Piticodromul de sept - oct 2005 (156)
Raspunsuri - Pagina 27
Tonnia spune:
Chiar, si pe mine ma sufoca jucariile. Ioana avea o chestie misto care nu ocupa loc.
Ina, sanatate Ilincai!
Ioana, bafta la eco!
b_irina_c spune:
Jadi mai, mai ce fecior harnic ai...
Vladut scoate un servetel umed din pachet si isi sterge nasul cu o strambatura specifica, apoi cu acelasi servetel isi sterge cucul
. Normal ca ma si anunta: cu-cu, cu-cu si umbla prin casa stergandu-si putza
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
de foarte multa vreme n-am avut asa o zi 'neproductiva' la piticodrom ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
kid2003 spune:
Chiar Irina, asa este...inainte daca nu citeai 6 ore se umpleau cateva pagini...ce-o fi acum? Le-a apucat pe fete febra serbarilor si a sarbatorilor?
Anca, multumesc, cand am citit mesajul tau imi venea sa imi trag palme ca nu m-am gandit mai devreme la servetelele umede. Apoi am citit ce zice Alina si am ramas la concluzia ca nu ii mai sterg deloc mucii, sa curga in voie! O sa pun, la recomandarea lui Ruxi, batista bebelusului. Va fi prima data cand o folosesc, e noua, in cutie. Uff, tre sa ma grabesc ca vine tati acasa si asta nu ma lasa sa ma apropii de nasu lu' fie-sa cu vreun aparat electrocasnic...
Ioana, tinem pumnii la eco! Chiar ca va fi frumos sa isi vada Miruna fratiorul...
Tonnia, noi avem un cos/sac pentru jucarii, e roz, din fash, are si capac si o floare pe el, e f haios...Se pliaza si cand e desfacut e destul de inalt. Singura treaba e ca atunci cand bag jucariile in el, nu mai imi vine sa le scot. Dar o data pe luna, mai scot de la fundul sacului cate ceva si Alex se bucura ca nu le-a mai vazut de mult. L-am cumparat din City Mall, la etajul 3 ( o singura data am fost acolo, ca e cam departe). Dar e un magazin f f fain cu jucarii la etajul 3 acolo...
country girl spune:
Noo, ca din ce se apropie ora de vizita la pediatru, ma apuca Jalea...
Multumim ca va ganditi la noi.
Apoi, Jadi, discoteca n-am vazut-o, dar am vazut sala de sport care e super marfa si locul de joaca afara unde sub streasina erau parcate vreo 30 de triciclete de-i faceau Ilincai ochii in cap ca flipperele![]()
Sa va zic? Sa nu va zic?... Aseara se catarase fata mea in spatele meu pe canapea si intr-o mana cu piaptanul ei, in cealalta cu peria, ma coafa de zor ciripindu-mi la ureche... m-am topit toata. ![]()
Cred ca de-asta am simtit nevoia sa-i mai luam o carutza de jucarii azi. Noi avem vreo trei mega cosuri colorate pentru jucarii, dar preferatele care-s nenumarate stau desigur imprastiate prin casa. Noroc ca nu-i casa mai mare!
country girl spune:
Irina, parca-l vad pe Vladut stergand de zor
Azi maine ii si povesteste cucului....
jadi spune:
Eu am o perioada aglomerata la servici si mi-e si rau de abia stau pe picioare ca astia de la cantina la 2.30 nu mai aveau haleala si am mancat niste legume pane care acum se plimba sus jos. Si eu am avut sentimentul ca scriu singura pe aici... mereu mesajul meu ultimul, ma gandeam ca am inceput sa debitez atat de rau incat chiar nu ma mai citeste nimeni.
Ma simt de parca m-a calcat trenul, in rest toate sunt bune! vreau acasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
b_irina_c spune:
Ina
. Sa mai zic si ca l-am invatat ca la fundulet se zice 'cur'
? Si ca el aleraga la olita si zice 'caca, cuuu'?. Sau ca rupe hartie higienica de la baie sa-si strga cucul
. Numailucruri bune
.
Super Ilica coafeza
, cred si eu ca te-ai topit. Bafta la pediatru!
Eu cred ca i-am impuiat capul copilului cu vorbitul corect. El nu pea vorbeste pasareste... iar daca eu nu inteleg la ce se refera cand zice de exemplu 'cou' si repet dupa el imi da din cap ca 'nuu', nu e bine ce zic. Si-mi dau cu presupusul pana zic eu cuvantul corect
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
jadi spune:
Deci ai un copil vorbaret, eu revin peste o luna sa vad daca Vlad al meu are de gand sa zica si el toate alea.
Vreau si eu o fetita sa ma coafeze si sa imi zica te iubesc ca acest golan se dezvolta rece de mic!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
b_irina_c spune:
Kid
nasucul mic al lui Alex! Ca sa-l convingi pe tati pune aspiratorul pe el prima data
.
Jadi cunosc senzatia... aia cu 'vorbitul' de una singura... Hai, acasa cu tine... poti scrie si de acolo
. Vorbesc eu de una singura intre timp ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)