LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria-Alexia- ce idee buna cu cartofol! Io nu i-a pus cartofior, ca am zis sa fie spanac simplu.Las' ca incerc si meniul tau!

Gandacel- hmmm..naspa vesti: bona si serviciul care te-au cam lasat in vant. Dar asta este, chiar sunt curioasa ce gasesti in materie de gradinitze. Tin pumnii sa fie bine!

Dordia- of, prima oara m-a bufnit rasul, recunosc la marturisirea ta asa de directa, dar apoi...durerea de suflet pentru tine. Nasol moment. Mare sfaturi nu am ce sa-ti dau, decat ca e f bun la piscaturi Fenistil gel. io-i dadeam lui titit pentru piscaturile de tantar, da-i bun la toate porcariile zburatoareo-taratoare.

Lavi- m-am gandit in dupa-amiaza asta ca esti la doctoritza. ce sfaturi ti-a mai dat?Stii ca io-s curioasa la sfaturi doftoricesti in care ai incredere.

Anda-super tare boetul cu nerabdarea lui1

Anda+LAvi- mi-a placut la nebunie tema discutiei. Si io cred in telepatie, in puterea viselor si orice derivate.

Roxi- felicitari piticei vorbaretze! Probabil ca asociaza cu varsta cifra 1, sau daca nu, urmeaza sa faca asta.
Si noi zicem "hinta"=leagan dupa care vine si se aseaza artistic la mine pe picior s-o batai ca-n leagan...

EDITEZ: Madaule...of of of si-un cartof. hai nu mai fii suparata. Important e sa nu-i apara bube si sa se vindece copilul repede. ca de distrat, va puteti distra si in cerc mai restrans. pupici infinitzi tie si Miruniciului poznas care v-a stricat ploile!!!

Gata fetelor dragi, fug la nani! Maine iar zi de toceala cu putina variatzie intruchipata de vaccin! oooooffff...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by anda77

cum canta copiii la gradinita: dordia are puuu-ri-ci, dordia are puuu-ri-ci, ta-na-ni-na-na-na...sic, sic!

anda esti de pomina!

diana stiu ca sora mea a avut intr-un timp o problema cu un purice o intreb maine si iti zic cu ce a dat.

ina, vino cu impresii despre noul musafir din casa.Cum a fost revederea si mai ales cum a intampinat-o rachel?

leea, am citit povestea ta, este de admirat ca ai avut taria sa continuui stiind ce fel de om ai langa tine.Posibil sa il mai iubesti insa pentru fericirea ta si a lui T mai bine iti gasesti un echilibru, incearca sa iti faci timp si pentru tine sa iesi in oras la o cafea sau sa stai de vorba cu prietenii.Iti doresc sa rasara soarele si pe strada ta, sa fii fericita tu si puiutul tau.

madutza am vazut pozele cu micutul orlando, super super.MA bucur ca ati avut o petreccere reusita.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

roxi, multumim de intrebare, azi nema febra, dk pana maine la pranz nu urca iar (febra asta e ca actiunile la fondul de investitii Proprietatea: azi se listeaza, maine nu se listeaza si tot asa) maine la pranz iese si el afara.

madau, nasol ca s-a contramandat party-ul...stiu ca e sanatataea copilului cea mai importanta, dar, deasemenea, stiu si ct de mare bucurie aduce party-ul de un an. Mey, acum ma gandesc, dar dk se dovedeste ca n-are vreo boala contagioasa si ati bagat deja antibioticul pt raceli mai naspa, de ce nu va da voie la party?
La Nic a venit dr, luni seara si a bagat antibioticul pt otita si rosu in gat. am intrebat: avem voie sambata party? DA, a zis. azi e mircuri voi vroiati sambata, dar, pe de alta parte miruna n-are otita plus rosu in gat....nu-s ce sa zic...

noki est un tres bon eleve! - atat stiu de la 10 ani, in legatura cu situatia de azi:)). la 10 ani faceam franceza...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ando, te bag la meditatii: Noki est une tres bonne eleve!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

care e femininul , mama naibii lui de feminin
dk citeste bbalinus supersintagma mea "noki est un tres bon eleve" cred ca i se usuca urechile si ii cad...da' zic si io ca noki e masculin...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna pe seara!

Vad ca vorbiti de olita...Bianca nici macar nu vrea sa stea pe ea 2 minute, cum o asez cum se ridica , in ritmul asta ajungem la 2 ani tot cu pampersi, asta e.

Eu face cam 4-5-6 kk pe zi! Ma dispera pur si simplu! Nu face moale, face normal si destul de mult. Sper sa se regleze si sa faca si ea 1-2 pe zi.

Azi am reusit sa ma apuc si eu de curatenia de Craciun. Am spalat toate geamurile si plasele de tantari, jaluzelele si perdeaua de la bucatarie. Maine urmeaza cea de la dormitor si cea de la sufragerie. Apoi...ce mai pot. Azi am facut toate astea cu fata dupa mine.Mai stergeam un geam ma mai jucam cu ea si tot asa pana am terminat-cam in 3 ore spre rusinea mea, dar e bine si asa decat deloc.

Sunt super fericita ca Mihai va fi liber de sarbatori de pe 22dec pana pe 6ian , super bine!!!

Ina , a venit soacra? Ce a mai adus de data asta?

