Cirese de Mai Iunie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:

Hello!Hello!
Bine v-am regasit!De cateva zile nu mai imi mergea netul si imi venea sa mor!Asa ca am avut de citit nu gluma!
In primul rand,vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor cireshelor care au implinit 6 sau 7 lunitze zilele astea!
La noi,nimic nou sub soare decat plansete si rasete,asa ca l-am numitRASU'-PLANSU'!Al doilea dintisor,dupa 3 sapt nu a iesit,gingia e super inflamata si va dati seama ce e pe noi!
Azi dimineata am avut o mare "surpriza' din partea lu' cupilu'.Pe la 8 l-am luat langa mine in pat sa il mai pacalesc sa doarma putin.Cert e ca pe el nu stiu cat l-am pacalit,dar pe mine sigur....ca am adormit imediat!Pe la 9 aud eu "mmmmmm"."giiiii" si alte sunete,dar de unde veneau nene,ca,cupilu nu era nici in pat langa mine,nici in patutz!!!El,ca un baiat mare ce e,se dadu jos din pat si era in conversatie cu rufele.Pe moment am ramas masca,cum de nu l-am auzit eu ,ma gandeam ca a plans.El se da jos din pat,dar sa fiu eu in zona sa nu cada,pt ca nu se tine tot timpul de pat.Si acum ,era el intins pe burta si cu toate rufele pe care le-a gasit in jurul lui.Daca plangea,il auzea ta-su ca l era treaz .Asa ca,s-a dus cu luatul in pat langa mine,ca cine stie data viitoare,poate il gasesc sub pat!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Sa ma prezint...montaj

am citit bine s-a dat jos din pat? poate intr-o zi pana te trezesti tu s-apuca de facut curatenie ,spalat vase Ce mai e baiat mare...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI pentru implinirea a 6 luni CRISTIAN -BOGDAN , PETRA , ANDREEA-ELIZA

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

Fetelor intru un pic sa va fac un mic raport:
Andrei : muci, tuse,febra,amigdalita pultacee....= Cexyl
Eu : muci, tuse, stranutat des, durere de cap....
Sotul : idem eu
Fini: rezista eroic inca!!!

Asa ca, daca nu ne dam la fund....revin mai tarziu!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Multa sanatate bolnavioarilor!!!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Trimise - 11/12/2006 : 09:38:44
--------------------------------------------------------------------------------

buna dimineata si o saptamina buna va doreste Raluca.
sanatate celor bolnaviori.

noi sintem ok. vineri am mincat 3/4 dintr-un biscuite. i l-am dat in joaca, s-a linistit din agitatie si dupa 15 min mai avea 1/4 din el. la prima faza ne-am speriat, dar fata lui tati e isteata. a tinut bucatica rupta in gurita pina a devenit moale si a putut inghiti.

m-ati terminat cu vinatorii de poze. motiv pentru care nu mai am semnatura. nu ca as rezova ceva, dar ...

s-auzim de bine.

si noi va dorim o saptamana cat mai buna .Ralucai

Am vazut poza haioasa . Mai tarziu daca am timp ne inscriem si noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Roxana super tare Catalin!!! Ce baiat mare are mami...Felicitari. Sper sa ne putem vedea. Aa si ce adresa ai pe messenger??? Ca nu am inteles prea bine.....

Noi intram mai rar pt ca suntem la capitolul facut bagaje asa ca nua vem timp. Tati sta cu noi pt 5 luni in concediu yuppiiiiiiiii.

As vrea sa uram si noi la multi ani sarbatoritilor: Cristian, Bogdan, Eliza. Sa crestetzi mari si sanatosi.

Am luat si eu avocado. Lacri imi potzi spune si mie cum il prepari tu, stiu ca ai scris undeva dar nu prea am timp sa caut. Iti multumesc anticipat.

Numai bine tuturor.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Trimise - 11/12/2006 : 10:09:47
--------------------------------------------------------------------------------

Buna dimineata.
Inca nu am disparut din peisaj, rezistam eroic, Andrei are ceva mai putini muci si nu mai face febra, speram sa fie ok pe la sfarsitul tratamentului.Eu inca sunt cu nasul infundat, senzatia aia ca te dor toti muschii si oasele......da n-am la cine sa ma plang (inafara de voi)....Andrei isi cere drepturile indiferent de starea mea.Ma bucur oricum ca a inceput sa manance mai bine, asta dupa ce sambata nu manca nici jumatate din masa obisnuita.

Adi felicitari Ralucai pt biscute.Sa o urmarit numai atent sa nu cumva sa se innece.Si noi am incercat ceva cu mare succes: piscoturi!!! Le molfaie Andrei mama mama! Cum sunt ele mai tari la exterior, le inmoaie si le "razuieste" cu dintii de jos. E tare scumpic.

Ma cheama datoria! Revin mai incolo!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

FILMULETZE

MULTA SANATATE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Adib, am vazut poza cu Raluca, e, intr-adevar, haioasa

Diana, il lasi la copt, sa fie putin moale la pipait, si il amesteci in piureul de fructe. Nu i-l dai asa, simplu, ca-i cam gretzos. Merge cu banana, mar si/sau para.
Astazi am avut foarte mare succes cu piure de fructe din: mango, banana, mar. Se pare ca-i place mango.
Doroti, d-aia nu trimit niciodata invitatie pe mess, ca sa nu primesc refuzuri, decat daca imi cere cineva in mod expres. Lista mea din messenger e foarte scurta, am vreo 25 de persoane, din care 6 sunt "La Familia". Restul sunt "Fetele", care-mi sunt foarte cunoscute sau care si-au manifestat dorinta de a intra acolo

Ce vreme nasoala, ma cam deprima. Azi am gasit si prajitura fagure acasa

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by LYLY809
Doroti, d-aia nu trimit niciodata invitatie pe mess, ca sa nu primesc refuzuri, decat daca imi cere cineva in mod expres. Lista mea din messenger e foarte scurta, am vreo 25 de persoane, din care 6 sunt "La Familia". Restul sunt "Fetele", care-mi sunt foarte cunoscute sau care si-au manifestat dorinta de a intra acolo

Ce vreme nasoala, ma cam deprima. Azi am gasit si prajitura fagure acasa[/teal]

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Vreau si eu plia la tine in lista, si pe tine la mine.Se poate?[/b]

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by doroti_5