LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, e 10 si juma ceasul, pediatra doarme de mult timp, n-ai de gand sa intri sa ne spui ce are miruniciul-ariciul? sper ca ceva usor...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

uite cum o pana de internet te pune la pauza de DC! Am apucat sa citesc tot din urma, dar inainte sa va spun si despre Alexia.

Ieri am facut vaccinul Priorix, si mi s-a apsus ca poate sa apara febra si o eventuala eruptie dupa 5 zile, la vaccin a urlat de nu a mai putut.
Avem ziua si busitura( se adevereste astro a andei) si nu asa oricum, aseara de exemplu a dat cu capul in coltul peretelui de la bucatarie cel placat cu faianta, bine ca i-am dat cu troxevasin si nu s-a umflat deloc si nici nu s-a invinetit decat un pic.
Azi iar a luat ditamai busitura, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu ea nu o pot tine legata se impedica de te miri ce, e foarte grabita.
Si-a imunatait stilul de dans, acum tine mainile in aer si se invarte in jurul ei.Spune papa cand ii este foame, pochi cand loveste ceva.Isi pupa ursuletul- ioghi de nenumarate ori si atunci cand ii cer eu un pup da din cap ca nu .
Aaaa sa nu uit de vreo 2-3 zile se bate singura, isi da palme peste fata , nu tare si apoi sta pe ganduri, am discutat azi cu o prietena si am inteles ca e normal ce face, pe mine chiar ma supara rau ca face asta.

Asa, sa trimit primul ravas si revin

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata asteptarea....scuze dar pediatra noastra are vorbarie nu gluma

Deci exista 2 variante :

1. ori are vreo viroza eruptiva, adica una din bolile copilariei (exclus rubeola, rujeola, scarlatina ca nu are stare generala proasta), ideea e ca noaptea asta e hotaratoare, cica daca nu-i apar bubite, nici nu mai apar. Doamne ajuta sa nu apara

2. daca nu apar bubite, ramane doar varianta cu rosu in gat..ptr care ne-a prescris Klacid (antibiotic)..are si ganglionii nitel umflati, era sa uit.

Oricum cica nu e bine sa facem petrecere cu copii,etc..deci se pare ca trebuie sa contramandam totul

In rest e super ok, febra are iar 38.5, continuam pana maine dimineata cu antitermice, apoi trecem pe antibiotic.

Concluzie....fuck(scuzati limbajul), o sa facem petrecerea de ziua ei doar in familie si turta si restul..nu stiu cand, ca sapt viitoare e Craciunul...sunt plina de nervi ce sa va mai zic

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Saru' mana pentru incurajarile de la examen..si-au facut efectul Am stiut si pe deasupra am si satisfactia ca am fst singura din toata seria de peste 100 de persoane care nu a copiat.

Cum de am uitat sa va zic: TITI A FACUT PRIMUL EI KK LA OLITZA!!!!!!![bis]
Asta e partea buna si vesela, amu sa va zic partea trista: ieri nu a facut kk, de constipata ce este. E total atipic pentru ea, ca deh, noi eram alea cu kk mai moale de obicei. Si azi dupa ce m-am hotarat sa-i bag sucul de portocala, am vazut-o ca se screme rau de tot si poc! pe olitza cu ea. Saraca atat de tare o durea fundicul, ca a inceput sa planga de durere, dar rau si era rosie toata...si nu putea sa iasa...asa ca a trebuit s-o masez pe fundic. Si pana la urma a reusit. Dar asa de tare m-am speRiat de ce gloante a putut scoate ca nici nu m-am putut bucura de realizarea la olitza, de stresata ce eram!

De unde intrebare subsecventa: mie mi se pare ca de cand e pe Nan Junior si lapte de vaca se constipa. A mai patit cineva asa? E drept ca nici fructe nu mai papa ca inainte, arope deloc, dar...nu stiu ce sa zic.

Amu ma apuc de citit in urma + raspuns!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
Multumesc pt urarile de sanatate

MADAU sper sa vi cu vesti bune!Multa sanatate Mirunicii!
Si vreau sa-ti spun ca-i superb filmuletul aniversar!

