LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 12
anda77 spune:
intrebare: cartea "tehnica" a cantarului de bebelusi zice ca sa-i asezam lungiti, sa "ocupe" cantarul in intregime, pe toate punctele de referinta, ca sa afiseze corect ala. acuma zdrahonii de un an nu mai incap lungiti nici cu fortza sau cu politia, io il cantaresc in fund, dar astfel nu apasa cu aceeasi forta pe tot cantarul. o fi bine, o fi rau? adik este relevant rezultatul cantarului in aceasta pozitie?
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
anda si tania o sa ziceti ca dau cu subsemnatul, dar cam aceeasi chestie voiam sa o zic si eu si-mi tot bateam capul cum, ca sa nu supar: si eu cred ca e nepotrivit sa primesti musafiri, sa razi si sa desfaci sticle de sampanie pana nu se implinesc 6 saptamani de la moartea cuiva din familie. Cele 6 saptamani sunt asa, un prag.
Mare ghinion. 
andache si Natalia sta in fund pe cantar, sta vorba vine, daca ii dau ceva in mana - de preferat o legaturica de par ca aia e usoara; am observat ca daca o pun mai incoa sau mai incolo pe cantar, rezultatul difera. Asa ca o pun si eu mai pi sientru si asta e.
tania-z spune:
Mama, Anda, crezi in telepatie???? Chiar la intrebarea asta ma gandeam si eu!!
Si nu, nu te cred nebuna, chiar imi prind bine toate sfaturile, pt ca eu sunt debusolata acum. In orice caz, orice ar fii duminica, va fi DOAR o masa si o felie de tort + un pahar de ceva servite cu un grup restrans. Oricum copiii vor fi obositi repede. Dar cum am spus, vreau sa-l las pe tati sa decida, cum se simte el confortabil. Eu tot vreau sa-l fac pe Stefan sa simta ca e ziua lui (cum zice si Madau el nu are nici o vina) asa ca voi impodobi casa, ca sa aiba surpriza cand se va trezi si va primi daruri, vizite etc.
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
anda77 spune:
tania, nu e vb. dk cred sau nu in telepatie, ea exista si e chiar demonstrata si explicata stiintific, ceva cu unde anyway. ideea e ca intamplator apare numai intre apropiati sau intre persoane foarte incarcate energetic, indusa apare si altfel.
altfel, "pahar de ceva", dar fara chiuituri si isterie, chiar exista suflet inainte si dupa moarte, trebuie sa se odihneasca si sa-si gaseasca drumul unde trebuie, nu inapoi. ia in serios asta! 
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
anda daca tot te pricepi la ezoterico-mistico-religioase, ia zi-mi: e adevarat ca nu trebuie sa-l plangi extraordinar de mult pe mort si sa nu-l tot invoci ca sa-i "dai drumul", sa-i lasi sufletul sa se desprinda de lumea asta?
Mie asa mi s-a spus cand a fost cazul.
anda77 spune:
mdt, da. si studii n-au facut doar ortodocsii, ci si budistii, evreii etc. si au ajuns la aceeasi concluzie.
mami de poet(09.12.2005)
lavi02 spune:
OK, thanks.
De ex matusa-mii ii tot apare taica-sau (bunicul meu) in vis de fiecare data cand o paste un pericol si cumva ii sugereaza o solutie. Inainte ca ea sa stie de pericol. Ea e o pers mai dependenta asa din fire si a fost f atatsata de tatal ei.
madau ce are Mirunici?
anda77 spune:
mdt, dk iei o carte de vise si o rasfoiesti din scoarta in scoarta o sa vezi ca pentru jumatate din vise puteai sa dai si tu explicatia respectiva, iar pentru jumatatea cealalta dimpotriva. de exemplu dk visezi ca sotul te inseala, explicatia este simpla, stai cu frica acestui fapt. dk visezi o femeie roscata, inseamna ca vei trai o iubire pasionala, dar fara mari implicatii sufletesti. pentru prima parte Freud este taticul taticilor, pentru partea a doua Freud nu mai are nicio treaba, aici intervin misticii. Matusa ta se afla in cazul nr. 2. Dk un mort drag, nu unul oarecare, iti trasmite in vis un mesaj, e bine sa-l interpretezi, pe cale mistico-energetica, el este adevarat (mesajul). legatura puternica dintre oameni se manifesta si dupa moartea unuia, ea fiind de natura spirituala, nu fizica. Asa um eu as putea sa te sun intr-o zi sa-ti spun: lavi, nu te urca in masina azi, simt asta!, la fel de bine poti s-o visezi si pe mama ta spunandu-ti asta, ea "vede" la fel de bine. Discutia despre motivele pentru care "presimtim " ceva este extrem de lunga, o tinem in particular, ocup 5 pagini dk ma apuc sa povestesc ce zic diversele culte despre asta si pe ce se bazeaza.
mami de poet(09.12.2005)
lavi02 spune:
Stersesem intrebarea,credeam ca nu-mi raspunzi. Am pus-o la loc.
Eu tindeam sa dau viselor doar intrepretare psihologica (alea 50%) dar totusi am evidente clare contrare la mine in familie. De ex taica-meu a visat moartea unei verisoare de-ale mele exact cand s-a intamplat si a aflat de ea abia dupa aprox. 1 saptamana. Plus tot el adesea cand isi aduce brusc aminte de cate cineva si se intreaba ce-o mai face, a 2-a zi afla ca a murit. Asa ca trebuie sa existe ceva.
dordia2000 spune:
Si eu sunt de acord cu tine Anda!!!
ca adevar graiesti!!!
Madaaaaa intra si zi-ne verdictul!!!Ce are Miruna??? Sper ca e ok!
Tania eu zic ca te-ai gandit f. bine sa il lasi pe Tati sa hotarasca...avand in vedere cat sufera. Pt cel mic...insa...e trist ca nu puteti sa va bucurati cum trebuie de anivarsarea lui dar...
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005