Piticodromul de sept - oct 2005 (156)
Raspunsuri - Pagina 26
Anya20 spune:
Anca, eu stiu ca remediile homeopate trebuie dizolvate in gura si nu inghitite direct. Altfel nu au efect. Sau se pot administra gata dizolvate in apa (la copii e mai simplu).
Uite mai multe informatii aici http://www.homeopatieonline.com/main/pacienti/remediul.php?page=administrare
Alina
10+, mamica d-rei Anya (1 an)
Ioana75 spune:
Multumesc de ideile cu parfumul, o sa ma gindesc bine daca cumpar sau nu. Fata mea deja a baut niste parfum de-al meu
.
Ruxandra, ai bona noua? Baftaaaa!
Kid, multumesc
.
Eco am diseara la ora 19, o sa fie nasol ca Miruna ar trebui sa doarma la ora aia, si in schimb se va uita la ecograf
.
locca spune:
Nu am bona noua, a revenit aia veche.
Si mie mi-e mila cand trebuie sa trag de matei sa mai stea treaz si el pica de somn. Ce frumos, o sa-si vada fratiorul sau surioara.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Ioana, si Victor mergea la ecograf.
Mi-aduc aminte cand l-a intrebat dr. ce vrea fratior sau surioara.
Si el i-a zis fratior.
Drept ptr care l-a rugat pe sot sa iasa afara cu Victor si apoi mi-a spus mie :"Ca vom face fata de data asta, dar nu a vrut sa il dezamageasca pe Victor".
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Ioana75 spune:
Ruxandra, doar stiam ca revine bona veche pentru luna decembrie, dar am uitat. Du lupta de lamurire cu mama ta sa v-o lase voua, daca Matei e asa incintat.
country girl spune:
Salutare! Acum am aterizat si eu la birou dupa o dimineata de vizite medicale, vizite de cresa si shopping. Evident Ilinca are bronsita si infectie la ambele urechi! Imi vine sa sar de pe casa, nu alta!
Nenea doctorul de la cresa ne-a trimis la pediatra noastra, la care de altfel aveam deja rendez-vous azi dupa amiaza pentru vaccine. Adio vaccine! Cred ca ajungem la antibiotic! Si adio si cresa veche ca o tinem acasa pana in ianuarie.
Cresa noua este o super cresa pe 5 etaje. Numai sala de joaca a copiilor din grupa ei intre un an si un an jumate e cat tot apartamentul nostru!
Dupa ce am vazut si cresa, am plecat la shopping ca trebuia sa defulez si eu dupa atatea nopti nedormite si nervi cu carul. Si am cumparat jucarii, dvd-uri, tzoale si mancare pentru Ilinca de o gramada de bani. Consortu' saracu' n-a indraznit sa zica nimica, ca ma stia cu capsa pusa!
Foarte buna ideea cu albumul de jucarii. In vacanta le fac si eu poze la toate si le atasez explicatii pe net![]()
b_irina_c spune:
Ioana bafta la eco! poate adoarme Miru la eco ca la 'povestea de seara'
.
Ina sanatate multa, multa budincii
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Mai, ce liniste azi. Va aduc pe prima pagina si fug si eu ![]()
Ina, imi pare tare rau ca e Ilinca iar, din nou, bolnava. Sanatate! Uau, ce cresa misto, pe 5 etaje zici?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
Si cam la ce etaj e discoteca? Nu de alta dar trebuie sa aiba si asa ceva... asta in loc de buna ziua ca nu cred ca am zis asa ceva.
Deja am testat ceva jucarii pe sot, in sensul ca le-am explicat pe gura si i-am observat reactiile... masina cu scule e ok, la fel si tablita magnetica, centru de activitate pentru baie nexam ca cica pentru dusul de 5 minute nu ne trebuiesc cine stie ce jucarii. Carti i-a luat bona, ma gandesc la ce zice sotul ca poate cumparam un banc de scule cum ar fi bucataria lui winnie pe varianta masculina.
Nu de alta dar copilul are inclinatii de mestesugar, sambata cand l-a vazut pe tasu ca demonat aspiratorul a fost acolo calare si mesterea cu surbelnita la marea clasa. Cu ocazia asta s-a lamurit ca aspiratorul nu e nici un balaur si ieri cand se incerca punerea in functiune era calare pe el spre deosebire de urlete de dinainte!
Daca nu caut un set de curatenie ca toata ziua sterge pe jos cu servetele si pe masa la fel si de ce nu bucataria respectiva! problema mea unde mai pun jucariile ca suntem invadati!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2