o iesi .
Noi 2 singurei
AngeliquedeS spune:
Fetelor, am asa niste emotii. Maine repetam spermograma, imi e teama si sa sper. La noi era astenoteratospermie pe 20 septembrie, sunt curioasa cum o fi acum. Sunt ingrozita ca am citit pe forum ca s-a intamplat sa fie si mai rau la repetarea spermogramei...
Pupici
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
felicia_ spune:
Angelique, ce vesti ai?
Fetelor, daca va mai amintiti de fete care au anuntat ca au nascut si apar tot , va rog sa imi spuneti, sa actualizez lista!
lorelai_lorelai spune:
Dragelor, ma chinui si eu sa raman graviduta de 4 ani si de catva timp am inceput un tratament de stimulare ovariana pt ca am PCOS .Am luat menogon 7 fiole, z2-z9 si se pare ca nu am rectionat bine in z10 end.4 folicul de 9 mm, z 13 end. 4,7, folicul 10,5.Dr a spus ca va trebui la luna aceasta sa continuu cu menogonul pana cand vor fi dimensiuni ok pentru o inseminare.Ideea e ca sincer am fost putin dezamagita deoarece nu ma asteptam sa nu reactionez la menogon(am mai facut 2 stimulari pe vara cu clostilbegyt).Stiti cumva cat pot face stimulare , adica cate luni consecutiv , cel putin cu menogon. Vi s-a intamplat sa nu reactionati din prima la un tratament mai puternic?