Una dintre fetitele de la petrecere a avut febra mare vreo trei zile si apoi s-a umplut de bubite...rozeola ! Bine ca n-au si ceilalti ca asta ne mai trebuia...

GINDACEL felicitari !

MIHA e mai bine IULIA? Ce faza cu "ascunsul" dupa pat...

CAMELIA eu nici atit nu ma pricep la interpretarea analizelor.Dar am intrat odata pe un site unde am gasit un tabel cu valorile normale si interpretarea unor analize ...dar nu mai stiu unde..

JOY cum ii mai e lui Vladut? mai tuseste? ce i-ai dat?

TANIA condoleante!

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, tienm pumnii sa fie fara eruptie si sa scapati de rosul in gat repejor! Nasol e ca trebuie sa contramandati ...
Fetelor, va multumesc de raspunsuri... am sunat, bineinteles dr, si se pare ca trebuie sa faceo o urocultura. Nasol e ca eu i-am dat Dariei vreo 2 doze de Standacillin(antibiotic) ... deci tre' sa asteptam!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

am uitat sa va spun ca zice UNU

gandacel, ce ma bucur sa aud ca e fetita, stiu ca iti doresti foarte mult asta...sa iti dea dumnezeu numai bine sa ajungeti la termen si sa nasti fara problemeAcum trebuie sa te apuci sa cauti nume, asa-i?

madau, sanatate multa mirunicii..pup fata ochiosa sa treaca repede.Nu fi suparata, e mai bine pentru ea sa nu aiba atatia copii prin preajma.Renunti si la adulti sau modifici data?

nokiuta, ma bucur sa aud vesti bune despre mmicuta balerina, si despre mama ei cea consecventa. fetele vesel.Despre kk nu stiu ce sa iti zic, noi ne incadram in clasa pe care tocmai ati parasit-o.

anda, cu intarziere iti spun si eu sa stapaniti sanatosi noul oftomobil si sa va poarte numai pe drumuri bune.Vazut poze + filme = imi place rau de tot de nichituta, e un scump
Nu ai zis de febra pentru azi, sa inteleg ca e mai bine? Cu mucii cum o mai duceti?

tania, sincere condoleante.Eu iti propun altceva, sa mergeti in oras undeva intr-un loc de joaca pentru copii.

alina, multam pentru raspuns, e bine de stiut ca exista si asa ceva.Daca imi ies pasentele la annul poate deschid o gradi( adica sa o conving pe o amica sa vina cu finantele).

meems, am vazut pozele de la party.Dupa ce i-ai raspuns andei am revenit sa vad si io care erau alea pline si nu le-am zarit, concluzia-> vreu si eu apartul ala de foto ca poate asa ies si eu mai supla .Cum mai e rianna?

ioana, multumesc ca ai intrebat de noi.Vreau sa vad si eu caruciorul, pui o poza?

maria, si mie mi-a placut reteta ta de spanac.POti sa imi spui cam cat timp trebuie fiert spanacul?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Noki, eu i-am inlocuit doar 4 din 7 masuri cu Neste jr. Inca nu s-a constipat si sper nici sa nu o faca, dar intr-adevar parca e mai tare kk decat inainte.
Sanatate la toti, mamici si pitici.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Madau...nasol ca tb sa contramandati totul. Dar Miruna sa se faca bine ca asta e cel mai important!!!

Roxi sa-ti traiasca busitoarea!!! E tare scumpica!!!

Noki al meu a avut o tenta de constipatie de la lapte de vaca dar...noi avem zilnic masa formata din 2 fructe sau 1 cand e banana si un iaurt mic cu fructe. Azi de ex a papat o para si un kiwi si un iaurt jogobella cu banane. Si nu mai avem pb. face cam de 2 ori pe zi dar....si-a stricat orarul si face....aiurea. Nu mai sta pe olitza si nici o sansa sa mai prind kk la olitza. Azi abia am prins un pisu si maaaama ce l-am mai laudat!!! Dar cred ca o sa fac o pauza cu olitza poate o va indragi mai tare daca uita o perioada de ea.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ma duc la culcare...sau mai bine zis ma duc sa-mi rumeg nervii...va pupam si noapte buna la toata lumea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput