Cirese de Mai Iunie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 22
adib spune:
camelia.t
azi vreau sa caut si eu piscoturi. mi-e frica de ele ca sint cu ou sau chiar si vechi. sper sa fie ok.
sa scapati repede de muci ca vine vremea colindatului si ...
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Hello ciresici si ciresele!
Am revenit cu vesti noi si forte proaspete! Catalin a spus primul cuvant in urma cu 2 zile: MAMAiar de ieri sta si in fundulet singur-singurel!! Asa ca am cu ce ma lauda. Nu va spun cat de fericita sunt!!
Am vazut ca mai toate ati sters albumele....se intampla ceva si eu nu stiu??
Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
Felicitari!!!!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
cocutica spune:
Buna dimineata ciresele!
Iaca ne-am intors si noi de la kinetoterapeut. Sunt tare bucuroasa ca nu este nimic grav, in 3sedinte saptamanale si cu masaj zilnic CORECT scapam de faptul ca laba piciorului ne permite sa lipim de gamba. Am scris cu majuscule "corect" pentru ca noi masam muschiul exterior al gambei si era gresit ....era nevoie sa masam muschiul de pe interiorul gambei. oricum bine ca am ajuns la timp si rezolvam problema.
Multa sanatate cireselor bolnavioare si multa putere mamaicilor pentru a le putea ingriji.
Pupici
!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Cocutica - fetita prietenie mele avea eva asemanator. Mie mi se parea fascinanta mobilitatea labutei ei fata de Catalin care opune rezistenta si, in naivitatea mea, abia asteptam sa fac si Catalin asa ca sa ma amuz..Insa dupa ce a vazut si pediatra chestia asta, a indrumat-o catre masaj...ca cica n-ar fi bine, exact cum pove tu.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Multumesc frumos puiudana, Angelica, OanaRusu ca ati remarcat progresele uriase ale puiului meu
.
AdiB - eu ii ai dau lui Catalinsa molfaie cate un piscot de la Nestle - ca sunt mai tari si dureaza un pic pana cand ii inmoaie. Sunt si f bunuti.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
puiudana2004 spune:
Hello!Hello!
Bine v-am regasit!De cateva zile nu mai imi mergea netul si imi venea sa mor!Asa ca am avut de citit nu gluma!
In primul rand,vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor cireshelor care au implinit 6 sau 7 lunitze zilele astea!
La noi,nimic nou sub soare decat plansete si rasete,asa ca l-am numitRASU'-PLANSU'!Al doilea dintisor,dupa 3 sapt nu a iesit,gingia e super inflamata si va dati seama ce e pe noi!
Azi dimineata am avut o mare "surpriza' din partea lu' cupilu'.Pe la 8 l-am luat langa mine in pat sa il mai pacalesc sa doarma putin.Cert e ca pe el nu stiu cat l-am pacalit,dar pe mine sigur....ca am adormit imediat!Pe la 9 aud eu "mmmmmm"."giiiii" si alte sunete,dar de unde veneau nene,ca,cupilu nu era nici in pat langa mine,nici in patutz!!!El,ca un baiat mare ce e,se dadu jos din pat si era in conversatie cu rufele.Pe moment am ramas masca,cum de nu l-am auzit eu ,ma gandeam ca a plans.El se da jos din pat,dar sa fiu eu in zona sa nu cada,pt ca nu se tine tot timpul de pat.Si acum ,era el intins pe burta si cu toate rufele pe care le-a gasit in jurul lui.Daca plangea,il auzea ta-su ca l era treaz .Asa ca,s-a dus cu luatul in pat langa mine,ca cine stie data viitoare,poate il gasesc sub pat!![]()
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
camelia.t spune:
Dana gata cu linistea ta de-acuma! Pupe mama pe el de baiat descurcaretz!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Faza cu limbutza pusa in fata sa impinga inafara mie foarte cunoscuta.
Acum sa vedeti ce mi s-a intamplat, pacat ca nu am iconemotion cu "inchinat". V-am spus ca MIhnea s-a trezit la 12.00 si bineinteles i-am facut sa manance, aproape un borcanel de la hipp cu fructe si o lingura de cereale. BUUUUN. Dupa o juma de ora incepe "mmmm" "mmmm". Ma gandesc eu ca somn nu-i e foame, ????? Dar incerc. II mai dau un borcanel de fructe cu o alta lingura de cereale si a mancat tot. Rasuflu usurata, ma si gandeam ca uite cum era sa-mi las copilul sa sufere de foame. Pe la 13.30, la o ora dupa ce s-a trezit si la juma de ora dupa ce a amncat incepe iar "mmmmm" "mmmmmm" si o tot tine asa ba se si enerveaza. Va dati seama ce dilema pe capul meu. O fi somn acum ca foame doar nu are cum. Si pana la 2 m-a tinut intr-un "mmmmmmmm" pana cand am zis "hai sa fac sa manance, ce daca arunc ca doar nu o fi prima data". I-am dat pui cu mazare si dovlecel+branzica, aprox. 80 gr. si DAaaaaa, a mancat, dupa care s-a culcat.
Sa stiti ca eu sunt mai mult decat derutat, na.poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
da fericita, nu?
Bravo Mihnea, are caracter baiatu, sai dai atunci cind vra el, nu cind vrai tu, ca el e sefu!

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Te inteleg foarte bine. Ca si la noi e primul copil si aparut dupa ani de asteptare. Dar eu am zis ca intru in greva cumparaturilor. Ca Marc e complet «enervant». Cu cat e mai scumpa o jucarie cu atat se joaca mai putin.
Era mai devreme o intrebare cu jucariile preferate. Eu nu am putut sa raspund. Sa pun ce? poza cu inelul de plastic( e un inel simplu de 10 cm diametru) pe care nici nu stiu de une il am?Sau capacelul? Sau o mica piramida de plastic. Pai tot setul a costat( si are vreo 30 de piese) vreo 6 CAd. Deci am un copil pasionat de cercuri, piramide si cubulete de cauciuc. Si in plus mai are o carticica cu 3 pagini de panza si interior fosnaitor. Dar si asta o lasa pt. reviste de hartie adevarata lucioasa pe care adora sa le rupa .Eu i-o las ca am vazut ca nu le baga in gura. Deci aviz posesorilor de biblioteci cu carti valoroase. Nu trebuie sa vina Marc pe acolo..
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf

Parca miai descrie fiica.
Deci iam cumparat in sarcina de la Cicco biberon am dat 60 si ceva lei(MDL) pe el, suzeta am dat si pe aceea 32 si ceva lei, ian luat si inelus pentru dinti, iarasi vre 30 si ceva, si sa nuti zic ca mia luat frateliu un biberon gigant care are in el asa: 3biberoane, inelus, lingurita, furculita, 2farfurioare, canuta cu cioc, pafarut, o legatura de chei, babetica, pieptene moale, pieptene tare si mai nu stiu ce acolo si la costat 100lei, deci vezi ca e ceva diferenta si ea hitra le prefera pe acelea, nici nu sa uitat la astea Cicco, si suzeta io luat mamica de 5lei si tot aceea ii place.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
ILDI25 spune:
quote:
Trimise - 10/12/2006 : 22:07:57
--------------------------------------------------------------------------------
Hello ciresici si ciresele!
Am revenit cu vesti noi si forte proaspete! Catalin a spus primul cuvant in urma cu 2 zile: MAMA iar de ieri sta si in fundulet singur-singurel!! Asa ca am cu ce ma lauda. Nu va spun cat de fericita sunt!!
Am vazut ca mai toate ati sters albumele....se intampla ceva si eu nu stiu??
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
FELICITARI

iar de ieri sta si in fundulet singur-singurel!! Asa ca am cu ce ma lauda. Nu va spun cat de fericita sunt!!
.