Cirese de Mai Iunie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

FETELOR UITATZI CINE E AICI:http://www.desprecopii.com:80/

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ha...era sa intreb unde...ca ma tot uitam la articole...si cand colo vad in coltz un bozt mic...

Trimite nr pe Pm si daca vin si io pe acasa te sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by Diana79

Bravo fotomodela noastra!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:

Oooo, felicitari!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:

Bravo

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Vivighe, Dana, Diana si Oana multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Draga livada,
Anuntam cu mandrie nu ca dinti sau stat in fund, nici gand... ci faptul ca al nostru copil recunoaste unde e casa lui... mie mi se pare incredibil cat de complecsi sunt ei asa de mici... Mai precis, copilul nostru care de la 2 luni nu a mai stat 2 weekenduri la rand in acelasi oras, mai nou chiuie si da din manute si din picioare, rade cu hohote din senin duminica seara cand il aducem acasa... Vorba ceea aici albinuta e albinura si ursuletii si tot felul care nu mai incap in portbagajul ghiftuit cu care plecam noi de obicei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Diana 79, manaca-o-ar mama pe ea de printesa dulce... ce scumpa e...
Diana R, deci am inteles eu bine ca laptele isi pastreaza cel mai bine gustul in recipiente din alea sterile ptr urocultura? ca daca e musai, facem rost si de alea... dar numai daca e musai.... Asteptam poza cu noua freza, sa stii ca eu nu am uitat, mai ales ca vreau sa-mi schimb tunsoarea saptamana asta
Despre faza cu pozele, eu am tot editat mesajele si le-am sters cand mai uitam, ptr ca mi se pare aiurea sa-ti expui asa aiurea familia... mai ales dupa ca am avut interviu cu o bona de pe site-ul asta si ea stia deja copilul, ne stia si pe noi... mi s-a parut de parca asa fi jucat in big-brother. Asa ca, fara sa ajungem la execese (cum ar fi sa stergem albumele de hiliziti, ar fi pacat) mi se pare normal sa evit sa-mi postez mereu familia pe forum.
Adi b e totala Raluca mica si vitezomana
Angelica, sanatate piuitei tale bolnavioara si tie multa putere sa treci peste perioada asta dificila.
Carmina, tu parca intrebai de un carusel fara manivela... noi avem unul de la Fisher_price cu telecomanda, care a fost cam scump dar face toti banii ptr ca David e absolut fascinat de el... si in plus merge si cu telecomanda de la televizor.

Pozici David

Mergi la inceput

Nu Daryana, nu m-ai inteles, cel mai bine am constatat ca se pastreaza in borcanase de sticla, dar cand am aflat ca gasesc borcanase mici la Selgros deja pusesem aproape tot in recipientele de urina (cumparate de la farmacie, nu folosite ). Vezi ca iti trimit PM.

Asteptati voi poza cu mine, dar nu stiu cand pun... Cand imi creste la loc parul la cat sunt de critica cu pozele in care apar!

Mergi la inceput

Am intrat din nou sa ma laud! Timeea mea (care la ora asta are chef de sport) s-a ridicat singurita in fundulet de pe burtica trecand prin 4 labe! Si tot se chinuie sa mearga in 4 labe, dar inca nu-i iese, se deplaseaza mai mult inapoi, un cm inainte, 2 inapoi.... Merg s-o pun in patut ca da semne de somn. Ar fi cazul, nu?

Mergi la inceput