Cirese de Mai Iunie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Multam de sustinere!

Felicitari, Nicole!

Sara a facut azi 39,1 ... dk continua cu temp pana maine, bagam antibiotic...

Vivi:
Societatea se numeste MED CO (Aparatura medicala):

str. Slobozia 22, sector 4, Bucuresti

Tel: 021/336.00.76; 336.40.25; 335.84.49
Fax: 336.40.28

Pers. contact: Liviu T(tz)one : 072.26.42.124
e-mail: liviu.tone@medco.ro
www.medco.ro

Pretul nebulizatorului cu compresor achizitionat de
mine este de 244ron.

Multa sanatate si numai bine!!!

Mergi la inceput

Ah! Diana ...R ... am vaz't albastreala inaintea tuturor, ca eram in urma cu cititul, si aparea deja la mes postate pana sa te colorezi... iti sade bine... FELICITARI!...

La multi ani sarbatoritilor! Scriu cu o mana ... Sara suge ... nu mai nominalizez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

Hello!Hello!
Bine v-am regasit!De cateva zile nu mai imi mergea netul si imi venea sa mor!Asa ca am avut de citit nu gluma!
In primul rand,vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor cireshelor care au implinit 6 sau 7 lunitze zilele astea!
La noi,nimic nou sub soare decat plansete si rasete,asa ca l-am numitRASU'-PLANSU'!Al doilea dintisor,dupa 3 sapt nu a iesit,gingia e super inflamata si va dati seama ce e pe noi!
Azi dimineata am avut o mare "surpriza' din partea lu' cupilu'.Pe la 8 l-am luat langa mine in pat sa il mai pacalesc sa doarma putin.Cert e ca pe el nu stiu cat l-am pacalit,dar pe mine sigur....ca am adormit imediat!Pe la 9 aud eu "mmmmmm"."giiiii" si alte sunete,dar de unde veneau nene,ca,cupilu nu era nici in pat langa mine,nici in patutz!!!El,ca un baiat mare ce e,se dadu jos din pat si era in conversatie cu rufele.Pe moment am ramas masca,cum de nu l-am auzit eu ,ma gandeam ca a plans.El se da jos din pat,dar sa fiu eu in zona sa nu cada,pt ca nu se tine tot timpul de pat.Si acum ,era el intins pe burta si cu toate rufele pe care le-a gasit in jurul lui.Daca plangea,il auzea ta-su ca l era treaz .Asa ca,s-a dus cu luatul in pat langa mine,ca cine stie data viitoare,poate il gasesc sub pat!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

dulce ptr baiatul mami cel harnic, poate a vrut sa o ajute pe mami si sa calce vreo doua hainutze

http://www.ringo.com/photos/albums.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Daryana merci mult de tot pt aprecieri.

Angelica multa sanatate Sarei. Tinem pumnii sa scape de antibiotic. Pupicei printzesei bolnavioare.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

quote:
Originally posted by Diana79

FETELOR UITATZI CINE E AICI:http://www.desprecopii.com:80/

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Felicitari!!!
Bravo ciresicei noastre castigatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Neata ciresele si mamicile ( si taticii) lor!!

La multi ani pentru prima jumatate de anisor: Cristian Bogdan, Petra , Andreea Eliza, Andrei, Mara Ioana, Maria Calina si Alexandra.

Diana79 felicitari pentru bombonica de pe prima pagina!! Scumpa foc draga de ea!!

DianaR felicitari pentru Timeea sportiva!!

Daryana felicitari pentru David istetel!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Salutare ciresici!!!

Trebuie sa recunosc ca am ramas inurma cu cititul, dar sper sa recuperez.

Eu sunt cam suparata. Ultima iesire a cam dat-o peste cap pe micuta, si-a schimbat complet programul de somn si de papa...Acum adoarme foarte greu...primul somn il are pe la 2 pm....pe timpul zile nu mai papa lapte deloc..insa noaptea se trezeste din 2 in 2 ore sa pape lapte. Eu tot mai sper sa-si revina...la programul ei initail..care-mi convenea de minune.
Vreau sa va spun ca pe Luana o duc de 2 ori pe saptamana cate 4 ore..la "playing school with parents"...si este tare fericita acolo..multi copii si foarte multe jucarii. E un fel de gradinita pentru copii pana'n 18 luni...obligatoriu insotiti de parinti. Si din ianuarie vreau s-o inscriu si la 'Home study" o data pe saptamana. "Home study"..Asta insemana ca o data pe saptamana timp de 2 ore..imi vine acasa un porfesor specializat si se joaca cu ea. Tot ei pun la dispozitie si materialul didactic.
Pe mine ma incanta ideea si mi se pare foarte buna..

Are la dispozitie un an sa se acomodeze. De la 18 luni va merge la "playing school", fara mami.

Ma duc sa mai recuperez din urma.

Mergi la inceput

Angelica - vreau sa-i urez Sarei multa sanatate. Sper sa treaca raceala repede. Imi pare asa de rau cand citesc la voi ca aveti puiutii raciti.

Aici de cateva zile e un ger cumplit. Si am inceput sa-i pun si eu caciula Luanei....mi-e teama e prea frig. Insa se uita lumea ciudat la noi, in orice loc ma duc..singurul copil cu caciula este copilul meu.

Mergi la inceput

39,5 - si asta cu termometru electronic, care mi-a aratat mereu mau putin decat cel mecanic...

... nu mi se mai pare de joaca ... pt incapatanarea mea de a scapa de antibiotic...

Mergi la inceput

Virgi, ce oportunitati interesante ...

Mergi la inceput