Mada , multa sanatate Mirunei. Eu zic ca pana sambata se va simti mult mai bine , dar voi decideti ce e mai bine pt ea.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Noki
Eu i-am dat Anastasiei numai lapte NAN 1 si 2,( de la 2 luni pina la 8 luni, au schimbat la 9 luni pe al tip de lapte din cauza mutarii in america) asa era in Danemarca cel mai bun, varianta 1 pina la 6 luni si 2 dupa 6 luni, stiu ca varianta 2 contine mult fier.
Sa stii ca niciodata nu a avut probleme de constipatie ...pina acum..., acum insa tre sa am grija cate lichide bea si cate fructe mananca ca altfel e jale.
Pot sa o urmaresti si tu sa vezi dc in ziua cu problema a mincat sufiecte fructe sau baut sufiecta apa.
Uita-te pe cutie de la Nan si vezi cat fier contine...poate e de la asta, stiu copii care aveau probleme cu contipatia...de la prea mult fier din formula de lapte.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Maria Alexia tare bine suna piureul tau de spanac si chiar eram in pana de idei. O sa il fac si eu.
Azi am incercat sa ii dau pastai verzi intregi, nepasirate cu 2 feliute de jambon si smechera a mancat numai jambonul si pastaile nu. Am lasat-o in pace, nu i-am dat iaurtul in desert ca deh n-avea dupa ce, n-a protestat dar a balotat la greu la masa de seara.
Ma bucur ca e mai bine Cristi.

Camelia Daniela sper sa te ajute fetele cu interpretarea urinii dar medicul nu ti-a zis nimic?

Lavi bravos de cum te descurci cu ambele misse, de fapt trebuie ca nu ai incotro.
Deci Nati e jumatatea Silviutei.

Anda sa stii ca pediatra o cantareste pe Amalia in fundulet, e imposibil sa il mai culci pe bebe pe cantar, si deja in fundulet cam acopera toate punctele ca doar sunt marisori. Precizez ca pediatra mea are un cantar stil vechi, deci nu numeric...e de ala ca de faina ca nu stiu cum sa ii zic.
Sanatate multa poetului.

Roxi pup Alexia, sper sa va calmati totusi cu busiturile!

Madau sper sa nu fie bubitze iar petrecerea o puteti face altatdata, sanatoasa sa fie Mirunica.

Noki felicitari pt examen si mai ales pt puterea de concentrare la invatat.
Bravo pt kkalica la olita, dar eu tot nu sunt adepta olitei inca. Uite chiar in nr din decembrie al revistei Famili dau iarasi un articol pe tema asta: " Fara "dresaj" precoce. Un copil devine "curat" ( expresie fr pt facut la olita) cand dobandeste maturitatea necesara de a-si controla sfincterele si de a intelege ce i se cere. Adica NU inainte de 18 luni, cel mai adesea spre 2ani jumate". Am incheiat citatul.
Si mai zice sa nu aplaudam sau sa strigam bravo la copil dupa ce a facut la olita, pt ca trebuie sa ramana un lucru normal pt el, bla, bla, bla.

Asa si in incheiere sa ma laud si eu cu reusitele mele ...culinare, ca deh altceva nu am : am facut o rulada cu nuca si cu glazura de ciocolata de imi vine sa o mananc din ochi. Asta e prajitura mea preferata pe care mi-o facea mama la fiecare Craciun. Maine o mananc cu mamicile mele de la centru, ca facem masa.

Pup si va urez noapte buna!

PS: Ina face instructie cu soacra sau ce? Sa ne povesteasca vrem!

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Tania, condoleante pentru necazul din familie. Si eu sint in asentimentul lui Lavi si al lui Anda ca sa nu faceti petrecere. Mai bine il sarbatoriti doar voi, parintii, ii dati cadou, dar el oricum nu stie ca acum e ziua lui, asa ca fie ca ii faceti acum sau peste o luna si jumatate chiar nu conteaza asa de mult. Dar repet, ca sa fii tu cu sufletul impacat fa-i cadou! Si i-as face o prajitura speciala, dar nu as numi-o tort. Sper c anu te-ai suparat.

Anda eu vreau mult sa intri in discutia cu presimtirile. Eu nu am studiat problema, dar fireste ca m-a pus pe ginduri, ca si visele prevestitoare.
Hai sa deschidem un subiect la discutii generale sau femeia intim.

Am pus citeva poze de la botez in contul comun pentru cine e curios.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Neata.
Mai fetelor,ma apuc eu sa scriu un mesaj aseara si cind eram pe la jumatate...tipa Patricia de am crezut ca a cazut din pat...
Am incercat sa o linistesc,dar imi arata urechea si plingea de ti se rupea sufletul...
A plins toata noaptea,am tinut-o cu schimbul pe picioare!

Cred ca are otita...
Si dr e de la 14 azi.
Stie cineva(poateANDA?)daca,consultul si tratamentul in caz de otita il face dr de familie sau trebuie sa merg la ORL?

Ca daca-i doar pt o trimitere...nu mai astept pina la 14,merg direct la spital...
Va multumesc si pup fetele carora nu am apucat sa le scriu aseara,ca mai vroiam sa laud copii isteti si/sau mergareti,dar n-am apucat sa termin mesajul si acum am uitat tot

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput