Cirese de Mai Iunie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 24
doroti_5 spune:
Ciresici si ciresele, inrebare mea este urmatoarea:
Pe prima pagina avem lincurile la albumele cu hliziti, eu mam uitat nu e nici una indecenta, dar daca se doreste o rugam pe Lacri sa ni le faca private.Deci ce hotarim?
LA MULTI ANI PENTRU 6LUNITE MARC, CRISTIAN BOGDAN, PETRA SI ANDREEA ELIZA. Sa cresteti mari si sanatosi.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI MAIA-SOFIAPT CELE 8 LUNITZE,CRISTIAN BOGDAN,PETRA SI ANDREEA ELIZA PTCELE 6 LUNITZE!!!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
mikiion spune:
La Multi Ani!!! MAIA SOFIA, CRISTIAN BOGDAN, PETRA,ANDREEA ELIZA
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf
vivighe spune:
Io sunt terminata pe ziua de azi...Ingrid abia acum a adormit si nu stiu pt cate timp pt ca de azi dimineatza de la 8 n-a dormit decat o juma' de ora...inrest maraiala si rasfatz cat cuprinde...n-ar mai sta singura doamne fereste...
Gicutza...da ea este cunostintza noastra comuna...a fost colega mea de banca in liceu si totodata si cea mai buna prietena a mea pe vremea aceea.Apoi ne-am cam departat la facultate dar acum ne-am regasit,mai ales ca locuim aproape.
Diana79...cumva veniti si in Targoviste...poate ma nimeresc si eu pe acolo de sarbatori si poate ne vedem...
Roxana felicitari pt Catalin!
Angelica...ufff...ai grija mare de Sara...si de voi toti sa nu mai plimbatzi raceala de la uni la altii...Imi mai poti spune si mie te rog de unde ati luat voi nebulizatorul?
Dana...mei ce acrobat ai tu acolo...
Apropos de acrobatzii ieri Ingrid a reushit sa cada din pat prima data...nasol moment...ne-am speriat amandoua...dar cand s-a oprit din plans a inceput sa rada si asa mi-am dat seama ca n-are nimik
wapi spune:
offff, in sfarsit dupa o saptamana au reusit sa ne faca conexiunea
nu am apucat sa citesc tot din urma, dar o sa recuperam
noi stam singurei in fundulet (6 luni si 3 saptamani), dar nu avem nici un dinte....mai asteptam
am invatat sa dormim singurel in camera si nu mai trebuie sa mai stea mami langa noi pana adormim; eu tot am impresia ca mananca prea mult (700 ml lapte + 200 g legume cu pui+200g fructe cu branzica), prea repede ii raman bodyurile mici. Eu ii cumpar saptamanal macar un body si mereu nu avem...
Azi i-am dat si galbenus de ou (un sfert) si vad ca l-a acceptat. Am cam terminat ce era mai greu la diversificare, zic eu.
Am cautat biscuiti pentru bebei, dar nu am gasit decat de la 8 luni; printisorul s-a infipt in niste chifle cand am fost la un restaurant si le-a facut praf (m-am chinuit sa nu-l las sa le inghita) si vad ca manifesta atractie si fata de paine.
Am scos de tot cerealele din meniu pentru ca ne constipau tare.
Gata, ne ducem sa mai citim si revenim...
Wapi
Stefanita (19 mai 2006)
DianaR spune:
La multi ani Petra, Andreea Eliza si cristian Bogdan ptr 6 lunite!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Diana79 spune:
Lacri merci mult!
Vivighe o sa stam numai in Targoviste acolo sunt parintzii nostri. Mi-ar face placere sa ne vedem
. O sa-ti trimit nr de tel de la ai mei. 
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)